2 gün önce verdim kuzum 943 dü değerim hep 3 katı arttı bende bugünde 2800 lerde filan olur diye tahmin ediyorum kese görür müyüm acaba 2800deEn son hangi gün vermiştin canım 900 kusurlerdeydi sanirim
Görürsün bence canım ne zaman Rand alacaksın2 gün önce verdim kuzum 943 dü değerim hep 3 katı arttı bende bugünde 2800 lerde filan olur diye tahmin ediyorum kese görür müyüm acaba 2800de
Cumaya randevu aldım ama eğer bu gün kan sonucum 2800 olursa acile gidicem görmeye duramıyorum daha fazlaGörürsün bence canım ne zaman Rand alacaksın
Tesekkur ederiim, ekleyebilirsinizCanım hayırlı olsun. Hamilesin değil mi? Listeye ekleyeyim mi seni?
Durr canım sakiiinCumaya randevu aldım ama eğer bu gün kan sonucum 2800 olursa acile gidicem görmeye duramıyorum daha fazla
Öyle tabi kuzum ama daha önceki bebeğimi keseyi görmeden kaybettim o yüzden çok tedirgin oluyorum keseyi görsem en azından içim biraz daha rahatlıcak o yüzdenDurr canım sakiiinben bir yandan bekleseydim de kalp atışına mi gitseydim diyorum çünkü bekleme süresi insanı yoruyor Dr 2 hafta sonra gel dedi, tamam keseyi gördük ama yolk sac olustu mu belli değil o yüzden görsen de stresin bitmiyor
Kaan kocatepeninde aciklamasi var.asagi koydum:)Harika o zaman hemen bir kahve yapcam
İçin nasıl rahat ediyorsa canım :)Öyle tabi kuzum ama daha önceki bebeğimi keseyi görmeden kaybettim o yüzden çok tedirgin oluyorum keseyi görsem en azından içim biraz daha rahatlıcak o yüzden
Evet kuzum aklıma takılıyor ama 4+4 deyim bugün oğlumu da 4+5 de gördüm kesesini açana yine görür müyüm tereddüt ettim o zaman değerim 7700 lerdeydiİçin nasıl rahat ediyorsa canım :)
Ayyy hadi inşallah kuzummmKorkma canım bende öyleydim testini gördüm bebişim koyulaşma olmuş hiç korkmadan gir kanı ver güzel haber alıcaksın 100 görürsün öyle umuyorum
Tabii kaç tane hamiş gördüm doktoru arada bir, iki kadehi geçmemek şartıyla izin veriyordu onlardan biri de yakın arkadaşımdıAaay gerçekten mii onu bilmiyordummhemen kendime bir kahve demliyorum
Benim oğlumda canım beyliss çekmişti alıp içmiştim vendeTabii kaç tane hamiş gördüm doktoru arada bir, iki kadehi geçmemek şartıyla izin veriyordu onlardan biri de yakın arkadaşımdı
Ben üşüttüm heralde canm bukadar agrıması normal değildi ama aspirin fayda etti cok şükür hafifledi agrılarAy benim oyleydi pazar gunu.ayakta duramadim.suan yok..geliyor gidiyor.m
Ay ben de çok severim sütlü kahve gibiBenim oğlumda canım beyliss çekmişti alıp içmiştim vende
Günde 3 litre falan içiyorum canm ben biraz üşütmüşüm galiba cok şükür hafifledi seninle bigün var aramızda☺ SAT kaç senin benim 3 agustos keseyi gördünüzmüCanım benim 4+5 belim çok agriyo su iç bol bol vücut su içmeni istiyormuş
Aslinda epey normalmis progesteron hizla yukseldigi icin oluyormus.bendede cok kotu agri oldu.tas tasimisim gibi.Ben üşüttüm heralde canm bukadar agrıması normal değildi ama aspirin fayda etti cok şükür hafifledi agrılar
Bakalım nelere aşermelerimiz olucak heyecanla bi o evrelere geçmeyi bekliyorumAy ben de çok severim sütlü kahve gibi
Umarım daha fazla ağrı olmazAslinda epey normalmis progesteron hizla yukseldigi icin oluyormus.bendede cok kotu agri oldu.tas tasimisim gibi.