2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kizlar selam. Uygulamaya sat tarihi girdim ve 9 Mayis beklenen dogum tarihim. Bu degisiklik gosterir mi? Ortalama ne kadar oynar?
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım hayırlı olsun. Hamilesin değil mi? Listeye ekleyeyim mi seni?😊

Kızlar bir iddiaya göre göbek deliği böyle asagi bakıyorsa işaretli alandaki gibi kız l, yukarı bakıyorsa erkekmiş. Benim dün moralim bozulmuştu orası niye öyle oldu diye çine göre aya göre bu göbek şeyine göre kız çıkıyor sizde durumlar nasil😊
Screenshot_20230906_081050_Chrome.jpg

Çok teşekkür ederim😍😍 takılacak bir şey bulacağım ya illa bir köşesi silik diye dertlendim bu sabah da 🤭
Günaydın canım takip ettiğim kadarı ile sen de bat’ına epey varken öğrenmişsin hamileliğini hayırlı olsun :)
Ben de dün 5 gün kala öğrendim doktor 2 gün sonra tekrar bakalım dedi yani 3 gün kala olacak. Acaba adet tarihini bekleyip öyle mi baktırsam dedim, her 2 günde bir böyle hcg bakılacaksa kanım kalmayacak zaten kansızım 😀 sen baktırıyor musun 2 günde 1?

Günaydın canım takip ettiğim kadarı ile sen de bat’ına epey varken öğrenmişsin hamileliğini hayırlı olsun :)
Ben de dün 5 gün kala öğrendim doktor 2 gün sonra tekrar bakalım dedi yani 3 gün kala olacak. Acaba adet tarihini bekleyip öyle mi baktırsam dedim, her 2 günde bir böyle hcg bakılacaksa kanım kalmayacak zaten kansızım 😀 sen baktırıyor musun 2 günde 1?
Hayırlı olsun canım öncelikle🥰♥️ ben pazar günü öğrendim pazartesi dayanamadım kan verdim, bugün tekrar vereceğim içim rahat etmezse cuma günü de veririm🤭 En güzeli adet gününü beklemek tabi ama erkenden öğrenince de kan vermeden duramadım. Sen verdin mi kan?

Hayırlı olsun canım öncelikle🥰♥️ ben pazar günü öğrendim pazartesi dayanamadım kan verdim, bugün tekrar vereceğim içim rahat etmezse cuma günü de veririm🤭 En güzeli adet gününü beklemek tabi ama erkenden öğrenince de kan vermeden duramadım. Sen verdin mi kan?
Ben dün kan verdim. Aslında ben doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim. Epey zamandır deniyoruz ama olmuyordu. Doktor da önce ultrasonla baktı o sırada gebelik olabilir kan testi yapalım dedi, o şekilde öğrenmiş oldum.
Eve gelince de erken gebelik testi yaptım onda da çıktı. Yoksa hiçbir belirtim yok 🙈 şimdi erken öğrenmiş olduk ama yine de 2 günde bir kan vermek mi lazım acaba? Normalde ben adet gecikince öğrenmiş olacaktım. Doktor takip edelim dedi ama gerçekten gerekli mi yoksa beklesem de olur mu bilemedim :) gerçi merak da ediyorum artıyor mu ne durumda diye 😀

Ben dün kan verdim. Aslında ben doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim. Epey zamandır deniyoruz ama olmuyordu. Doktor da önce ultrasonla baktı o sırada gebelik olabilir kan testi yapalım dedi, o şekilde öğrenmiş oldum.
Eve gelince de erken gebelik testi yaptım onda da çıktı. Yoksa hiçbir belirtim yok 🙈 şimdi erken öğrenmiş olduk ama yine de 2 günde bir kan vermek mi lazım acaba? Normalde ben adet gecikince öğrenmiş olacaktım. Doktor takip edelim dedi ama gerçekten gerekli mi yoksa beklesem de olur mu bilemedim :) gerçi merak da ediyorum artıyor mu ne durumda diye 😀
Hayırlı olsun canım, betan kaç çıktı? Sabrederim diyorsan bikaç gün daha bekleyebilirsin

Burdan sonrası senin sabrınla alakalı diye düşünüyorum kuzum😂 dün kaç çıktı betan?

Burdan sonrası senin sabrınla alakalı diye düşünüyorum kuzum😂 dün kaç çıktı betan?
15 çıktı canım. Senin daha yüksekti hatırladığım kadarı ile :) içten içe bekleyeyim de iyice yükselsin mi diyorum yoksa olumsuz bir şey duymaktan mı korkuyorum bilemedim. Duygularım karışık 😀

Canim ben de senin gibi adete 5 gün kala öğrendim, her gün testle koyulasmayi takip ettim bat 2 gün geçince de kan verdim, kan verdikten 2 gün sonra tekrarladım lab'ta bı sıkıntı çıktı sanırım ertesi gün bir daha vermek zorunda kaldım sonra bir daha vermedim eğer sabredebilirsen bat geçmesini bekle bence sonra 2 gün geçince bir daha verirsin sonra da kese görmeye gidersin 😊

X