- 20 Ağustos 2022
- 4.049
- 3.400
Hayır kuzucum erkek bebişti benim kızlarda betam hep düşüktü birinde betam 16 ydı. Diğerinde de 99 du kızlarda kuzumKız mıydı peki bebegin betan çok yüksekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kuzucum erkek bebişti benim kızlarda betam hep düşüktü birinde betam 16 ydı. Diğerinde de 99 du kızlarda kuzumKız mıydı peki bebegin betan çok yüksekmiş
Sağlık ocagi mantığını da ben anlayamadim simdi orda test yapılıyorsa orda sonuç soylenmeyip doktor söyleyecekse biz neden saglikocaginda kan veriyoruzYok kuzum ben kese görmeden sağlık ocağına gitmek istemedim kimyasal yaşadım daha önce çünkü
Sağol canımCanım devlete akşam hiç gitme dün gece devlete gittim yapmadılar sonra özele gittim
Hatırlıyorum kuzum evet olabilir ama hemen döllendiyse ondan da olabilir kuzum. Kız senin zaten çocugun yok mu ikiz mi istiyorsun yoksaAteş takibi yapmıştık kuzum atayım mı tablomu
Yok yok o topa hiç girmeyeyim su hastalık yalanı da korkutuyor beni herkes arayacak neyin var bilmem neBen inandım ama biletlere bak yinede eğer eşin oraya gittiğinde bilet kalmamıştı dese çok mantıklı da dengesizin biri tutup biletlere bakar varmış falan der daha kötü olur
Demekki oda yanlış kuzumHayır kuzucum erkek bebişti benim kızlarda betam hep düşüktü birinde betam 16 ydı. Diğerinde de 99 du kızlarda kuzum
Konuyu en sonunda en iyisi doğruyu söylemeye getircez gibi hissediyorumYok yok o topa hiç girmeyeyim su hastalık yalanı da korkutuyor beni herkes arayacak neyin var bilmem ne
Ben de hepinizi seviyorummmŞşşşt sus bakayım mutluluk göz yaşları onlar sende çok güzel bi insansın kuzum sizin güzelliğiniz bana yansıyor hepinizi kocaman seviyorum amin hepiniz kucağıma sağ Salim vakti zamanı gelince alalım inşallah
Oof iki ucu da sbsshshsb napcam bilmiyorumKonuyu en sonunda en iyisi doğruyu söylemeye getircez gibi hissediyorum
Icinde dert olacağına söyle gitsin yaOof iki ucu da sbsshshsb napcam bilmiyorum
Teşekkür ederimmmYaa tebriklerr
Kaydımızı alıyor hamilelik için kuzum ordan da takip ediliyor şeker yüklemesi vs filan o yüzden kayıtlara geçiyorSağlık ocagi mantığını da ben anlayamadim simdi orda test yapılıyorsa orda sonuç soylenmeyip doktor söyleyecekse biz neden saglikocaginda kan veriyoruz
Neyse biraz daha zamanım var o zamana kadar bir düşünelimIcinde dert olacağına söyle gitsin ya
Yok bebeğim bende korkum bi anda tabi Allahım ne derse o olurda ikiz olursa bizi çok yıpratırHatırlıyorum kuzum evet olabilir ama hemen döllendiyse ondan da olabilir kuzum. Kız senin zaten çocugun yok mu ikiz mi istiyorsun yoksa
Evet canım o yanlış ona da bağlı değil yani cinsiyetlerDemekki oda yanlış kuzum
2 günde bir 2 kat artmış normal canımBenim ilk olcumum 73 idi 2 gun sonra 240 ve ondan 4 gun sonra 1870 e cikti...endiselenmeli miyim
Evet canım değişiyor hep aynı yerde vermen gerekiyorKızlar hep aynı yerde mi kan vermek lazım peki? Labarotuvar farkından dolayı değerler değişir mi?
Sağlık ocağında yapılan testler de e nabıza düşüyor canımSağlık ocagi mantığını da ben anlayamadim simdi orda test yapılıyorsa orda sonuç soylenmeyip doktor söyleyecekse biz neden saglikocaginda kan veriyoruz