2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İnşallah kalp atışını duyarsın canım🙏 duyamazsan da üzülme sakın Dr çok erken demişti bana dün, 6-7. Haftada da duymayanlar da olabiliyor o yüzden duymazsan bile endişelenecek hiçbir şey yok. Umarım duyarsın 🙏🥰
Sağol kuzum, hepiniz iyi ki varsınız :KK19:

Benim bebişin çalışmama alerjisi var sanırım kızlar 😂 iki gündür bu saatlerde basım dönmeye başlıyor, anne yeter artık ara ver diyor herhalde 😂😂

Biraz şükredin, tadını çıkarın, dinlenin😊 Henüz bebeğin görünmesi için çok erken , gecikmenizi takip edin, gecikme 2haftayı geçince bebeği görmek için randevü alırsınız. Ben 7.haftaya randevü aldım mesela, hem kalbini dinlemek hem de bebeği görmek için💕

Kızlar ben şimdi gebeliğimi öğrendim ya tekrar kan vermeme gerek varmı yoksa 1 haft falan bekleyip mi versem kan hem iyice çıkmış olur

Biraz şükredin, tadını çıkarın, dinlenin😊 Henüz bebeğin görünmesi için çok erken , gecikmenizi takip edin, gecikme 2haftayı geçince bebeği görmek için randevü alırsınız. Ben 7.haftaya randevü aldım mesela, hem kalbini dinlemek hem de bebeği görmek için💕
Tekrar kan testi vermeme gerek yok o zaman dimi regl 2 gün var gecikme olduktan sonra gitsem hem keseyi görmüş olurum bu şekilde yapsam bir sorun olurmu sizce

Bir çok ülkede 7. hafta olmadan önce randevü bile vermiyorlar. Gecikmenin uzamasını bekleyin derim, bir hafta bekleyin hiç olmazsa ki kesenin oluşumunu görmüş olursunuz randevüde.
Tekrar kan testi vermeme gerek yok o zaman dimi regl 2 gün var gecikme olduktan sonra gitsem hem keseyi görmüş olurum bu şekilde yapsam bir sorun olurmu sizce

Kızlar cuma günü tahmini betam 12 bin olacak bana siz 3 bin falan diyince garip geliyo acaba bende mi gariplik
Screenshot_20230906_161331_Samsung Notes.jpg

Canım senin ikiz olma ihtimali var mı 😍
Adetten 2 gün sonra benim 358 çıkmıştı 😊
Korkuyorum ikiz olursa 🥲birde bi arkadaşım benim bu kadar çok uyuduguma inanmıyor acaba ikiz mi diyo ben günün 24 saatini sadece toplasan 8 saatini uyanık gecirebiliyorum çok yorgunum 🥲olabilir mi acaba ikiz.. genetikte yok galiba eminde degilim

X