- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Canım bu aynı yumurtlamadan sonra 14 gün sayılır muhabbeti var ya aynısıAy kızlar benim son adet tarihim 11 Ağustos ben kaçtayım şimdi iyice kafamı karıştırdınız
Süper anlattınCanım bu aynı yumurtlamadan sonra 14 gün sayılır muhabbeti var ya aynısıadet günü 4 haftalık hamile sayılıyorsun. Çünkü pcos oldugunu dusun 60 günde adet oluyorsun yani 46. Günde yumurtlamissin, öğrenince bebeğim 2 aylık diyemezsin, kalp atışını duyamazsin sonuçta o bebek 2 hafta önce 46. Gününde dollendi. Adet günün geldi 4 haftalık oluyor umarım anlatabilmisimdir
Drlar herkes 28 günde bir regl oluyormuş gibi 4 hafta hesabı yapıyor yani 13-15 arasiysa zaten bir ya da iki gün oynar oynamaz seninki :)Süper anlattınyumurtlama günümü bilmiyorum bi bu ay test yapmamıştım ama genelde 13-15.günlerde yumurtluyorum benim hesabım çok şaşmıyor bence
aa farklı hesapladıklarına dikkat etmedim4 tane uygulama var üçü 3+4 diyor biri 3+5 diyor adet gününü de sayıp hiç anlamadım valla kızlar da burda bir şeyler konuştular kafam basmıyor
Çok sağol kuzucumDrlar herkes 28 günde bir regl oluyormuş gibi 4 hafta hesabı yapıyor yani 13-15 arasiysa zaten bir ya da iki gün oynar oynamaz seninki :)
Doktordan öğreniriz çok çok nolcakaa farklı hesapladıklarına dikkat etmedimöğrencez onuda inşallAh
Neyse kuzum doktora gidimde o zaten haftayı hesaplıyor ona göre düzenlerim bendeBen onu değiştirdim işte canım son adet tarihimi kaydirdim doğru hesaplasin diye. Beklediğin adet günü bebek 4 haftalık olmuş oluyor istersen 60 günde bir regl ol
O zaman benimkide iki üç gün oynar kuzumDrlar herkes 28 günde bir regl oluyormuş gibi 4 hafta hesabı yapıyor yani 13-15 arasiysa zaten bir ya da iki gün oynar oynamaz seninki :)
Yaa sağolun kızlarDoktordan öğreniriz çok çok nolcakama golden-snitch bebeğim çok güzel açıkladı yumurtlama gününü biliyorsan hesaplarsın
Tebrik ederim canım bat 8 Eylül değil miydi erkenden nasıl öğrendin ya maşallahAy kızlar benim son adet tarihim 11 Ağustos ben kaçtayım şimdi iyice kafamı karıştırdınız
İlk bebek miKızlar ben bir türlü rahat vermiyorum kendime hepimiz mi öyleyiz ben cok mu evhamlıyımsürekli değer artcak mı kese görcek miyim kalp atışı derken simdiden stresini cok yüksek yaşıyorum
5 gün varken bat a bence normal canım. 2 kat artarak gidince bat günü zaten normal değere ulaşır Allah ın izniyleMerhaba mayıs anneleribenim bat 10 Eylül. Bugün doktora genel bir muayene olmak için gitmiştim uzun süredir bebek olmuyor diye. Ultrasonla bakarken gebelik olabilir belki diye hcg istedi sonuç 15 çıktı. Şüpheli gebelik olarak değerlendirdi. Eve gelince erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. 2 gün sonra tekrar kan vermeye gitmem lazımmış.
Sizce değer çok mu düşük kızlar? Yorumlarınızı bekliyorum
evet ilk olcak inşallahİlk bebek mi
İnşallah öyle olur5 gün varken bat a bence normal canım. 2 kat artarak gidince bat günü zaten normal değere ulaşır Allah ın izniyle
Çok normal ben ilk bebekte regle bi hafta kala test yapmaya başlayıp 4 gün kala silik çizgi görüp öğrenip gece kan vermeye gitmiştim kandan sonra da haftada iki lere kalp atışına kadar meraktan doktora gittimevet ilk olcak inşallah