Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık ocagi mantığını da ben anlayamadim simdi orda test yapılıyorsa orda sonuç soylenmeyip doktor söyleyecekse biz neden saglikocaginda kan veriyoruz
Ben inandım ama biletlere bak yinede eğer eşin oraya gittiğinde bilet kalmamıştı dese çok mantıklı da dengesizin biri tutup biletlere bakar varmış falan der daha kötü olur
Şşşşt sus bakayım mutluluk göz yaşları onlar sende çok güzel bi insansın kuzum sizin güzelliğiniz bana yansıyor hepinizi kocaman seviyorum amin hepiniz kucağıma sağ Salim vakti zamanı gelince alalım inşallah
Sağlık ocagi mantığını da ben anlayamadim simdi orda test yapılıyorsa orda sonuç soylenmeyip doktor söyleyecekse biz neden saglikocaginda kan veriyoruz