- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Hayır canım olmadı bende, panik yapma sen deSende olmuşmuydu canım
Ne güzel denk geldi randevun da içini rahatlatırsın hemen. Kendini yorma lütfen benimki bile ne kadar yeni bugün biraz fazla ayakta dolandım şu an kasığım ağrıyor bizim bu aralar dinlenmemiz gerek benceŞuan gelmiyor canım bir defa silince geldi sabah gidecem zaten kuzum
Oyyyyy bekliyorummm sabırsızlıklaKan vermeye gidiyorum
Yok bebeğim özelde veriyorum verdim bakalım çıkar 1 saati bulmadanOyyyyy bekliyorummm sabırsızlıkladevlete mi gidiyosun kuzum
Kese için devlete giderim belki dediydin ondan sordum kuzumYok bebeğim özelde veriyorum verdim bakalım çıkar 1 saati bulmadan
Canım evdeysen yorma kendini işler diğer güne kalsın ne olacak ben sürekli dinleniyorum hemen ağrıdığı zaman yatıyorum ve hiç lekelenmem gelmedi çok şükür dikkat et kendine şu 3 ay çok önemli her gün meyve ye bol su iç yorma kendiniBen tam bat günü de lekelenmem oldu canım 2 gün sürdü ama çamur gibiydi yerleşme kanamasıydı o galiba. O zaman gittim progesteronum da 30 çıkmıştı güzeldi yani yinede doktoru. Sabah akşam progesteron verdi kullanıyorum. Kendimi çok yordum bugün galiba
Canim ben sabah verdim aksam 6 da ciktiHeh tamam kuzum bende ordan bakıyorum zaten ama ben 2 güne çıkıyor yine ordan
Benim en başından beri varAz önce cigkofte yedim hayatımda ilk defa midem yanıyormide yanmalari kaçıncı haftada basliyo bilen var mı
Yaaa Cook üzüldüm ikimizin adına ne kadar kötü bir şey buBenim en başından beri varöğlenleri sırf bu yüzden bir şey yiyemiyorum öğünüm 2 ye düştü
Öyle yapıcam kuzum çok yordum kendimi iki gündürCanım evdeysen yorma kendini işler diğer güne kalsın ne olacak ben sürekli dinleniyorum hemen ağrıdığı zaman yatıyorum ve hiç lekelenmem gelmedi çok şükür dikkat et kendine şu 3 ay çok önemli her gün meyve ye bol su iç yorma kendinihiçbir şey bebisinden değerli degil
Benim ögrendigim den beri hep yanıyor hatta yumurtlama olduktan sonra başladı diyebilirmAz önce cigkofte yedim hayatımda ilk defa midem yanıyormide yanmalari kaçıncı haftada basliyo bilen var mı
Reflüm var zaten bir kere yanma oldu mu sürekli olurdu şimdi hamilelikte hep varYaaa Cook üzüldüm ikimizin adına ne kadar kötü bir şey bu
Çıktı mııııYok bebeğim özelde veriyorum verdim bakalım çıkar 1 saati bulmadan
Yok kuzum çıkmamış bende şimdi baktımÇıktı mıııı
Gelsin inşallah güzel bir rakamYok kuzum çıkmamış bende şimdi baktım
Ne var hemen çıkarsalarYok kuzum çıkmamış bende şimdi baktım
Normalde çıkardı şimdiye bugünkü lab tembel çıktıNe var hemen çıkarsalar