2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
5.haftadan sonra başlıyor genelde canım seninki Şuan mide ekşimesidir bizfede öyle oluyor
Ben 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorum😬🤣 erkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..

Screenshot_20230908_111443_Dr Banu ifti.jpg
Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlar 🥰çok duygulanıyorum saat 3te randevum var

Ben 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorum😬🤣 erkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..
Yarın güzel haberlerle geleceksin biz de rahatlayacagiz belirtisiz de olabiliyormus demek ki diye 😅 insan bir diken üstünde olmuyor değil bı bulantı bi şey bekliyor 😂😂

Hahahah bende erken döllenmelerden birini yaşıyorum canım büyük ihtimalle erkek olucak bizimkisi 😂 kusma çok kızda oluyor 😂

Belki de hiç bulanmayacak. 😇 bu arada hatırladım ilk yazan sendin grupta. Ben de ümitsizce bekliyorum umarım vardır hamilelik umudumu kestim yazmıştım ilk sayfada. 🥰 nerden nereye. Seneye bu zamanlarda da dertlerimiz başka olacak. Bebeğin gaz sancısı, emzirme gibi konularımız olsun burdan inşallah🥰🤲🤲🤲

Yarın güzel haberlerle geleceksin biz de rahatlayacagiz belirtisiz de olabiliyormus demek ki diye 😅 insan bir diken üstünde olmuyor değil bı bulantı bi şey bekliyor 😂😂
Ya baska cok belirtilerim var o acidan endiseli degilim.sadece erkenmi seviniyorum diyorum bulanti yok ya..grupta kimse de yok..ilk kimi vurcak acaba🤣

Eki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlar 🥰çok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Böyle şeyler gördükçe çok duygulanıyorum. Youtubeden bebeğin oluşumu büyümesi gibi videolar izledim. Göz yaşlarımı tutamadım😇😅 duygusallık da bir belirti midir acaba. Eğer öyleyse ilk belirtilerimi yaşıyorum😅😅

Belki de hiç bulanmayacak. 😇 bu arada hatırladım ilk yazan sendin grupta. Ben de ümitsizce bekliyorum umarım vardır hamilelik umudumu kestim yazmıştım ilk sayfada. 🥰 nerden nereye. Seneye bu zamanlarda da dertlerimiz başka olacak. Bebeğin gaz sancısı, emzirme gibi konularımız olsun burdan inşallah🥰🤲🤲🤲
Ay hepimiz inşallah sağ Salim kucağımıza alırız Bebişlerimizi

Aynen ilk yazan benim🤣 1 mayis benim beklenen tarih🤣 7.haftadayim suan.6 da basliyormus bulanti...bende bulanti soyle dursun oburluk aktif🤣

X