- 15 Şubat 2014
- 120
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görürsün bence ama bu kadar stres yapma canım lütfen olacak olan her türlü olur sen rahat ol ki bebişin de huzurlu olsunEvet kuzum aklıma takılıyor ama 4+4 deyim bugün oğlumu da 4+5 de gördüm kesesini açana yine görür müyüm tereddüt ettim o zaman değerim 7700 lerdeydi
Aaay çok şaşırdım bebek içeride sarhoş olmuş hickiriyor falanTabii kaç tane hamiş gördüm doktoru arada bir, iki kadehi geçmemek şartıyla izin veriyordu onlardan biri de yakın arkadaşımdı
Benim 4 agustos canım bu cuma randevum var tam 5+0da gitme kararı aldım kendimce iyiymiş canım ben normalde bir bardak su içerdim şuan 2 litre su içiyorumGünde 3 litre falan içiyorum canm ben biraz üşütmüşüm galiba cok şükür hafifledi seninle bigün var aramızda☺ SAT kaç senin benim 3 agustos keseyi gördünüzmü
Hahahahahah ayyy çok güldümAaay çok şaşırdım bebek içeride sarhoş olmuş hickiriyor falan
Hayatım ben de her gün bi americano içerdim bıraktım doktor kafein iyi değil bebek için dedi çayı bile açık içiyorum artıkKızlar kahve içiyor musunuz? Ben normalde her gün filtre kahve içerdim ama hamileliği öğrendiğimden beri bıraktım gibi bir şey sadece bir kaç defa içtim. Bu hafta daha hafif olsun diye Türk kahvesi içmiştim iki defa, ikisinde de çarpıntı gibi kötü oldum, filtre kahve icmemin bebek acisindan bir zararı olur mu
Nescafe çok zararlı normalde de içmemen lazım benceKahve konusunda doktorum günde 1 tane içebilirsin demişti. Ben hala günde 1 neskafe 1 türk kahvesi içiyorum. Hep ilk hamileliğimle kıyaslıyorum aynı olacak sanıyorum ama demekki her hamilelik farklı. İlk hamileliğimde sigara kahve hepsinin kokusundan tiksinmiştim. Çok çok sevmeme rağmen. Kafeinsiz kahveler satılıyormuş zararlı olmayan o kadar. Ondan almayı düşünüyorum eğer böyle devam ederse
Ayy hadi inşallah canm cumaya görürsünüz keseyi bizleride haberdar et ben de duramıyorum gitmek için ama bi hafta daha beklemeyi düşünüyorum durabılırsem tam 6 haftalıkken gidıcem belki kalp atişida duyulurBenim 4 agustos canım bu cuma randevum var tam 5+0da gitme kararı aldım kendimce iyiymiş canım ben normalde bir bardak su içerdim şuan 2 litre su içiyorum
Çay evde özellikle demlemiyorum canım arkadaşlarla otururken falan açık içiyorum ben de. Kahveyi de her gün kesin içerdim 2-3 haftadır 2 ya da 3 oldu. Bazen gerçekten çok yorucu oluyor pilim bitmiş gibi hissediyorum kahve istiyorumHayatım ben de her gün bi americano içerdim bıraktım doktor kafein iyi değil bebek için dedi çayı bile açık içiyorum artık
Sen bilirsin canm ama eğer artısı takıp etmek istiyosan 2 günde bir verebilirsiniz kan. Ben sadece bi kere gittim sonrasında kaset testte takıp ettim koyulaşmayı. Geçen hafta perşembe girmiştim en son ama yarın kesin gidıcem. bu zamana kadar zor tuttum kendimiKızlar ben şimdi gebeliğimi öğrendim ya tekrar kan vermeme gerek varmı yoksa 1 haft falan bekleyip mi versem kan hem iyice çıkmış olur
Ver bakalım kuzum güzel gelecegine eminim kuzum 3000e yakın gelir cuma günüde keseni görürsün inşalallahBen bugün de kan vermeye gidicem kuzum vermiyim diyordum da bir anda tekrar vereyim hesaplamaya göre doktora giderim dedim golden-snitch melegim can
Canım türk kahvesi içebilirsin zararlı degil doktorlar günde 2 fincan içebilirsiniz diyoeÇay evde özellikle demlemiyorum canım arkadaşlarla otururken falan açık içiyorum ben de. Kahveyi de her gün kesin içerdim 2-3 haftadır 2 ya da 3 oldu. Bazen gerçekten çok yorucu oluyor pilim bitmiş gibi hissediyorum kahve istiyorum
Bir tane filtre içtim canım onun yerine iyi geldiCanım türk kahvesi içebilirsin zararlı degil doktorlar günde 2 fincan içebilirsiniz diyoe
Bence yüzde 70 ilk çocuğumda adet gecikmesinden 1 hafta sonra gitmiştim 5+2 gibiydi kalp atışını duymuştum. Kimisi daha geç duyuyor elbette ama biz erken duymuştuk. İnşallah senin de öyle olur. Biz annelerin dertleri hamile kalmakla bitmez. Önce kan değeri. Sonra kese. Sonra kalp. Daha sonra büyümesi gelişmesi. Sağlıkla gelsin melekerimiz5+4 de kalp atışının duyulması yüzde kaç ?
Düzenli artışlar görürüz inşallahAramızda bir iki gün var diye düşünüyorum bu kadar erken değerin normal bence benimki de yüksek değil zaten 47 çıktı biliyosun düzenli artış önemli o yüzden ben baktırıcam içim rahat edene kadar.
Yarın randevum var. Daha keseyi görmeden kalbi sordum ama, şuan kese görünür de belki bi umut kalp de aradan çıkar İnşallahBence yüzde 70 ilk çocuğumda adet gecikmesinden 1 hafta sonra gitmiştim 5+2 gibiydi kalp atışını duymuştum. Kimisi daha geç duyuyor elbette ama biz erken duymuştuk. İnşallah senin de öyle olur. Biz annelerin dertleri hamile kalmakla bitmez. Önce kan değeri. Sonra kese. Sonra kalp. Daha sonra büyümesi gelişmesi. Sağlıkla gelsin melekerimiz
İnşallah olur neden olmasın. Biz keseyi görelim diye gitmiştik. Kalp atışı da duyuldu. İmkansız değil.Yarın randevum var. Daha keseyi görmeden kalbi sordum ama, şuan kese görünür de belki bi umut kalp de aradan çıkar İnşallah
İnşallah kalp atışını duyarsın canım duyamazsan da üzülme sakın Dr çok erken demişti bana dün, 6-7. Haftada da duymayanlar da olabiliyor o yüzden duymazsan bile endişelenecek hiçbir şey yok. Umarım duyarsınYarın randevum var. Daha keseyi görmeden kalbi sordum ama, şuan kese görünür de belki bi umut kalp de aradan çıkar İnşallah