How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Benimde öyle kendimi kötü hissettim başkasının bebeği bildiğin bebek kokuyor benimki kusmuk ve o koku yok 🤣🤣
Allah allah 🤣🤣 millet acaba bir şey mi suruyo ki biz çok doğal takildigimiz için mi kokmuyor çünkü bebekli eve girince bile ev kokar bizimki kokmuyo🤣🤣🤣🤣
Yumuşatıcı kullanıyor musun? Arkadaşım kullanıyor acaba ondan mı ben kullanmıyorum çünkü

Sizin bizden bir tık daha fazla sanki ben de gözlemleyeyim bakalım kontrole gidince de doktora sorarım inşallah hiçbirimizin alerjik değildir
Evet bizim fazla olabilir mukus cok yok ama isilik coktu. Insallah degillerdir hepsi iyi olsun bebislerimizin:)

Olma ihtimali var, bize yuzu icin kortizonlu krem verdi doktorumuz. Kaka tahlili onerildi kakada gizli kan icin. Bugun sut yogurt peynir yumurta vs yemeyi kestim gozlemlicem bakalim. Bi doktorunuza danisin isterseniz mukuslu kaka ve yuzundeki sivilceleri. Bizim basta isilik gibiydi sonra artmaya basladi iyice ve hic gecmedi hergun dus almasina ragmen
Yumurta neden cnm ?

Dene tabi canım ama emzir de bence. Bebek emerken yorulunca duruyo zaten . 1 damlası bile ona şifa. Benimkide 36+4 doğdu. Emziriyorum ama günde 2 falan mama veriyorum. Kilo konusunda şuan için bi sıkıntımız yok ama SMA aklımda olsun yinede
Biraz kilo aldı gibi maşallah toplandi
Persembe kontrole bakalım kaç çıkacak

Akşama kadar gaz sancısıyla uğraştı yavrum, kakasını yaptı rahatladi. Uyudu uyandı, ateşine baktım iyiydi. Emzirdim gazını alırken yanağı yanağıma değiyordu yanıyor 🥺 emzirirken çok yapistik diye koltuğa koydum biraz düştü. 5 dk sonra ölçtük yine yükseliyor 🥺 38i görünce tehlikeye atmayalım dedik calpol verdik. Bu gece uyku yok bize :( uyudu şimdi minnosum inşallah uyanınca düşmüş olur ateşi 🙏🏻 bir de klima çalıştırdığınız için kundak yapıyorduk bu gece yapamicaz da nasıl olcak bilmiyorum klima çarpar diye de korkuyorum 🥺

Back