- 8 Şubat 2020
- 1.089
- 1.124
- 33
Düşüyor canımKızlar sağlık ocağında kan verince ilk e nabızda düşmüyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüyor canımKızlar sağlık ocağında kan verince ilk e nabızda düşmüyor mu
Evet ama geç düşüyor bir gün canımSağlık ocağında yapılan testler de e nabıza düşüyor canım
Gözün aydın canım saglıklı bir artış böyle devam eder inşallahYaa tebriklerr
Birde geç dollenme olayını Allah askina biri bana anlatsin.Hanımlar merhaba. Meşhur saglik ocağında testim ayınlanmış durumda.ozet geceyim söze hemen pazartesi günü beta 114 bugun yapılan 250.simdi kafamı karıştıran birsey var.benim bu rakamlarla doktora gitmem gerekiyor mu?artış hızı sizce nasıl?birde niye bu kadar dusukten başladım ben?
2 günde 2 kat artmış canım iyi aslındaBirde geç dollenme olayını Allah askina biri bana anlatsin.
Yarin 4+6 olucam gitsem mi doktora acaba.ay bilmiyorum kafam allak bullak.2 günde 2 kat artmış canım iyi aslında
Normalde dr'lar bir adet dönemini 28 gün sayiyorlar, 14. Gün yumurtlamissin gibi düşünülüyor. Örneğin sen 32 günde bir regl oluyor olmus ol. Bebeğin 14 değil 18. Gün döllenmiş olacak. Bat günü dr'a gittiginde Dr son adet tarihine göre senin 4+4 olduğunu söyleyecek ama sen 4 gün geç yumurtladigin için 4+0'sin yani yumurtan geç dollendi.Birde geç dollenme olayını Allah askina biri bana anlatsin.
Sonucun gayet güzel canım 2 günde 2 katı olmuş sağlıklı gözüküyor 2 gün sonra tekrar aynı yerde kan aldır bende ilk 94 le öğrendim döllenmeyle alakalı kuzum o değerlerHanımlar merhaba. Meşhur saglik ocağında testim yayınlanmış durumda.ozet geceyim size hemen pazartesi günü beta 114 bugun yapılan 250.simdi kafamı karıştıran birsey var.benim bu rakamlarla doktora gitmem gerekiyor mu?artış hızı sizce nasıl?birde niye bu kadar dusukten başladım ben?
Normalde dr'lar bir adet dönemini 28 gün sayiyorlar, 14. Gün yumurtlamissin gibi düşünülüyor. Örneğin sen 32 günde bir regl oluyor olmus ol. Bebeğin 14 değil 18. Gün döllenmiş olacak. Bat günü dr'a gittiginde Dr son adet tarihine göre senin 4+4 olduğunu söyleyecek ama sen 4 gün geç yumurtladigin için 4+0'sin yani yumurtan geç dollendi.
Bir de yine aynı örnekten gidelim 32 günde bir regl oluyorsun 18. Gün catladigini düşündün ve son ilişki o zaman oldu. Yumurtan 3 gün sonra çatladı ama içeride spermler yaşadığı için dollendi. Bat günün geldi regl olmadın geç catladigini da bilmiyorsun kan testi veriyorsun değerim düşük neden diyorsun aslında yumurtan 3 gün sonra çatlayıp dollendi bat günü 4+0 olduğunu düşünürken 3+4sun aslında umarım anlatabilmisimdir
SagolNormalde dr'lar bir adet dönemini 28 gün sayiyorlar, 14. Gün yumurtlamissin gibi düşünülüyor. Örneğin sen 32 günde bir regl oluyor olmus ol. Bebeğin 14 değil 18. Gün döllenmiş olacak. Bat günü dr'a gittiginde Dr son adet tarihine göre senin 4+4 olduğunu söyleyecek ama sen 4 gün geç yumurtladigin için 4+0'sin yani yumurtan geç dollendi.
Bir de yine aynı örnekten gidelim 32 günde bir regl oluyorsun 18. Gün catladigini düşündün ve son ilişki o zaman oldu. Yumurtan 3 gün sonra çatladı ama içeride spermler yaşadığı için dollendi. Bat günün geldi regl olmadın geç catladigini da bilmiyorsun kan testi veriyorsun değerim düşük neden diyorsun aslında yumurtan 3 gün sonra çatlayıp dollendi bat günü 4+0 olduğunu düşünürken 3+4sun aslında umarım anlatabilmisimdir
Normalde dr'lar bir adet dönemini 28 gün sayiyorlar, 14. Gün yumurtlamissin gibi düşünülüyor. Örneğin sen 32 günde bir regl oluyor olmus ol. Bebeğin 14 değil 18. Gün döllenmiş olacak. Bat günü dr'a gittiginde Dr son adet tarihine göre senin 4+4 olduğunu söyleyecek ama sen 4 gün geç yumurtladigin için 4+0'sin yani yumurtan geç dollendi.
Sagol canım benim.o zaman şöyle sat 4 ağustos benim.18 ağustos da koruması ilişki yaşadık zaten ağustos da ilk ve tektieşim şehir dışına çıktı dahada göremedim kendilerini.geldi ki hamileyim (insallah) direk o gun değilde birkaç gün sonramı dollenme oldu benim.umarim ben anlamisimdirNormalde dr'lar bir adet dönemini 28 gün sayiyorlar, 14. Gün yumurtlamissin gibi düşünülüyor. Örneğin sen 32 günde bir regl oluyor olmus ol. Bebeğin 14 değil 18. Gün döllenmiş olacak. Bat günü dr'a gittiginde Dr son adet tarihine göre senin 4+4 olduğunu söyleyecek ama sen 4 gün geç yumurtladigin için 4+0'sin yani yumurtan geç dollendi.
Ay insallah ya stres yaptım. Doktora gitsem zaten kese filan görünmez ama gitsem mi acaba.Sonucun gayet güzel canım 2 günde 2 katı olmuş sağlıklı gözüküyor 2 gün sonra tekrar aynı yerde kan aldır bende ilk 94 le öğrendim döllenmeyle alakalı kuzum o değerler
Normalde dongun kaç gün canım ne zaman adet olmayı bekliyordunSagol
Sagol canım benim.o zaman şöyle sat 4 ağustos benim.18 ağustos da koruması ilişki yaşadık zaten ağustos da ilk ve tektieşim şehir dışına çıktı dahada göremedim kendilerini.geldi ki hamileyim (insallah) direk o gun değilde birkaç gün sonramı dollenme oldu benim.umarim ben anlamisimdir
1 Eylül canim 28 gunNormalde dongun kaç gün canım ne zaman adet olmayı bekliyordun
Yok canım gözükmez şuan doktorun dediği de bizimki ile aynı kan verdiğin aynı kuruluşta tekrar var 2 gün sonra yükselmesine bakılsın her halükarda doktora gitsen de diceği bu şuan 2 gün sonra kan yükselicek inşallahAy insallah ya stres yaptım. Doktora gitsem zaten kese filan görünmez ama gitsem mi acaba.
Benimde bat 1 eylüldü canım ama ben 19 unda yumurtlama gördüm sen muhatemelen 18 inde değilde daha sonrasında hamiş kaldın içerde olan canlı spermler sayesinde o yüzden değer şuan böyle korkmaSagol
Sagol canım benim.o zaman şöyle sat 4 ağustos benim.18 ağustos da koruması ilişki yaşadık zaten ağustos da ilk ve tektieşim şehir dışına çıktı dahada göremedim kendilerini.geldi ki hamileyim (insallah) direk o gun değilde birkaç gün sonramı dollenme oldu benim.umarim ben anlamisimdir
Korkum şu 39 yaşındayım riskli durumlar olur mu diyeYok canım gözükmez şuan doktorun dediği de bizimki ile aynı kan verdiğin aynı kuruluşta tekrar var 2 gün sonra yükselmesine bakılsın her halükarda doktora gitsen de diceği bu şuan 2 gün sonra kan yükselicek inşallah
Tıp ilerledi artık hiç korkma benim bütün tanıdıklarım 40 a yakın bebek dünyaya getirdi hiç korkma Allah’ın izni ileKorkum şu 39 yaşındayım riskli durumlar olur mu diye
Biliyorum canım ama burda 3 gun sonra sistemime düşüyor.... Ben hemen öğrenmek istiyorum yada 1 gün içinde ama 3 günde çok fazlaSağlık ocağında yapılan testler de e nabıza düşüyor canım
Benim arkadaşım 37de doğurdu 39da bir daha doğurdu masallah ikiside saglikliKorkum şu 39 yaşındayım riskli durumlar olur mu diye