- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
MukemmelllBenim değerler şöyle hep 3 katı arttı kuzum. Adetten 2 gün önce 96 adet günü 319 iki gün sonra da 974 çıktı kuzum akşam eşim gelince tekrar gidicem vermeye
Özelde veriyorum kuzum sor tabiMukemmellldevlette mi özelde mi veriyorsun canım ona göre bir şey sorcam
E nabiza ne zaman düşüyor sonuç ve kac saatte çıkıyor sonuçlar birde istediğin saatte verebiliyor musun özeldeÖzelde veriyorum kuzum sor tabi
Açıkçası önceki gebeliğimde de en korktuğum şey nazardi ailelere söylüyoruz ama onlar da başkalarıyla paylaşıyor ya ben bundan hoşlanmıyorumBana nazar çabuk değdiği için ben az daha tutunsun bebis diye bekliyorum ben olsam soylemezdim o yüzden ama şimdi senin çevren farklı böyle birde ayıp olacağını düşünüyorsan öncelikle bebisine bir şey olmayacağını düşünüyorsan söyle canım
7 /24 açık olan özeller var canım ben eşim işten geliyor gidip veriyorum 9 10 gibi e nabıza da hemen 1 saat içinde düşüyor kuzumE nabiza ne zaman düşüyor sonuç ve kac saatte çıkıyor sonuçlar birde istediğin saatte verebiliyor musun özelde
O zaman kesinlikle bizimkilerde öyle başkasına sevinçten söylediği için söylemiyorum yoksa ailemizden nazar değmez kiAçıkçası önceki gebeliğimde de en korktuğum şey nazardi ailelere söylüyoruz ama onlar da başkalarıyla paylaşıyor ya ben bundan hoşlanmıyorumben de bir tık nazar olayından korkuyorum aslında beklemek daha iyi olacak gibi
Benim ilk olcumum 73 idi 2 gun sonra 240 ve ondan 4 gun sonra 1870 e cikti...endiselenmeli miyimİkizde 4 katı artması gerekiyosa doğrudur canım, bilgim yok bu konuda
Burda da cok yakinimda özel hastane var olmadı bende öyle yapayım bugün bi giderim belki merak ettim betayi7 /24 açık olan özeller var canım ben eşim işten geliyor gidip veriyorum 9 10 gibi e nabıza da hemen 1 saat içinde düşüyor kuzum
Yaa tebriklerr47’den 122’ye çıkmış betam kızlar
Hahaaha eşim gidecekO zaman kesinlikle bizimkilerde öyle başkasına sevinçten söylediği için söylemiyorum yoksa ailemizden nazar değmez kiama haklısın o zaman soyleme canım bahane bulun uçak bileti kalmadı bile diyebilirsiniz ayak üstü bin tane yalan söyledim ya
Kuzum sen bu betaya keseyi görürsün muhtemelen ben ilk hamileliğimde 7700le öğrendim adetimden 1 gün sonra 4+5 günlük dedi doktorBurda da cok yakinimda özel hastane var olmadı bende öyle yapayım bugün bi giderim belki merak ettim betayi
Süper fikirHahaaha eşim gidecekbana bilet kalmamış klima çarptı çok usuttum desem sürekli uyuyorum kusuyorum hiç iyi değilim, 2 gün sonra da kalp duyarsak meğer hamileymisim hasta değilmişim derim aileye söylemiş oluruz herkese değil nasıl fikir
Seninki 3 katı artıyor olabilir kuzum ama eminmisin 2 defa yumurtladıgına doktor kontrolünde olman lazım emin olmak için kuzummKız bende iki kere yumurtladım bu ay biliyorsun ikiz durumu olur mu bide
Kız mıydı peki bebegin betan çok yüksekmişKuzum sen bu betaya keseyi görürsün muhtemelen ben ilk hamileliğimde 7700le öğrendim adetimden 1 gün sonra 4+5 günlük dedi doktor
Tamam canım çok teşekkür ederimKuzum sen bu betaya keseyi görürsün muhtemelen ben ilk hamileliğimde 7700le öğrendim adetimden 1 gün sonra 4+5 günlük dedi doktor
Ateş takibi yapmıştık kuzum atayım mı tablomuSeninki 3 katı artıyor olabilir kuzum ama eminmisin 2 defa yumurtladıgına doktor kontrolünde olman lazım emin olmak için kuzumm
Yok kuzum ben kese görmeden sağlık ocağına gitmek istemedim kimyasal yaşadım daha önce çünküTamam canım çok teşekkür ederimsağlık ocağı geçen hafta bana kan alınacak testler yapılacak demişti de size yapıldı mi
Ben inandımHahaaha eşim gidecekbana bilet kalmamış klima çarptı çok usuttum desem sürekli uyuyorum kusuyorum hiç iyi değilim, 2 gün sonra da kalp duyarsak meğer hamileymisim hasta değilmişim derim aileye söylemiş oluruz herkese değil nasıl fikir
Allah gönlüne göre versin bebegim ben cinsiyet tahmini yapıyorum kesenin içinde bebeklerinizi görür görmez atın resimlerini kesedeki konumuna göre tahminde bulunuyoruz çok eglenceli oluyorAyyy gerçekten mii kız olursa Cook sevinirim ya
Canım devlete akşam hiç gitme dün gece devlete gittim yapmadılar sonra özele gittimBurda da cok yakinimda özel hastane var olmadı bende öyle yapayım bugün bi giderim belki merak ettim betayi