- 8 Şubat 2020
- 1.089
- 1.123
- 33
Ailenizde ikiz doğuran var mıDeğerlerin epey yüksekmiş bana da ikiz gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailenizde ikiz doğuran var mıDeğerlerin epey yüksekmiş bana da ikiz gibi geldi
Yanlış kişiye sordumAilenizde ikiz doğuran var mı
Canım bence de ikiz gibi, var mı ailende ikizKızlar cuma günü tahmini betam 12 bin olacak bana siz 3 bin falan diyince garip geliyo acaba bende mi gariplikEki Görüntüle 3297130
İlk betana göre güzel ikiKızlar cuma günü tahmini betam 12 bin olacak bana siz 3 bin falan diyince garip geliyo acaba bende mi gariplikEki Görüntüle 3297130
İkiz degildir kızlar ilk betasına göre bakın hep tam iki katı artmış normal yani 2 katından fazla artarsa 4 katı gibi ikiz olma ihtimali oluyorCanım bence de ikiz gibi, var mı ailende ikiz
İkizde 4 katı artması gerekiyosa doğrudur canım, bilgim yok bu konudaİkiz degildir kızlar ilk betasına göre bakın hep tam iki katı artmış normal yani 2 katından fazla artarsa 4 katı gibi ikiz olma ihtimali oluyor
Büyük ihtimal yumurtası hemen döllenmişİkizde 4 katı artması gerekiyosa doğrudur canım, bilgim yok bu konuda
Ben bi ablalarıma ve yakın arkadaşıma söyledim, annemler bilmiyor yarın söylerim kontrolden sonra belkiKızlar yaa ailelere hala söylemedik eşim ve siz hariç kimse bilmiyor, içimde patlayacak bu bilgi ilki boş gebelik olduğu için şu an çok temkinliyim ama bir yanım da çok söylemek istiyor ailelere
Üst kuşakları bilmiyorum ama teyzem halam amcamlarin hiçbirinin ikizi yokCanım bence de ikiz gibi, var mı ailende ikiz
2 katı arttığı için ikiz değilmiş canım rahatla 4 olması gerek dedi yukarıda arkadaşımızÜst kuşakları bilmiyorum ama teyzem halam amcamlarin hiçbirinin ikizi yok
Gerçekten benimde içim içimi yiyiyor annem instagramdan sürekli bebek şeyleri atıyor beni ikna etmek için bende istemiyom daha diyorum 3 hafta sonra tam 2 ay olunca soylicemKızlar yaa ailelere hala söylemedik eşim ve siz hariç kimse bilmiyor, içimde patlayacak bu bilgi ilki boş gebelik olduğu için şu an çok temkinliyim ama bir yanım da çok söylemek istiyor ailelere
Sadece bir kere beta hcg yaptırdım o da adetten 2 gün önce 701 başka yaptırmadı tahmini bir sayi söyledim. Çünkü buradaki herkes 2 bin 3 bin diyince bana çok düşük geldi kendiminki yüksek geldi ondan merak ettim de cuma günü beta hcg yaptirayim2 katı arttığı için ikiz değilmiş canım rahatla 4 olması gerek dedi yukarıda arkadaşımız
Ölcturmedim o benim tahmini beta tahminim sadece adetten 2 gun once bir kere ölcturdum 701 çıktıİkiz degildir kızlar ilk betasına göre bakın hep tam iki katı artmış normal yani 2 katından fazla artarsa 4 katı gibi ikiz olma ihtimali oluyor
Benim beklenen adet tarihinde 129la öğrendim 3 gün sonra 390 dıSadece bir kere beta hcg yaptırdım o da adetten 2 gün önce 701 başka yaptırmadı tahmini bir sayi söyledim. Çünkü buradaki herkes 2 bin 3 bin diyince bana çok düşük geldi kendiminki yüksek geldi ondan merak ettim de cuma günü beta hcg yaptirayim
Ayyy gerçekten mii kız olursa Cook sevinirim yaİlk betana göre güzel iki
Katı artmış canım. Biz de ilk betaya göre ilerlemeyi takip ediyoruz. Benim iki yumurtam vardı ikinci döllendi bat günü betam 290 dı. Eger bebegin ikiz degilse betası yüksek gelenlerin bebegi genelde kız oluyot
Demek ki yumurtanın döllenme zamanına göre çok değişiyor bu sayıBenim beklenen adet tarihinde 129la öğrendim 3 gün sonra 390 dı
Eşim haftaya kuzeninin nisanina gidecek söylemezsek hasta diyecek benim için, geldikten 2 gün sonra kalp atışı için gideceğiz öncesinde olsaydı söylerdim belki ama şu an o kadar kararsızım ki söylersek de kuzenini de hamilelik durumu var o yüzden gelemedi diyecek. Sadece ailelere söylesek diyorum yarısına doğru yarısına yalan söyleyemem diyor ya hep ya hiç modundaGerçekten benimde içim içimi yiyiyor annem instagramdan sürekli bebek şeyleri atıyor beni ikna etmek için bende istemiyom daha diyorum 3 hafta sonra tam 2 ay olunca soylicem
Ben oncekinde keseyi bekledim keseyi görünce söylemiştim sonra da hevesim kursağımda kaldı şu an çok kararsizimBen bi ablalarıma ve yakın arkadaşıma söyledim, annemler bilmiyor yarın söylerim kontrolden sonra belki
Düğün size uzak mı neden gitmiyorsunuz evet kalp atışını duyduktan sonra söylemek bence daha mantıklı ne olur ne olmazEşim haftaya kuzeninin nisanina gidecek söylemezsek hasta diyecek benim için, geldikten 2 gün sonra kalp atışı için gideceğiz öncesinde olsaydı söylerdim belki ama şu an o kadar kararsızım ki söylersek de kuzenini de hamilelik durumu var o yüzden gelemedi diyecek. Sadece ailelere söylesek diyorum yarısına doğru yarısına yalan söyleyemem diyor ya hep ya hiç modunda