2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bana nazar çabuk değdiği için ben az daha tutunsun bebis diye bekliyorum ben olsam soylemezdim o yüzden ama şimdi senin çevren farklı böyle birde ayıp olacağını düşünüyorsan öncelikle bebisine bir şey olmayacağını düşünüyorsan söyle canım 😘
Açıkçası önceki gebeliğimde de en korktuğum şey nazardi ailelere söylüyoruz ama onlar da başkalarıyla paylaşıyor ya ben bundan hoşlanmıyorum 🙄 ben de bir tık nazar olayından korkuyorum aslında beklemek daha iyi olacak gibi

Açıkçası önceki gebeliğimde de en korktuğum şey nazardi ailelere söylüyoruz ama onlar da başkalarıyla paylaşıyor ya ben bundan hoşlanmıyorum 🙄 ben de bir tık nazar olayından korkuyorum aslında beklemek daha iyi olacak gibi
O zaman kesinlikle bizimkilerde öyle başkasına sevinçten söylediği için söylemiyorum yoksa ailemizden nazar değmez ki 🙄 ama haklısın o zaman soyleme canım bahane bulun uçak bileti kalmadı bile diyebilirsiniz 🤣ayak üstü bin tane yalan söyledim ya

O zaman kesinlikle bizimkilerde öyle başkasına sevinçten söylediği için söylemiyorum yoksa ailemizden nazar değmez ki 🙄 ama haklısın o zaman soyleme canım bahane bulun uçak bileti kalmadı bile diyebilirsiniz 🤣ayak üstü bin tane yalan söyledim ya
Hahaaha eşim gidecek 😅 bana bilet kalmamış 😂😂😂 klima çarptı çok usuttum desem sürekli uyuyorum kusuyorum hiç iyi değilim, 2 gün sonra da kalp duyarsak meğer hamileymisim hasta değilmişim derim aileye söylemiş oluruz herkese değil nasıl fikir 😂😂

Hahaaha eşim gidecek 😅 bana bilet kalmamış 😂😂😂 klima çarptı çok usuttum desem sürekli uyuyorum kusuyorum hiç iyi değilim, 2 gün sonra da kalp duyarsak meğer hamileymisim hasta değilmişim derim aileye söylemiş oluruz herkese değil nasıl fikir 😂😂
Ben inandım 🤣ama biletlere bak yinede eğer eşin oraya gittiğinde bilet kalmamıştı dese çok mantıklı da dengesizin biri tutup biletlere bakar varmış falan der daha kötü olur 🤣

Ayyy gerçekten mii kız olursa Cook sevinirim ya ❤️🥰🤗❤️💜❤️🥰🩵🥰❤️
Allah gönlüne göre versin bebegim ben cinsiyet tahmini yapıyorum kesenin içinde bebeklerinizi görür görmez atın resimlerini kesedeki konumuna göre tahminde bulunuyoruz çok eglenceli oluyor 💗💗💗

X