2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Düğün size uzak mı neden gitmiyorsunuz evet kalp atışını duyduktan sonra söylemek bence daha mantıklı ne olur ne olmaz
Evet uzak ne yazık ki hem uçak hem otobüs yolculuğu yapacak eşim, ben de ne olur ne olmaz gitmeyeceğim, yalan söylemiş olcak hastaydı gelemedi vs diye gidemeyecek kadar neyim var tabii onu da uydurmak lazım kendi ailem diyecek ki sen niye gitmiyorsun ortalık çok karışık

Ayak bileğini burkmuş olen iyi bahane bu bence çünkü o kadar şey nasıl yürüyeceksin üstüne basacaksın vs vs yada direkt ben hamileyimmmmm diceksin sıyrikcaksin

Ayak bileğini burkmuş olen iyi bahane bu bence çünkü o kadar şey nasıl yürüyeceksin üstüne basacaksın vs vs yada direkt ben hamileyimmmmm diceksin sıyrikcaksin
Eşim ikinciden yana gibi hani hamilelik denirse kimse bir şey diyemez diyor ama bişey olursa da beyninin etini yememden korkuyor o yüzden bana bıraktı şu an

Maşallah kuzuma benimmmm mercimekten fasülye olma yolunda ilerliyor oyyy teyzesi kurban olsun yaradanına
Oyyy ağlattın beni merveee ne güzel bi insansın sen allahıma şükürler olsun öldüm öldüm dirildim sonuç çıkana kadar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Oyyy ağlattın beni merveee ne güzel bi insansın sen allahıma şükürler olsun öldüm öldüm dirildim sonuç çıkana kadar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Şşşşt sus bakayım mutluluk göz yaşları onlar sende çok güzel bi insansın kuzum sizin güzelliğiniz bana yansıyor hepinizi kocaman seviyorum amin hepiniz kucağıma sağ Salim vakti zamanı gelince alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…