- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Aaaaaa hiç sağlık ocağı bana bundan bahsetmedi anca yarın gelin öğrenirsiniz diyorlar yarın gittiğimde de daha sonuçlar elimize ulaşmadı diyorlar bizimkiler bilmiyor demek ki......Kuzum saglik ocağından kayıt no alıp saglik bakanlığının direk lab sisteminden öğreniyorsunuz.Melis laboratuvar tahlil sonuçları yazin çıkar zaten.
Valla bilmediğimiz şey kalmadıBenim eşimde babaannemde evde sordukları soruları cevaplıyorum babaanneme hamile olduğumu söyledim kimyasal gebeliği biliyordu haziranda düşük yapmıştım diyor aldın yine test tust yaptın kendini hamile valla prof oldun o sayfa sayesinde diyorhadi inşallah kuzum bende birazdan gidicem kan vermeye devlete gideyim diyorum acile belki kese görürüm diyorum
Canım acile falan git belki progesteron hormonunda azalma olmustur
Bilmiyorum ama daha önce de okumuştum öyle gidildiğini, genel midir cihazla ilgili midir bilemedim ben de merak ettim şimdiİdrara sıkışık gitmek şart mı acaba yoksa sizin doktorunuzun cihazı ile mi ilgili
İdrara sıkışık gitmeye gerek yok diyor kimi gidenler bu arada zaten idrara sıkışık gitsem tutamam ki yani hamilelikte tuvalete koşuyorum orda birde nasıl sıra beklicem o haldeBilmiyorum ama daha önce de okumuştum öyle gidildiğini, genel midir cihazla ilgili midir bilemedim ben de merak ettim şimdi
Benim bugün 2800 lerde olması gerekiyor canım neyse ben bi kan vereyim de duruma göre bakayımValla bilmediğimiz şey kalmadıaşkım doktorumun söylediği tarihte tahmini 4000 oluyor betam, seninki de öyleyse görülür demek ki
Canım kahverengi leke sorun değil diye biliyorum, randevun zaten yarindi panik yapma sakın
Korkmana gerek yok.benim.doktorum dediki kahve rengi lekelenmelerin vs olabilir.korkmana gerek yok.yogun kirmizi, pihtili ve agri ile eslik eden bir kanaman olursa ciddiye al dedi:)
Onu ben de dert ettim kendime ama doktor öyle demiş el mahkum katlanıcamİdrara sıkışık gitmeye gerek yok diyor kimi gidenler bu arada zaten idrara sıkışık gitsem tutamam ki yani hamilelikte tuvalete koşuyorum orda birde nasıl sıra beklicem o halde
Ay belli de olmazzzz gösterir belki kendini mercimeğimizBenim bugün 2800 lerde olması gerekiyor canım neyse ben bi kan vereyim de duruma göre bakayım
Önceki gibi çok degil silerken gördüm ama yinede korkuyorumKuzum ya korkma kahverengi belli ki senin bebiş narin olucak Allah’ın izniyle bişey olmıcak
Ben tam bat günü de lekelenmem oldu canım 2 gün sürdü ama çamur gibiydi yerleşme kanamasıydı o galiba. O zaman gittim progesteronum da 30 çıkmıştı güzeldi yani yinede doktoru. Sabah akşam progesteron verdi kullanıyorum. Kendimi çok yordum bugün galibaCanım acile falan git belki progesteron hormonunda azalma olmustur
Şuan gelmiyor canım bir defa silince geldi sabah gidecem zaten kuzumKuzum sakin ol telaş yapma daha önce de oldu biliyosun ki kırmızı olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor. Ulaşabileceğin doktorun var mı
Sende olmuşmuydu canımCanım kahverengi leke sorun değil diye biliyorum, randevun zaten yarindi panik yapma sakın
Kan vermeye gidiyorumAy belli de olmazzzz gösterir belki kendini mercimeğimiz
Korkma kuzum ne zaman randevun senin yarın mı ?Önceki gibi çok degil silerken gördüm ama yinede korkuyorum
İnşallah canım inşallah önemli birşey degildir bundan önce düşügüm var ondan telaşlıyımKorkmana gerek yok.benim.doktorum dediki kahve rengi lekelenmelerin vs olabilir.korkmana gerek yok.yogun kirmizi, pihtili ve agri ile eslik eden bir kanaman olursa ciddiye al dedi:)
Evet kuzum 11.30 daKorkma kuzum ne zaman randevun senin yarın mı ?
Tamam canım dinlen uzan korkma bişey çıkmıcak yarın kese de görüceksinEvet kuzum 11.30 da
Aynen endiselenme. 5.haftada yerlesme kanamasidirEvet kuzum 11.30 da