- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Masallah 2 katı canım değerin guzelHanımlar merhaba. Meşhur saglik ocağında testim yayınlanmış durumda.ozet geceyim size hemen pazartesi günü beta 114 bugun yapılan 250.simdi kafamı karıştıran birsey var.benim bu rakamlarla doktora gitmem gerekiyor mu?artış hızı sizce nasıl?birde niye bu kadar dusukten başladım ben?
Galiba metabolizmamiz yavasliyormus ondan yalan olmasın bende kilo aldım arastirdigimda öyle bi yazı gormustumYaa kizlar ben bir haftada 57 kilodan 59 a ciktim tartida. Oyle kilo yapacak bise de yemiyorum.saglikli beslenirim duzenlu olarak yani..ben şook...ben 9 aya duba olurum boyle gidersem..niye boyle olduki yaaaay ödem mi ne..varmi ayni durumdaa olan.daha bebem mercimek benim
Yaa haftada 3 spora gidiyordum.mecbur 3 ay ara veriyorum.hadi o etkiliyor dicem ama onun yerine hergun duzenli 40 dk yuruyorumGaliba metabolizmamiz yavasliyormus ondan yalan olmasın bende kilo aldım arastirdigimda öyle bi yazı gormustum
Maşallah canım iradene hayran kaldım ben 40 dk yürüyemem her gün bu azmi nasıl buluyonuzYaa haftada 3 spora gidiyordum.mecbur 3 ay ara veriyorum.hadi o etkiliyor dicem ama onun yerine hergun duzenli 40 dk yuruyorumboyle nereye varcam bilmiyorum tontik bir hamile olcam anlasilan
Ben artimedle öğrendim canım testini atar misinKızlar merhaba hepinize hayırlı olsun inşallah darısı banasorum olacaktı sizlere aranızda gebeliğini artimedle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik çıktı ama güvenemiyorum adet gecikme olayım yok çünkü adetlerim düzensiz ilişki üzerinden 14 gün geçti
Darısı başımıza ınsallah.Benim arkadaşım 37de doğurdu 39da bir daha doğurdu masallah ikiside saglikli
Canim test ilk dk çekmedim şuan çeksem cikarmi bilmiyorum ama kuruma çizgisi şeklinde şuan ama ilk 5 dk ckti bı çekeyim cekebilirsem atarım senin testin nasıldı canım bide artimedin normal kaset testiBen artimedle öğrendim canım testini atar misin
Tmm canım sen yinede at ben benimkinin ilk halini ve kurumuş halini atarımCanim test ilk dk çekmedim şuan çeksem cikarmi bilmiyorum ama kuruma çizgisi şeklinde şuan ama ilk 5 dk ckti bı çekeyim cekebilirsem atarım senin testin nasıldı canım bide artimedin normal kaset testi
Ben cok severim hareketi, yurumeyi..hic gozumde buyumezMaşallah canım iradene hayran kaldım ben 40 dk yürüyemem her gün bu azmi nasıl buluyonuzen az 10 13 kilo alcaz daha bunlar ne kii
YouTube da bir doktoru izlemiştim 5.haftayı anlatıyordu. Vücut kan üretmek için suyu ve tuzu tutar ödeminiz olur dedi. Karnınız şiş olur ama bu tamamen ödemden. Birde progestan gaz ve şişlik yapıyormuş vücutta.Yaa kizlar ben bir haftada 57 kilodan 59 a ciktim tartida. Oyle kilo yapacak bise de yemiyorum.saglikli beslenirim duzenlu olarak yani..ben şook...ben 9 aya duba olurum boyle gidersem..niye boyle olduki yaaaay ödem mi ne..varmi ayni durumdaa olan.daha bebem mercimek benim
Göğüsleri guzellestirdigi kesinYouTube da bir doktoru izlemiştim 5.haftayı anlatıyordu. Vücut kan üretmek için suyu ve tuzu tutar ödeminiz olur dedi. Karnınız şiş olur ama bu tamamen ödemden. Birde progestan gaz ve şişlik yapıyormuş vücutta.
4 aylık hamile gibiyim karnım kocaman benimdeGöğüsleri guzellestirdigi kesinsizinde bir beden büyüdü mü kızlar
Ama benim göğüslerim zaten minnaktı şuan dolgun oldu bir beden büyümemiştir amaGöğüsleri guzellestirdigi kesinsizinde bir beden büyüdü mü kızlar
4 aylık hamile gibiyim karnım kocaman benimde
Karın bende de biraz cikti ama cok beğendim bu halimi yüzüm hariç.. yüzümde çok sivilce çıktı ergenlikte bile cikmamistiAma benim göğüslerim zaten minnaktı şuan dolgun oldu bir beden büyümemiştir ama
Ay hemde nasillGöğüsleri guzellestirdigi kesinsizinde bir beden büyüdü mü kızlar
Sen tam dr'larin hesapladigi gibisin1 Eylül canim 28 gun
Ay insallah oyledirYouTube da bir doktoru izlemiştim 5.haftayı anlatıyordu. Vücut kan üretmek için suyu ve tuzu tutar ödeminiz olur dedi. Karnınız şiş olur ama bu tamamen ödemden. Birde progestan gaz ve şişlik yapıyormuş vücutta.
Tarifini unutmayalım da hep böyle kalalım ben beğendim suanki halimiAy insallah oyledirbi sislik var ama nedir ne degildir kestiremedim