Aramızda bir iki gün var diye düşünüyorum bu kadar erken değerin normal bence15 çıktı canım. Senin daha yüksekti hatırladığım kadarı ile :) içten içe bekleyeyim de iyice yükselsin mi diyorum yoksa olumsuz bir şey duymaktan mı korkuyorum bilemedim. Duygularım karışık
Evet kuzum koyulaşmış testen kaynaklı o canım merak etmeGünaydın kızlartestim düne göre koyulaşmış dimi? Bugünkinin köşesi biraz silik onu anlamadım ama testten kaynaklı sanırım
Sağol kuzum sizle konuşunca nasıl rahatlıyorum iyi ki varsınızEvet kuzum koyulaşmış testen kaynaklı o canım merak etme
Valla bende bilmiyorum kuzum ilk defa denk geldim öyle bişeler diyorlar ama ben anlamıyorumAy takvimi nası oluyo
Hoş geldin kuzum yaş tahmini dogum tarihi ekle grup başkanı kayıt yaparMerhabalar bu gruba transfer oldum artık
Tamam canımHoş geldin kuzum yaş tahmini dogum tarihi ekle grup başkanı kayıt yapar
Aa hamile misin hoş geldin canımMerhabalar bu gruba transfer oldum artık
Ayagımızı sürüyüp geldim daha çok kişi gelecek inşallahAa hamile misin hoş geldin canım
Aay hadi inşallaaahAyagımızı sürüyüp geldim daha çok kişi gelecek inşallah
Hoşbulduk canım inşallah öbür gruptaki herkes gelirAa hamile misin hoş geldin canım
Aynen kuzum çok seviniyorum gelenleri gördükçe çok güzel bi duyguAay hadi inşallaaahtanıdık birilerini görmek çok güzel oluyor tüm sürece şahit gibiyiz
İnşallah daha da artacagiz bebisleri konusacagizAynen kuzum çok seviniyorum gelenleri gördükçe çok güzel bi duygu
HoşgeldinnnMerhabalar bu gruba transfer oldum artık
Ayy amin aminn balımİnşallah daha da artacagiz bebisleri konusacagiz
Sat 12 eylül değildir sanırımTopik başkanı yaşım 25 sat 12 Eylül doğum tarihi 17 Mayıs olarak gözüküyor takvimde
Ay 12 Ağustos canım yanlış yazmışımSat 12 eylül değildir sanırımgelecekten gelmiyosan
Tamam canım ekliyorumAy 12 Ağustos canım yanlış yazmışım