2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Demek ki olabiliyormuş yüksek betalards gözüküyor deniyor ya bir de bende ters rahim var sasirdim karından görünce
Ay benim betamı tekrar ölçmek de istemedi en son geçen hafta bugün 219 çıkmıştı aslında merak ediyordum ama istemedi demek ki sizinki de güzel büyümüş maşallah, bebeği ve kalp atışını görmek de nasip olsun sağlıkla

Ben en son geçen hafta cuma vermiştim 1001di, inşallah hepimizin sağlıkla ilerler

Kozlar ilk gebeliğim olucak benim o yüzden biraz tecrübesizim ben temizlik yapıyordum ortasında gebe kaldım sizce çok birden bire değil de yavaş yavaş yapsam bir sorun olur mu yoksa dinlenmek mi lazım

Söyle ama yemin ettir kimseye söyleme falan de

Kozlar ilk gebeliğim olucak benim o yüzden biraz tecrübesizim ben temizlik yapıyordum ortasında gebe kaldım sizce çok birden bire değil de yavaş yavaş yapsam bir sorun olur mu yoksa dinlenmek mi lazım
Kendini yormadan, dinlene dinlene yap canım, ağır kaldırma, bir şeyi itme

Bence o ağrılar hiç kesilmiyor kuzum hep ağrım var bazen dayanamıcak gibi oluyorum hatta
Senin bi de oğlun mu vardı değil mi canım dinlenemiyosundur belki, ondan sık sık ağrıların olabilir, ben bazen uzandıktan sonra ayağa kalktığımda ağrı saplanıyor geçiyor bir süre sonra

Senin bi de oğlun mu vardı değil mi canım dinlenemiyosundur belki, ondan sık sık ağrıların olabilir, ben bazen uzandıktan sonra ayağa kalktığımda ağrı saplanıyor geçiyor bir süre sonra
3 çocuk var bende canım oğlum 6 kızımın biri 4 biri 2 yaşında ama o ağrı saplanması bende de oluyor canım onun haricinde adet sancısı çekiyorum hep

Kızlar ben ağrı olayını çok hareketlenince olduğunu fark ettim. Dün yürüyüşe çıkmıştık eşimle ben hep hızlı hızlı yürürüm kasigima kramp girdi yavaşlamak zorunda kaldım. Bugün bir şey yoktu misafirliğe gittik sürekli merdiven in çık oldu eve dönerken kasigima yine kramplar girdiğini fark ettim. Yorulunca bebiş uyarıyor galiba çok hareket diye dikkat edin yormayın kendinizi ben hep masa başında olunca kramp olmuyordu çok hareketlenince olduğunu fark ettim

Aynen canım bende de öylee

Aynen canım bende de saniyelik elektrik çarpması gibi oluyo cok ayakta durunca bebiş de yoruluyo demekki

Kzlar benim beta 360 çıktimıştı doktor çarşamba gel karından görelim keseyi dedi erken değil mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…