2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hanımlar merhaba. Meşhur saglik ocağında testim yayınlanmış durumda.ozet geceyim size hemen pazartesi günü beta 114 bugun yapılan 250.simdi kafamı karıştıran birsey var.benim bu rakamlarla doktora gitmem gerekiyor mu?artış hızı sizce nasıl?birde niye bu kadar dusukten başladım ben?
Masallah 2 katı canım değerin guzel

Yaa kizlar ben bir haftada 57 kilodan 59 a ciktim tartida. Oyle kilo yapacak bise de yemiyorum.saglikli beslenirim duzenlu olarak yani..ben şook...ben 9 aya duba olurum boyle gidersem..niye boyle olduki yaaa🤕 ay ödem mi ne..varmi ayni durumdaa olan.daha bebem mercimek benim🤣

Yaa kizlar ben bir haftada 57 kilodan 59 a ciktim tartida. Oyle kilo yapacak bise de yemiyorum.saglikli beslenirim duzenlu olarak yani..ben şook...ben 9 aya duba olurum boyle gidersem..niye boyle olduki yaaa🤕 ay ödem mi ne..varmi ayni durumdaa olan.daha bebem mercimek benim🤣
Galiba metabolizmamiz yavasliyormus ondan yalan olmasın bende kilo aldım arastirdigimda öyle bi yazı gormustum🥲

Galiba metabolizmamiz yavasliyormus ondan yalan olmasın bende kilo aldım arastirdigimda öyle bi yazı gormustum🥲
Yaa haftada 3 spora gidiyordum.mecbur 3 ay ara veriyorum.hadi o etkiliyor dicem ama onun yerine hergun duzenli 40 dk yuruyorum🤕 boyle nereye varcam bilmiyorum🤣 tontik bir hamile olcam anlasilan🤣

Yaa haftada 3 spora gidiyordum.mecbur 3 ay ara veriyorum.hadi o etkiliyor dicem ama onun yerine hergun duzenli 40 dk yuruyorum🤕 boyle nereye varcam bilmiyorum🤣 tontik bir hamile olcam anlasilan🤣
Maşallah canım iradene hayran kaldım ben 40 dk yürüyemem her gün bu azmi nasıl buluyonuz🤔 en az 10 13 kilo alcaz daha bunlar ne kii🤣

Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun inşallah darısı bana😊 sorum olacaktı sizlere aranızda gebeliğini artimedle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik çıktı ama güvenemiyorum adet gecikme olayım yok çünkü adetlerim düzensiz ilişki üzerinden 14 gün geçti

Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun inşallah darısı bana😊 sorum olacaktı sizlere aranızda gebeliğini artimedle öğrenen oldumu ilk 5 dk silik çıktı ama güvenemiyorum adet gecikme olayım yok çünkü adetlerim düzensiz ilişki üzerinden 14 gün geçti
Ben artimedle öğrendim canım testini atar misin 😊

Canim test ilk dk çekmedim şuan çeksem cikarmi bilmiyorum ama kuruma çizgisi şeklinde şuan ama ilk 5 dk ckti bı çekeyim cekebilirsem atarım senin testin nasıldı canım bide artimedin normal kaset testi
Tmm canım sen yinede at ben benimkinin ilk halini ve kurumuş halini atarım 😊 kaset testti benimde

YouTube da bir doktoru izlemiştim 5.haftayı anlatıyordu. Vücut kan üretmek için suyu ve tuzu tutar ödeminiz olur dedi. Karnınız şiş olur ama bu tamamen ödemden. Birde progestan gaz ve şişlik yapıyormuş vücutta.

YouTube da bir doktoru izlemiştim 5.haftayı anlatıyordu. Vücut kan üretmek için suyu ve tuzu tutar ödeminiz olur dedi. Karnınız şiş olur ama bu tamamen ödemden. Birde progestan gaz ve şişlik yapıyormuş vücutta.
Göğüsleri guzellestirdigi kesin 🤣sizinde bir beden büyüdü mü kızlar

Ay insallah oyledir🤣 bi sislik var ama nedir ne degildir kestiremedim🤣

X