İnşallah canm sağlıkla büyüsün bebişBenim de perşembe sabah 8 tüp bebekle şuan pozitif umarım her şey yolundadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm sağlıkla büyüsün bebişBenim de perşembe sabah 8 tüp bebekle şuan pozitif umarım her şey yolundadır
Canım hayırlı olsun. Hamilesin değil mi? Listeye ekleyeyim mi seni?Kizlar selam. Uygulamaya sat tarihi girdim ve 9 Mayis beklenen dogum tarihim. Bu degisiklik gosterir mi? Ortalama ne kadar oynar?
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Tamam kuzum78 üzeri çıkınca sorun olmuyor canım
Oyyy inşallah kuzum inşallahSeninki yarın 100 ü geçer merak etme kuzum
İnşallah kalp atışını da duyabilirizMasallah canm keseyi görmüşünz darısı kalp atışına olsn haftasıyla uyumlu işte canm bi iki gün önemli değil. döllenme tutunma süresi uzamıştır oyüzden ıkıgünlük fark
Ay hayirli olsun...evet koyu bendede bazi testlerde oyle cikiyordu..testten yada belki idrar oraya temas etmedigi icin olabilir.Günaydın kızlar testim düne göre koyulaşmış dimi? Bugünkinin köşesi biraz silik onu anlamadım ama testten kaynaklı sanırım
Çok teşekkür ederim takılacak bir şey bulacağım ya illa bir köşesi silik diye dertlendim bu sabah daAy hayirli olsun...evet koyu bendede bazi testlerde oyle cikiyordu..testten yada belki idrar oraya temas etmedigi icin olabilir.
Koyulaşmis canımGünaydın kızlar testim düne göre koyulaşmış dimi? Bugünkinin köşesi biraz silik onu anlamadım ama testten kaynaklı sanırım
Çok şükür yaKoyulaşmis canım
Günaydın canım takip ettiğim kadarı ile sen de bat’ına epey varken öğrenmişsin hamileliğini hayırlı olsun :)Çok teşekkür ederim takılacak bir şey bulacağım ya illa bir köşesi silik diye dertlendim bu sabah da
Hayırlı olsun canım öncelikle ben pazar günü öğrendim pazartesi dayanamadım kan verdim, bugün tekrar vereceğim içim rahat etmezse cuma günü de veririm En güzeli adet gününü beklemek tabi ama erkenden öğrenince de kan vermeden duramadım. Sen verdin mi kan?Günaydın canım takip ettiğim kadarı ile sen de bat’ına epey varken öğrenmişsin hamileliğini hayırlı olsun :)
Ben de dün 5 gün kala öğrendim doktor 2 gün sonra tekrar bakalım dedi yani 3 gün kala olacak. Acaba adet tarihini bekleyip öyle mi baktırsam dedim, her 2 günde bir böyle hcg bakılacaksa kanım kalmayacak zaten kansızım sen baktırıyor musun 2 günde 1?
Ben dün kan verdim. Aslında ben doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim. Epey zamandır deniyoruz ama olmuyordu. Doktor da önce ultrasonla baktı o sırada gebelik olabilir kan testi yapalım dedi, o şekilde öğrenmiş oldum.Hayırlı olsun canım öncelikle ben pazar günü öğrendim pazartesi dayanamadım kan verdim, bugün tekrar vereceğim içim rahat etmezse cuma günü de veririm En güzeli adet gününü beklemek tabi ama erkenden öğrenince de kan vermeden duramadım. Sen verdin mi kan?
Hayırlı olsun canım, betan kaç çıktı? Sabrederim diyorsan bikaç gün daha bekleyebilirsinBen dün kan verdim. Aslında ben doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim. Epey zamandır deniyoruz ama olmuyordu. Doktor da önce ultrasonla baktı o sırada gebelik olabilir kan testi yapalım dedi, o şekilde öğrenmiş oldum.
Eve gelince de erken gebelik testi yaptım onda da çıktı. Yoksa hiçbir belirtim yok şimdi erken öğrenmiş olduk ama yine de 2 günde bir kan vermek mi lazım acaba? Normalde ben adet gecikince öğrenmiş olacaktım. Doktor takip edelim dedi ama gerçekten gerekli mi yoksa beklesem de olur mu bilemedim :) gerçi merak da ediyorum artıyor mu ne durumda diye
Burdan sonrası senin sabrınla alakalı diye düşünüyorum kuzum dün kaç çıktı betan?Ben dün kan verdim. Aslında ben doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim. Epey zamandır deniyoruz ama olmuyordu. Doktor da önce ultrasonla baktı o sırada gebelik olabilir kan testi yapalım dedi, o şekilde öğrenmiş oldum.
Eve gelince de erken gebelik testi yaptım onda da çıktı. Yoksa hiçbir belirtim yok şimdi erken öğrenmiş olduk ama yine de 2 günde bir kan vermek mi lazım acaba? Normalde ben adet gecikince öğrenmiş olacaktım. Doktor takip edelim dedi ama gerçekten gerekli mi yoksa beklesem de olur mu bilemedim :) gerçi merak da ediyorum artıyor mu ne durumda diye
15 çıktı baya düşük aslında ondan da tedirginimHayırlı olsun canım, betan kaç çıktı? Sabrederim diyorsan bikaç gün daha bekleyebilirsin
Normal ya daha adet tarihine var canım15 çıktı baya düşük aslında ondan da tedirginim
15 çıktı canım. Senin daha yüksekti hatırladığım kadarı ile :) içten içe bekleyeyim de iyice yükselsin mi diyorum yoksa olumsuz bir şey duymaktan mı korkuyorum bilemedim. Duygularım karışıkBurdan sonrası senin sabrınla alakalı diye düşünüyorum kuzum dün kaç çıktı betan?
Canim ben de senin gibi adete 5 gün kala öğrendim, her gün testle koyulasmayi takip ettim bat 2 gün geçince de kan verdim, kan verdikten 2 gün sonra tekrarladım lab'ta bı sıkıntı çıktı sanırım ertesi gün bir daha vermek zorunda kaldım sonra bir daha vermedim eğer sabredebilirsen bat geçmesini bekle bence sonra 2 gün geçince bir daha verirsin sonra da kese görmeye gidersinBen dün kan verdim. Aslında ben doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim. Epey zamandır deniyoruz ama olmuyordu. Doktor da önce ultrasonla baktı o sırada gebelik olabilir kan testi yapalım dedi, o şekilde öğrenmiş oldum.