2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ben tam bat günü de lekelenmem oldu canım 2 gün sürdü ama çamur gibiydi yerleşme kanamasıydı o galiba. O zaman gittim progesteronum da 30 çıkmıştı güzeldi yani yinede doktoru. Sabah akşam progesteron verdi kullanıyorum. Kendimi çok yordum bugün galiba 😔😔😔
Canım evdeysen yorma kendini işler diğer güne kalsın ne olacak ben sürekli dinleniyorum hemen ağrıdığı zaman yatıyorum ve hiç lekelenmem gelmedi çok şükür dikkat et kendine şu 3 ay çok önemli her gün meyve ye bol su iç yorma kendini 😘hiçbir şey bebisinden değerli degil

Az önce cigkofte yedim hayatımda ilk defa midem yanıyor :KK43: mide yanmalari kaçıncı haftada basliyo bilen var mı 😭

Canım evdeysen yorma kendini işler diğer güne kalsın ne olacak ben sürekli dinleniyorum hemen ağrıdığı zaman yatıyorum ve hiç lekelenmem gelmedi çok şükür dikkat et kendine şu 3 ay çok önemli her gün meyve ye bol su iç yorma kendini 😘hiçbir şey bebisinden değerli degil
Öyle yapıcam kuzum çok yordum kendimi iki gündür 💗💗 teşekkür ederim sagol canım 🙏🙏

Kızlar benim bacak aralarım çok agrıyor arada çekiliyor gibi oluyor rahim büyüdügü için mi acaba sizde de oluyor mu

X