Oyyyy çok sevindim canım o makineden makineye fark ediyor takma kafaya 2 gün ileri 2 gün geri gözükmüş sonuçtaKızlar dr'dan geliyorum
Bende ters rahim var keseyi daha önceki boş gebelikte tüm drlar alttan görmüşlerdi. Bugün karnımdan gözüktü çok şükürson adete göre 5+4 olması gerekiyor benim yumurtlama 2 gün geç oldu 5+2 diyordum ama Dr 5+0 ile uyumlu dedi bu biraz moralimi bozdu ama haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonraya kalp atışı için gelebilirsin dedi, kendi dr'umda da 2 hafta sonraya randevu bulabildim ona giderim herhalde. Genel olarak karından gorundugu için mutluyum ama 2 gün küçük gördüğü için de bı buruğum
İlk değerim 47 çıkmıştı yarınki 90’larda çıksa mesela sorun olmuyor o zamanBenim dr'um 2 güne bir bakıldığında en az %66 artmalı demişti
İnşallah sağlıklı ilerlerOyyyy çok sevindim canım o makineden makineye fark ediyor takma kafaya 2 gün ileri 2 gün geri gözükmüş sonuçta
78 üzeri çıkınca sorun olmuyor canımİlk değerim 47 çıkmıştı yarınki 90’larda çıksa mesela sorun olmuyor o zaman
Evet kuzum öyle oluyor galiba inşallah erken gitmiş olmam doktora ama kendisi çagırdı. Son adet 30 temmuz kuzum 4 gün geç çatlayınca yine bat da 30 agustos oldu
Benimde 1.23 cm cikti kac yapiyor acep haftasiGs yazan kese canım 1cm yazıyor bak
Benim 1.23 uyumlu o zaman demekki kendi hesaplamama gore 5+4 idim.erken yumurtlamistim be ona gore hesap yapmistim.son adete gore degilBu arada şöyle bir şey buldum kızlar
Her gün 1.1 mm buyuyormus bu hesaba göre benim 1ken 5+0sa senin de 5+2 oluyor canım bence bu makineler hep 2 gün yanlış ölçüyorBenimde 1.23 cm cikti kac yapiyor acep haftasikendi hesabima gore 5+4 de gittim ama doktor demedi bişe
İyice delirdikHer gün 1.1 mm buyuyormus bu hesaba göre benim 1ken 5+0sa senin de 5+2 oluyor canım bence bu makineler hep 2 gün yanlış ölçüyor
Her gün 1.1 mm buyuyormus bu hesaba göre benim 1ken 5+0sa senin de 5+2 oluyor canım bence bu makineler hep 2 gün yanlış ölçüyor
Gayet iyi galiba canım 5 haftalrda demekki 1cm oluyorBenimde 1.23 cm cikti kac yapiyor acep haftasikendi hesabima gore 5+4 de gittim ama doktor demedi bişe
Seninki yarın 100 ü geçer merak etme kuzumKızlar ilk beta artışları çok mu fazla olmalı ? Genel kural en az yüzde altmışı veya iki katı ama iki katını da mı geçmeli öyle bir şeyler okudum
Seninki bilmedigimiz yerden geldi kiz..az calisip gelek biz...denklem de 5 günlük embriyo varBi de benimkini yorumla tatlım, 18 Ağustos'ta rahmime 5 günlük embriyo yerleştirildi, son adetim 29 Temmuz
Hahahaha yakında kadın doğum uzmanı olcam diploma kadinlar kulübündenBi de benimkini yorumla tatlım, 18 Ağustos'ta rahmime 5 günlük embriyo yerleştirildi, son adetim 29 Temmuz
Aşkım çok araştırma yapıyorsun bak yapmaBoşuna stres yapıyorum galiba sakin olcam artık
Yok canım eli ağır başka doktorda ilk olduğumda hicbir şey olmamıştıKendini sıkma canım,belki kendini sıkıyorsundur
Ay takvimi nası oluyoBenim çin takvimide erkek ay takvimide erkek inşallah saglıkla erkek olur çünkü iki tane dünya tatlısı kızım var
Yaa cok sacmaymış hakıkakenAyın konumuna bakiliyormus nette yazıyor Ağustos ayı ay konumu diye orada Aralık veriyor örneğin Ay 12 ağustosta yengecte 14 Ağustosta aslanda vs diye yengeç dişil burç o yüzden döllenme 12-13se kız, aslan eril burç 14u de aslan olduğu için erkek mesela böyle saçma biseyler işte
Cok haklısın canımAşkım çok araştırma yapıyorsun bak yapma
Bulduğun şeyler senin gebeliğini etkilemeyecek
Ben bi doktora şeyi sormuştum bazenn geriliyorum nasıl doğurcam demiştim o da şey demişti senin bunları düşünmemen lazım sen bebek kime benzeyecek ağzını burnunu kimden alacak diye düşün demişti
İnşallah karnından gözükür o zamanYok canım eli ağır başka doktorda ilk olduğumda hicbir şey olmamıştı
Masallah canm keseyi görmüşünz darısı kalp atışına olsn haftasıyla uyumlu işte canm bi iki gün önemli değil. döllenme tutunma süresi uzamıştır oyüzden ıkıgünlük farkKendi dr'uma Rand bulamayınca bu akşam başka bir dr vardı ona gideyim bari dedim canım, ne biliyim kalp atışı duymadan rahat edemicem sanırım
Şu an bu şekilde 5 haftalık ile uyumlu dedi