2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Yaa kizlar ben bir haftada 57 kilodan 59 a ciktim tartida. Oyle kilo yapacak bise de yemiyorum.saglikli beslenirim duzenlu olarak yani..ben şook...ben 9 aya duba olurum boyle gidersem..niye boyle olduki yaaa🤕 ay ödem mi ne..varmi ayni durumdaa olan.daha bebem mercimek benim🤣
Benim de karnım ve göğüslerim sert regl olacakmisim gibi karnım ama tartıya bakınca da kilo vermişim 😅

Aşkılar bende diyetisyenle devam edicim bu 9 ayı çok kilo almamak için
Ben çok sık idrara cikiyorum bı kaç gün önce aşırı çıkmıştım su kaybettim galiba o günden beri de kilom öyle aylardır 100 gram vermemiştim bebiş geldi kilo gitti, bir de midem yandığı için öğlen bişey yemek istemiyorum öğünüm 2ye düştü gibi oldu onun da etkisi var sanırım

ben bir önceki gebeliğimde 10 kilo aldım bunu da inş en fazla 10 kilo ile tamamlarım. Kilo bana çok korkunç geliyor hayatım boyunca heo kiloluydum tekrar kilo almaktan çok korkuyorum. Gebelik şekerim çıktı ilk gebelikte gerçi normalde de var zaten biraz da diyet yaptım bir ay diyetisyenle bebeğin gelişimini etkiledi ama bende şekeri olan bir annenin belirtileri asla yoktu çok kilo almadım bebeğimin suyu normaldi kilosu normaldi 39+6 doğum yaptım o zamana kadar asla hiç bir sorun yaşamadım bebeğim de 2950 doğdu zaten bu gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmayacağım zaten var biliyorum tatlı yememeye özen göstereceğim onun yerine inanılmaz bir kilo artışım olmazsa diyette yapmayacağım hepsi ders oldu. O diyetten sonra bebek kilo alsın diye ben 6 kilo aldım 8 aya kadar 4 kilo almıştım son bir buçuk ay 6 kilo aldım ne bulduysam yiyip bebek kilo alsın diye

5 Ay boyunca hep ovulasyon ile öğrendim yumurtlama tarihlerini. Bu ay adam olmadığı için gerek duymadım 1 kere gördüm Allaha emanet öylesine 🤣🤣🤣takvimde 19 yumurtlama gösteriyor ben 18 de degerlendirmisim.anam beynim yandı. Kizlar dua edin ya bana alla stresten olucem.hesap hesap kafayı yedim

Saglik ocağında kayıt no alırsanız aynı gün icinde Melis laboratuvar dan ogrenebiliyorsunuz kizlar.ben bu sabah verdim aksam 6 da ogrendim
Melis labo ne kuzucum ben daha öncede almıştım barkod no baktım lab sonuçlarına ama orda da 2 günü buldu

Melis labo ne kuzucum ben daha öncede almıştım barkod no baktım lab sonuçlarına ama orda da 2 günü buldu
Kuzum saglik ocağından kayıt no alıp saglik bakanlığının direk lab sisteminden öğreniyorsunuz.Melis laboratuvar tahlil sonuçları yazin çıkar zaten.

Kızlarcııımmm doktorumla görüştüm artışın gayet güzel, haftaya cuma gününe randevu alıp idrara sıkışık gel büyük ihtimal keseyi görürüz dedi😍😍😍 ben de iki güne iki kat artacak şekilde hesapladığımda cuma gününü düşünmüştüm tam 5+0 oluyor. Eşim de sen niye hesaplıyorsun belki doktor daha erken çağıracak dedi dinletemedim sonra doktorun benimle aynı şeyi söylediğini duyunca ‘sen ve kk’daki arkadaşların bu işin kitabını yazmışsınız’ dedi😂😂

Kızlarcııımmm doktorumla görüştüm artışın gayet güzel, haftaya cuma gününe randevu alıp idrara sıkışık gel büyük ihtimal keseyi görürüz dedi😍😍😍 ben de iki güne iki kat artacak şekilde hesapladığımda cuma gününü düşünmüştüm tam 5+0 oluyor. Eşim de sen niye hesaplıyorsun belki doktor daha erken çağıracak dedi dinletemedim sonra doktorun benimle aynı şeyi söylediğini duyunca ‘sen ve kk’daki arkadaşların bu işin kitabını yazmışsınız’ dedi😂😂
Aaay hadi güzel haberlerle gel canimm 😍

Benim eşimde babaannemde evde sordukları soruları cevaplıyorum babaanneme hamile olduğumu söyledim kimyasal gebeliği biliyordu haziranda düşük yapmıştım diyor aldın yine test tust yaptın kendini hamile valla prof oldun o sayfa sayesinde diyor 😂😂 hadi inşallah kuzum bende birazdan gidicem kan vermeye devlete gideyim diyorum acile belki kese görürüm diyorum 😂

5 Ay boyunca hep ovulasyon ile öğrendim yumurtlama tarihlerini. Bu ay adam olmadığı için gerek duymadım 1 kere gördüm Allaha emanet öylesine 🤣🤣🤣takvimde 19 yumurtlama gösteriyor ben 18 de degerlendirmisim.anam beynim yandı. Kizlar dua edin ya bana alla stresten olucem.hesap hesap kafayı
İdrara sıkışık gitmek şart mı acaba yoksa sizin doktorunuzun cihazı ile mi ilgili

X