2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kız hangi ara gittin benim haberim yoktu gideceginden. Maşallah çok şükür görmüş ya kuzum karından daha ne istiyorsun sonra son adetle uyumlu olur zaten kız kese nasıldı resmini atsana. Bende hazırlıklı gidim doktora yumurtlamam 4 gün gecikti perşembe 5+1 olur o zaman

Kendi dr'uma Rand bulamayınca bu akşam başka bir dr vardı ona gideyim bari dedim canım, ne biliyim kalp atışı duymadan rahat edemicem sanırım
Şu an bu şekilde 5 haftalık ile uyumlu dedi

Eklentiler

• IMG_20230905_222927.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 52
Kendi dr'uma Rand bulamayınca bu akşam başka bir dr vardı ona gideyim bari dedim canım
Şu an bu şekilde 5 haftalık ile uyumlu dedi
Gayet güzel 5 hafta ile uyumlu kuzum maşallah hiç sıkıntı yapma boş gebelik degil boş gebelikte daha minik oluyor kese bende geçirdigim için biliyorum bana 5 haftada alttan baktıgı halde zor gördü keseyi oda 5 haftam bitmişti iki hafta sonra hem bebegi hemde kalp atışını göreceksin inşallah

Evet önceki boş gebelikti canım kendi dr'um alttan gördü bana o zaman belli etmedi ama progestan vermişti, kürtaj olacagim zaman konusmamizdan anladım kesenin en baştan beri küçük olduğunu. Kendi dr'um o ara bı izinliydi bugünkü gittiğim dr'a gitmiştim o zamanlar, bu Dr da karından görmeyip alttan görmüştü ve o zamanki ilk kese fotosuna ben bunu görseydim 4+3 falan derdim dedi. Simdikine aynı adam 5+0 dedi o biraz rahatlattı bir de karından görmüş olmasına rahatladım ama yine de kalp atışını duymadigim için biraz diken ustuyum. 2 hafta sonraya kendi dr'uma Rand bulabildim bakalım o zaman duyabiliriz insallah kalp atışını

İnşallah canımm inşallah duyacaksın merak etme bak 5+0 karından görmüş bundan güzel haber oalbilir mi hemde 1cm kesen benim boş gebelikte 5 hafta bitmişti 2 milimdi bi sıkıntı oldugu belliydi
Ama hiç başıma gelmedigi için anlamamıştım. Duana talibim perşembe günü bende karından görüm kesemi

Beni de eklermisin
8.8.2023 33 yaş 2. Bebeğim olacak inşallah bir tane 3.5 yaşında kızım var
1 senedir istiyordum olmadı 3 ay hormon ilaçları kullandım olmadı bıraktıktan 4 ay sonra oldu daha Miniğim çok küçük 8 Eylülde kan vericem
Erken gebelik testi yaptım çıktı normal kaset test yaptım ondanda çıktı çok şükür

Öncekine baktım canım 0.34 ya da 0.44 iki değer var tam anlayamadım o keseyi kaç mm, ama 1 cm olması gereken sanırım sadece 2 gün olayı biraz kafamı karıştırdı ama olumsuz düşünmek istemiyorum inşallah göreceksin canım benim dualarım seninle

Tahmini doğum 14 mayıs

Canım sende zaten bilinçlisin bu konuda ileriye tarihe attın adetini geç döllenme oldugu çok belli kafan rahat olsun inşallah

Aynı şeyleri yaşama korkum var ama olacak olan her türlü oluyor, inşallah sağlıkla ilerler sureclerimiz
Amin kuzum yaşamıcaz allahın izni ile ben boş gebelik geçridifim betama baktım ilk 45 ile ögrenmişim 1 haftada 650 ye çıkmış. Ama şimdi 1 haftada bin küsürleri geçti beta herşeyi belli ediyor kuzum

Gs yazan kese canım 1cm yazıyor bak
Evet canım gördüm onu, bak bu da boş gebelik zamanı olan ilk ultrason görüntüsü o zaman alttan bakabilmisti en alttaki değerler ise çok küçükmüs gerçekten. O zaman da yumurtlamaya göre 5+3te gitmiştim

Eklentiler

• IMG_20230905_224606.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu kaç haftalık

Amin kuzum yaşamıcaz allahın izni ile ben boş gebelik geçridifim betama baktım ilk 45 ile ögrenmişim 1 haftada 650 ye çıkmış. Ama şimdi 1 haftada bin küsürleri geçti beta herşeyi belli ediyor kuzum
Ben o zamanlar sadece 2 defa baktırdım ilki battan bir gün sonra 181di diğeri de 2 gün sonra 339 çıkmıştı. Kese gorundukten sonra bazı testler istedi dr toksoplazma vs onları yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki Dr beta da eklemiş beta 2900 kusurdu kalp atışı duymam gereken hafta, orada şüphelendim zaten Dra gittim boş gebelikmis

Bak betan iki katı artamamış zaten en az 400 gelmeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…