2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kuzum saglik ocağından kayıt no alıp saglik bakanlığının direk lab sisteminden öğreniyorsunuz.Melis laboratuvar tahlil sonuçları yazin çıkar zaten.
Aaaaaa hiç sağlık ocağı bana bundan bahsetmedi anca yarın gelin öğrenirsiniz diyorlar yarın gittiğimde de daha sonuçlar elimize ulaşmadı diyorlar bizimkiler bilmiyor demek ki......

Benim eşimde babaannemde evde sordukları soruları cevaplıyorum babaanneme hamile olduğumu söyledim kimyasal gebeliği biliyordu haziranda düşük yapmıştım diyor aldın yine test tust yaptın kendini hamile valla prof oldun o sayfa sayesinde diyor 😂😂 hadi inşallah kuzum bende birazdan gidicem kan vermeye devlete gideyim diyorum acile belki kese görürüm diyorum 😂
Valla bilmediğimiz şey kalmadı😂😂 aşkım doktorumun söylediği tarihte tahmini 4000 oluyor betam, seninki de öyleyse görülür demek ki

Bilmiyorum ama daha önce de okumuştum öyle gidildiğini, genel midir cihazla ilgili midir bilemedim ben de merak ettim şimdi😂
İdrara sıkışık gitmeye gerek yok diyor kimi gidenler bu arada zaten idrara sıkışık gitsem tutamam ki yani hamilelikte tuvalete koşuyorum orda birde nasıl sıra beklicem o halde 🤣

Canım acile falan git belki progesteron hormonunda azalma olmustur
Ben tam bat günü de lekelenmem oldu canım 2 gün sürdü ama çamur gibiydi yerleşme kanamasıydı o galiba. O zaman gittim progesteronum da 30 çıkmıştı güzeldi yani yinede doktoru. Sabah akşam progesteron verdi kullanıyorum. Kendimi çok yordum bugün galiba 😔😔😔

Korkmana gerek yok.benim.doktorum dediki kahve rengi lekelenmelerin vs olabilir.korkmana gerek yok.yogun kirmizi, pihtili ve agri ile eslik eden bir kanaman olursa ciddiye al dedi:)
İnşallah canım inşallah önemli birşey degildir bundan önce düşügüm var ondan telaşlıyım

X