- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Evet canım küçük hemde alttan bakmış alttan bakınca daha büyük gözükmesi lazım5+3te gitmiştim bu boş gebelik olan. Bugünkü gittiğim dr'a bunu göstermistim o zamanlar ben buna 4+3 falan derdim demisti
Evet bir tuhaftı o zamanlar zaten en başından keseden de belliymiş, Dr hemen progestan yazdı ilişkiyi yasakladı o zamanlar ama başıma gelmeyince bilmiyodum tabii. Bir de içim hep huzursuzdu ya. Ya hissettim ya kötüyü çağırdım bilmiyorum ama şu an o zamanki kadar kötü hissetmiyorumBak betan iki katı artamamış zaten en az 400 gelmeliydi
Evet aslında bu durumlarla karşılaştırınca bugün için içimin rahatlamasi gerek sanırımEvet canım küçük hemde alttan bakmış alttan bakınca daha büyük gözükmesi lazım
Bende hissetmiştim canım huzursuzdum hep ama şuan öyle degilim bebegimi hissediyorumEvet bir tuhaftı o zamanlar zaten en başından keseden de belliymiş, Dr hemen progestan yazdı ilişkiyi yasakladı o zamanlar ama başıma gelmeyince bilmiyodum tabii. Bir de içim hep huzursuzdu ya. Ya hissettim ya kötüyü çağırdım bilmiyorum ama şu an o zamanki kadar kötü hissetmiyorum
Seninkide fazlasıyla uyumlu kuzum maşallahBu arada şöyle bir şey buldum kızlar
Sağlıkla kucaklarimiza alcaz inşallah canımBende hissetmiştim canım huzursuzdum hep ama şuan öyle degilim bebegimi hissediyorum
İnşallah canım benimSağlıkla kucaklarimiza alcaz inşallah canım
Boşuna stres yapıyorum galiba sakin olcam artıkSeninkide fazlasıyla uyumlu kuzum maşallah
Lütfen kuzum seni en iyi ben anlıyorum haklısında ama kesen gayet güzel bebegimBoşuna stres yapıyorum galiba sakin olcam artık
Sağol canım benim içimi rahatlattın Allah razı olsunLütfen kuzum seni en iyi ben anlıyorum haklısında ama kesen gayet güzel bebegim
İnşallah kuzum inşallah çok heycanlıyım eşimde evde yok tek gidecegimSağol canım benim içimi rahatlattın Allah razı olsunsenden de güzel haber alalım inşallah
İlle eşimle gideyim diye randevu zamanları karışıyor benim deİnşallah kuzum inşallah çok heycanlıyım eşimde evde yok tek gidecegim
perşembe 11.30 da randevum canımİlle eşimle gideyim diye randevu zamanları karışıyor benim deikimize uyan zaman bulmak durumunda kalıyorum sen cuma mi gidecektin Perşembe mi
Güzel haberlerle gel inşallahperşembe 11.30 da randevum canım
Aaa gerçek mi kuzum tüp bebek mi çok sevindim çok saglıkla ilerlesin inşallah allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin güzel haberlerle gel inşallahBenim de perşembe sabah 8tüp bebekle şuan pozitif umarım her şey yolundadır
Amin canımm hepimiz için inşallah, herkesin dualarını bekliyorumAaa gerçek mi kuzum tüp bebek mi çok sevindim çok saglıkla ilerlesin inşallah allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin güzel haberlerle gel inşallah
Benim dr'um 2 güne bir bakıldığında en az %66 artmalı demiştiKızlar ilk beta artışları çok mu fazla olmalı ? Genel kural en az yüzde altmışı veya iki katı ama iki katını da mı geçmeli öyle bir şeyler okudum