2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Düğün size uzak mı neden gitmiyorsunuz 😊 evet kalp atışını duyduktan sonra söylemek bence daha mantıklı ne olur ne olmaz 🥰
Evet uzak ne yazık ki hem uçak hem otobüs yolculuğu yapacak eşim, ben de ne olur ne olmaz gitmeyeceğim, yalan söylemiş olcak hastaydı gelemedi vs diye 😅 gidemeyecek kadar neyim var tabii onu da uydurmak lazım 😅 kendi ailem diyecek ki sen niye gitmiyorsun 😂 ortalık çok karışık 🤭🤭

Evet uzak ne yazık ki hem uçak hem otobüs yolculuğu yapacak eşim, ben de ne olur ne olmaz gitmeyeceğim, yalan söylemiş olcak hastaydı gelemedi vs diye 😅 gidemeyecek kadar neyim var tabii onu da uydurmak lazım 😅 kendi ailem diyecek ki sen niye gitmiyorsun 😂 ortalık çok karışık 🤭🤭
Ayak bileğini burkmuş ol🤣🤣en iyi bahane bu bence çünkü o kadar şey nasıl yürüyeceksin üstüne basacaksın vs vs yada direkt ben hamileyimmmmm diceksin sıyrikcaksin 🤣

Ayak bileğini burkmuş ol🤣🤣en iyi bahane bu bence çünkü o kadar şey nasıl yürüyeceksin üstüne basacaksın vs vs yada direkt ben hamileyimmmmm diceksin sıyrikcaksin 🤣
Eşim ikinciden yana gibi hani hamilelik denirse kimse bir şey diyemez diyor ama bişey olursa da beyninin etini yememden korkuyor 😂😂 o yüzden bana bıraktı şu an 🤭

Maşallah kuzuma benimmmm mercimekten fasülye olma yolunda ilerliyor oyyy teyzesi kurban olsun yaradanına 🌸🙏❤️
Oyyy ağlattın beni merveee ne güzel bi insansın sen allahıma şükürler olsun öldüm öldüm dirildim sonuç çıkana kadar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Oyyy ağlattın beni merveee ne güzel bi insansın sen allahıma şükürler olsun öldüm öldüm dirildim sonuç çıkana kadar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Şşşşt sus bakayım mutluluk göz yaşları onlar sende çok güzel bi insansın kuzum sizin güzelliğiniz bana yansıyor hepinizi kocaman seviyorum 🥰 amin hepiniz kucağıma sağ Salim vakti zamanı gelince alalım inşallah 🙏

X