2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar cuma günü tahmini betam 12 bin olacak bana siz 3 bin falan diyince garip geliyo acaba bende mi gariplikEki Görüntüle 3297130
İlk betana göre güzel iki
Katı artmış canım. Biz de ilk betaya göre ilerlemeyi takip ediyoruz. Benim iki yumurtam vardı ikinci döllendi bat günü betam 290 dı. Eger bebegin ikiz degilse betası yüksek gelenlerin bebegi genelde kız oluyot

Kızlar yaa ailelere hala söylemedik eşim ve siz hariç kimse bilmiyor, içimde patlayacak bu bilgi ilki boş gebelik olduğu için şu an çok temkinliyim ama bir yanım da çok söylemek istiyor ailelere

Kızlar yaa ailelere hala söylemedik eşim ve siz hariç kimse bilmiyor, içimde patlayacak bu bilgi ilki boş gebelik olduğu için şu an çok temkinliyim ama bir yanım da çok söylemek istiyor ailelere
Ben bi ablalarıma ve yakın arkadaşıma söyledim, annemler bilmiyor yarın söylerim kontrolden sonra belki

Gerçekten benimde içim içimi yiyiyor annem instagramdan sürekli bebek şeyleri atıyor beni ikna etmek için bende istemiyom daha diyorum 3 hafta sonra tam 2 ay olunca soylicem

2 katı arttığı için ikiz değilmiş canım rahatla 4 olması gerek dedi yukarıda arkadaşımız
Sadece bir kere beta hcg yaptırdım o da adetten 2 gün önce 701 başka yaptırmadı tahmini bir sayi söyledim. Çünkü buradaki herkes 2 bin 3 bin diyince bana çok düşük geldi kendiminki yüksek geldi ondan merak ettim de cuma günü beta hcg yaptirayim

Benim beklenen adet tarihinde 129la öğrendim 3 gün sonra 390 dı

Gerçekten benimde içim içimi yiyiyor annem instagramdan sürekli bebek şeyleri atıyor beni ikna etmek için bende istemiyom daha diyorum 3 hafta sonra tam 2 ay olunca soylicem
Eşim haftaya kuzeninin nisanina gidecek söylemezsek hasta diyecek benim için, geldikten 2 gün sonra kalp atışı için gideceğiz öncesinde olsaydı söylerdim belki ama şu an o kadar kararsızım ki söylersek de kuzenini de hamilelik durumu var o yüzden gelemedi diyecek. Sadece ailelere söylesek diyorum yarısına doğru yarısına yalan söyleyemem diyor ya hep ya hiç modunda

Düğün size uzak mı neden gitmiyorsunuz evet kalp atışını duyduktan sonra söylemek bence daha mantıklı ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…