2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bak betan iki katı artamamış zaten en az 400 gelmeliydi
Evet bir tuhaftı o zamanlar zaten en başından keseden de belliymiş, Dr hemen progestan yazdı ilişkiyi yasakladı o zamanlar ama başıma gelmeyince bilmiyodum tabii. Bir de içim hep huzursuzdu ya. Ya hissettim ya kötüyü çağırdım bilmiyorum ama şu an o zamanki kadar kötü hissetmiyorum 🌸

Bu arada şöyle bir şey buldum kızlar 🌸

Eklentiler

• IMG_20230905_225633.jpg
    IMG_20230905_225633.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 60
Evet bir tuhaftı o zamanlar zaten en başından keseden de belliymiş, Dr hemen progestan yazdı ilişkiyi yasakladı o zamanlar ama başıma gelmeyince bilmiyodum tabii. Bir de içim hep huzursuzdu ya. Ya hissettim ya kötüyü çağırdım bilmiyorum ama şu an o zamanki kadar kötü hissetmiyorum 🌸
Bende hissetmiştim canım huzursuzdum hep ama şuan öyle degilim bebegimi hissediyorum 💙💙

Benim de perşembe sabah 8 😊 tüp bebekle şuan pozitif umarım her şey yolundadır :dua::dua:
Aaa gerçek mi kuzum tüp bebek mi çok sevindim çok saglıkla ilerlesin inşallah allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin güzel haberlerle gel inşallah 😍😍😍😍

Kızlar ilk beta artışları çok mu fazla olmalı ? Genel kural en az yüzde altmışı veya iki katı ama iki katını da mı geçmeli öyle bir şeyler okudum

X