Sağol kuzum, hepiniz iyi ki varsınızİnşallah kalp atışını duyarsın canımduyamazsan da üzülme sakın Dr çok erken demişti bana dün, 6-7. Haftada da duymayanlar da olabiliyor o yüzden duymazsan bile endişelenecek hiçbir şey yok. Umarım duyarsın
Ayy 3000 olursa eğer acile gidicem kese görmeye dayanamıyorum daha fazla kuzumVer bakalım kuzum güzel gelecegine eminim kuzum 3000e yakın gelir cuma günüde keseni görürsün inşalallah
Kızlar ben şimdi gebeliğimi öğrendim ya tekrar kan vermeme gerek varmı yoksa 1 haft falan bekleyip mi versem kan hem iyice çıkmış olur
Tekrar kan testi vermeme gerek yok o zaman dimi regl 2 gün var gecikme olduktan sonra gitsem hem keseyi görmüş olurum bu şekilde yapsam bir sorun olurmu sizceBiraz şükredin, tadını çıkarın, dinleninHenüz bebeğin görünmesi için çok erken , gecikmenizi takip edin, gecikme 2haftayı geçince bebeği görmek için randevü alırsınız. Ben 7.haftaya randevü aldım mesela, hem kalbini dinlemek hem de bebeği görmek için
Tekrar kan testi vermeme gerek yok o zaman dimi regl 2 gün var gecikme olduktan sonra gitsem hem keseyi görmüş olurum bu şekilde yapsam bir sorun olurmu sizce
Kız dayan kuzum bugün 3000e yakın gelirse cumaya 6000 olur çok rahat görürsün inşallahAyy 3000 olursa eğer acile gidicem kese görmeye dayanamıyorum daha fazla kuzum
Insallah sabredebilirsin ben sabredemiyorumAyy hadi inşallah canm cumaya görürsünüz keseyi bizleride haberdar et ben de duramıyorum gitmek için ama bi hafta daha beklemeyi düşünüyorum durabılırsem tam 6 haftalıkken gidıcem belki kalp atişida duyulur
Galiba hepimiz sabırsız anneleriz bu topikteInsallah sabredebilirsin ben sabredemiyorum
Canım senin ikiz olma ihtimali var mıKızlar cuma günü tahmini betam 12 bin olacak bana siz 3 bin falan diyince garip geliyo acaba bende mi gariplikEki Görüntüle 3297130
Korkuyorum ikiz olursaCanım senin ikiz olma ihtimali var mı
Adetten 2 gün sonra benim 358 çıkmıştı
Değerlerin bana ikiz gibi geldi gönlüne göre olur inşallahKorkuyorum ikiz olursabirde bi arkadaşım benim bu kadar çok uyuduguma inanmıyor acaba ikiz mi diyo ben günün 24 saatini sadece toplasan 8 saatini uyanık gecirebiliyorum çok yorgunum olabilir mi acaba ikiz
Amin canım inşallahDeğerlerin bana ikiz gibi geldi gönlüne göre olur inşallah
O baş dönmesi bende de var ya tansiyonumu ölçeyim dedim aletin pili bitmiş. Zor ayakta duruyorumBenim bebişin çalışmama alerjisi var sanırım kızlariki gündür bu saatlerde basım dönmeye başlıyor, anne yeter artık ara ver diyor herhalde
Değerlerin epey yüksekmiş bana da ikiz gibi geldiKızlar cuma günü tahmini betam 12 bin olacak bana siz 3 bin falan diyince garip geliyo acaba bende mi gariplikEki Görüntüle 3297130
Korkutmayin kızlar beniDeğerlerin epey yüksekmiş bana da ikiz gibi geldi
Genel olarak aynı saatlerde oluyor sanirim yoruluyorumO baş dönmesi bende de var ya tansiyonumu ölçeyim dedim aletin pili bitmiş. Zor ayakta duruyorum