2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay kızlar benim son adet tarihim 11 Ağustos ben kaçtayım şimdi iyice kafamı karıştırdınız
Canım bu aynı yumurtlamadan sonra 14 gün sayılır muhabbeti var ya aynısı adet günü 4 haftalık hamile sayılıyorsun. Çünkü pcos oldugunu dusun 60 günde adet oluyorsun yani 46. Günde yumurtlamissin, öğrenince bebeğim 2 aylık diyemezsin, kalp atışını duyamazsin sonuçta o bebek 2 hafta önce 46. Gününde dollendi. Adet günün geldi 4 haftalık oluyor umarım anlatabilmisimdir

Süper anlattın yumurtlama günümü bilmiyorum bi bu ay test yapmamıştım ama genelde 13-15.günlerde yumurtluyorum benim hesabım çok şaşmıyor bence

Süper anlattın yumurtlama günümü bilmiyorum bi bu ay test yapmamıştım ama genelde 13-15.günlerde yumurtluyorum benim hesabım çok şaşmıyor bence
Drlar herkes 28 günde bir regl oluyormuş gibi 4 hafta hesabı yapıyor yani 13-15 arasiysa zaten bir ya da iki gün oynar oynamaz seninki :)

4 tane uygulama var üçü 3+4 diyor biri 3+5 diyor adet gününü de sayıp hiç anlamadım valla kızlar da burda bir şeyler konuştular kafam basmıyor
aa farklı hesapladıklarına dikkat etmedim öğrencez onuda inşallAh

Kizlar selam. Uygulamaya sat tarihi girdim ve 9 Mayis beklenen dogum tarihim. Bu degisiklik gosterir mi? Ortalama ne kadar oynar?
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Merhaba mayıs anneleri benim bat 10 Eylül. Bugün doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim uzun süredir bebek olmuyor diye. Ultrasonla bakarken gebelik olabilir belki diye hcg istedi sonuç 15 çıktı. Şüpheli gebelik olarak değerlendirdi. Eve gelince erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. 2 gün sonra tekrar kan vermeye gitmem lazımmış.
Sizce değer çok mu düşük kızlar? Yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar ben bir türlü rahat vermiyorum kendime hepimiz mi öyleyiz ben cok mu evhamlıyım sürekli değer artcak mı kese görcek miyim kalp atışı derken simdiden stresini cok yüksek yaşıyorum

5 gün varken bat a bence normal canım. 2 kat artarak gidince bat günü zaten normal değere ulaşır Allah ın izniyle

Kızlar dr'dan geliyorum
Bende ters rahim var keseyi daha önceki boş gebelikte tüm drlar alttan görmüşlerdi. Bugün karnımdan gözüktü çok şükür son adete göre 5+4 olması gerekiyor benim yumurtlama 2 gün geç oldu 5+2 diyordum ama Dr 5+0 ile uyumlu dedi bu biraz moralimi bozdu ama haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonraya kalp atışı için gelebilirsin dedi, kendi dr'umda da 2 hafta sonraya randevu bulabildim ona giderim herhalde. Genel olarak karından gorundugu için mutluyum ama 2 gün küçük gördüğü için de bı buruğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…