- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Evet uzak ne yazık ki hem uçak hem otobüs yolculuğu yapacak eşim, ben de ne olur ne olmaz gitmeyeceğim, yalan söylemiş olcak hastaydı gelemedi vs diyeDüğün size uzak mı neden gitmiyorsunuzevet kalp atışını duyduktan sonra söylemek bence daha mantıklı ne olur ne olmaz
Korkmayın, herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun inşallah.Kan verdim iki dakikada bir sayfayı yeniliyorum çarpıntım tuttu elim ayağım titriyor
İnşallah. Çok teşekkür ederimKorkmayın, herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun inşallah.
Ayak bileğini burkmuş olEvet uzak ne yazık ki hem uçak hem otobüs yolculuğu yapacak eşim, ben de ne olur ne olmaz gitmeyeceğim, yalan söylemiş olcak hastaydı gelemedi vs diyegidemeyecek kadar neyim var tabii onu da uydurmak lazım kendi ailem diyecek ki sen niye gitmiyorsun ortalık çok karışık
Kız bende iki kere yumurtladım bu ay biliyorsun ikiz durumu olur mu bideİkiz degildir kızlar ilk betasına göre bakın hep tam iki katı artmış normal yani 2 katından fazla artarsa 4 katı gibi ikiz olma ihtimali oluyor
Ne oldu aşkım sonucun çıktı mı ?Kan verdim iki dakikada bir sayfayı yeniliyorum çarpıntım tuttu elim ayağım titriyor
Maşallah kuzuma benimmmm mercimekten fasülye olma yolunda ilerliyor oyyy teyzesi kurban olsun yaradanına47’den 122’ye çıkmış betam kızlar
Eşim ikinciden yana gibi hani hamilelik denirse kimse bir şey diyemez diyor ama bişey olursa da beyninin etini yememden korkuyorAyak bileğini burkmuş olen iyi bahane bu bence çünkü o kadar şey nasıl yürüyeceksin üstüne basacaksın vs vs yada direkt ben hamileyimmmmm diceksin sıyrikcaksin
Çok güzel artmış canımm47’den 122’ye çıkmış betam kızlar
Oyyy ağlattın beni merveee ne güzel bi insansın sen allahıma şükürler olsun öldüm öldüm dirildim sonuç çıkana kadar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziMaşallah kuzuma benimmmm mercimekten fasülye olma yolunda ilerliyor oyyy teyzesi kurban olsun yaradanına
Şşşşt sus bakayım mutluluk göz yaşları onlar sende çok güzel bi insansın kuzum sizin güzelliğiniz bana yansıyor hepinizi kocaman seviyorumOyyy ağlattın beni merveee ne güzel bi insansın sen allahıma şükürler olsun öldüm öldüm dirildim sonuç çıkana kadar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Kaç günde canım47’den 122’ye çıkmış betam kızlar
O zaman sen bilirsin canımEşim ikinciden yana gibi hani hamilelik denirse kimse bir şey diyemez diyor ama bişey olursa da beyninin etini yememden korkuyoro yüzden bana bıraktı şu an
Sen ne yapardın peki bu durumdaO zaman sen bilirsin canım
Bende temmuz ayında 2 kere yumurtladim ağustosu bilmiyorum aksi gibiKız bende iki kere yumurtladım bu ay biliyorsun ikiz durumu olur mu bide
2 günde bir aldırıyor canımKaç günde canım
Benim değerler şöyle hep 3 katı arttı kuzum. Adetten 2 gün önce 96 adet günü 319 iki gün sonra da 974 çıktı kuzum akşam eşim gelince tekrar gidicem vermeyeBende temmuz ayında 2 kere yumurtladim ağustosu bilmiyorum aksi gibiolabilir bu arada 2 yumurtlamada tuttuysa
Bana nazar çabuk değdiği için ben az daha tutunsun bebis diye bekliyorum ben olsam soylemezdim o yüzden ama şimdi senin çevren farklı böyle birde ayıp olacağını düşünüyorsan öncelikle bebisine bir şey olmayacağını düşünüyorsan söyle canımSen ne yapardın peki bu durumda