• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
melegim can melegim can canım sen göbek kısmına gümüş nitrat yaptırmıştın ya hangi bölüm yaptı? Çocuk cerrahisi mi aman benimkinin de göbeği kapanmadı yaktircaz mecbur
Canım kendi çocuk doktoru farketti muayenede akıntı vardı onu söyledim göbegini aşagı çektirerek baktı içinde göbegi düşünce atması gereken parça kalmış onuda yabancı cisim olarak algıladıgı için akıntı oluyormuş çocuk doktoru kendi odasında yaptı canım kiprik gibi bişe acı yok bugün gittik tamamen erimiş canım cerraha gerek kalmadı iki defa yaktı geçti

O kadar basit miydi yani neden yapmadı acaba ya :KK43: şimdi o işlem için tutup başka bi özelden 1600 istediler ona çocuğa bir sürü bez alırdım 😅🤣
Isin sakasi bi yana kaç güne iyileşti ekstradan bakim yaptın mı canım internette işlem 2 kere yapılıyor yaziyo nasıl oldu senin sürecin
Canım çok basit bir işlem acı yok oranın etrafına sürüyor tamam çok mu büyüm resmini at bakim istersen

Benimki varya davul.atsan misali.havaifisek patladi 2 gun once biz sicradik korkudan..bizimki tinlamadi bile🤣
Ben de sifonu çekmiyorum uyanacak diye 😅😅
İçinden yeni doğan aparatı çıkmadı ben denerken o ne oluyor ? Üstünde 0 aylıktan itibaren kullanılır yazıyordu

Aparatı ne oluyor canım ?

evet annemle görüntülü konuştuk kadın kan ter içindeydi sıcaktan
Bel sırt desteği için sanırım kangurunun içine konuyor, belki seninki kendinden desteklidir

Ben de sifonu çekmiyorum uyanacak diye 😅😅

Bel sırt desteği için sanırım kangurunun içine konuyor, belki seninki kendinden desteklidir
Benimki bel destekli canım sırtını tutuyordu ama henüz almadım piyanolu oyun halısı da alalım dedik ikinci ürün %50 indirimliymiş bu hafta sen de uğrarsan aklında olsun canım ❤️

İçinden yeni doğan aparatı çıkmadı ben denerken o ne oluyor ? Üstünde 0 aylıktan itibaren kullanılır yazıyordu

Aparatı ne oluyor canım ?

evet annemle görüntülü konuştuk kadın kan ter içindeydi sıcaktan
Minik bir yastık var canım onun üzerine oturuyor bebek, bacakları da kenardan çıkıyor yan şekilde

Bütün günü memede geçirdi 10 dk emdi uyudu koydum geri uyandı gene aynı döngü 5 ten beri 10 dk lık uykularla geçirdi anca şimdi uyudu. Bende uyusam mı yoksa balkona çıkıp az nefes mi alsam ikilemindeyim. Balkona çıkıp nefes alcam ama yarında uykusuzluktan ağlarken uyumadığım için kendime kızıcam 😂🙄

Kızlar ben bebeğimi kaybettim 😔 bebeğim küvezde kaldı 4 gün sonra öldü ben o süre içinde süt sağım yaptım şimdi ben sütümü vercek bebeğim de yok sütüm kaç gün sonra kesilir yardımcı olursanız sevinirim 😔😔
Canım benim başın sagolsun çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah neden oldu erken mi dogdu sakıncası yoksa sordum ama çok üzüldüm 🥹🥹sütünde sagım yapmazsan zamanla kesilir canım az az gelir belli bir süre. Tekrardan allahım sana dayanma gücü versin 😔😔

Canım benim başın sagolsun çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah neden oldu erken mi dogdu sakıncası yoksa sordum ama çok üzüldüm 🥹🥹sütünde sagım yapmazsan zamanla kesilir canım az az gelir belli bir süre. Tekrardan allahım sana dayanma gücü versin 😔😔
22 haftalıkken bebeğin eşi rahme inmişti 15 gün hastanede yattım lavabo harici kalkmadim bebeğin eşinin yukarı çıkmasını beklerken bebeğin suyunun kalmadığını öğrendik doktor sezaryen yaptı bebeğim 4 gün küvezde kaldı dün akşam öldüğünü söylediler bize 450 gramdı 😔 toparlancagini hep umut ettim ama olmadı dünde süt sagmistim hastanede ikende sagdim ama bebeğim artık yok sütümü sagmasam kesilir dimi çünkü hiçbir bilgim yok her kulaktan ayrı bir ses diyolar etrafimdakiler size sorayım dedim 😔😔

Kızlar 40. Haftada doğum yaptım 14. Gün bu gün bebem 3 gündür ateşli dün de acile gittik hastanenin ateş ölçeri yanlıştı bence . Bu gecede başka bir hastaneye getirdik evde 38.5 i gördü son getirdiğimiz hastanede de 38.5 ölçüldü 🥺🥺 çocuğumdan kan alamadılar helak oldu bebem Yenidoğan da başına ateş gelen varmı??

@Mavi070707 golden-snitch golden-snitch kizlar bugün ayaklardaki kramplar iÇin gittim . MR röntgen çekildi . Ödem toplamiş diye öyle olmuş. Önerisi 48 saat boyunca buz koy dedi ödem değilsin . Ayrica b12 magnezyum d vitamini verdi . B12 kullanan var mi aranizda ? Eczaci b12 doktorlar emzirmelere vermiyorlar dediler
Benim kadin doğumcu demir ilaclarima devam etmemi söylemişti.
Endokrin hocasi b12 vermisti.
Demir ilaçlarına devam ederken b12 de haftada 3 kere içiyorum ama kadın dogumcuya onu sormadim
İçmemek mi lazimmis.
Ben de icmeyim

Kızlar ben bebeğimi kaybettim 😔 bebeğim küvezde kaldı 4 gün sonra öldü ben o süre içinde süt sağım yaptım şimdi ben sütümü vercek bebeğim de yok sütüm kaç gün sonra kesilir yardımcı olursanız sevinirim 😔😔
Çok üzüldüm başin sağolsun...Rabbim sabır versin...sağma yapmazsanız zamanla kesilecek sütünüz....
Kızlar 40. Haftada doğum yaptım 14. Gün bu gün bebem 3 gündür ateşli dün de acile gittik hastanenin ateş ölçeri yanlıştı bence . Bu gecede başka bir hastaneye getirdik evde 38.5 i gördü son getirdiğimiz hastanede de 38.5 ölçüldü 🥺🥺 çocuğumdan kan alamadılar helak oldu bebem Yenidoğan da başına ateş gelen varmı??
Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyon kapmistir,tahliller sonucunda belli olur...

Canım aç kalmıyor degil mi aç kalıncada ateşi yükselir sonuçta daha 14 günlük

22 haftalıkken bebeğin eşi rahme inmişti 15 gün hastanede yattım lavabo harici kalkmadim bebeğin eşinin yukarı çıkmasını beklerken bebeğin suyunun kalmadığını öğrendik doktor sezaryen yaptı bebeğim 4 gün küvezde kaldı dün akşam öldüğünü söylediler bize 450 gramdı 😔 toparlancagini hep umut ettim ama olmadı dünde süt sagmistim hastanede ikende sagdim ama bebeğim artık yok sütümü sagmasam kesilir dimi çünkü hiçbir bilgim yok her kulaktan ayrı bir ses diyolar etrafimdakiler size sorayım dedim 😔😔
Çok küçükmüş daha kuzum benim allahım en kısa zamanda saglıklı hamileilk nasip etsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Sütünü
Sagma canım kesilir zaten

Back