- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kendi çocuk doktoru farketti muayenede akıntı vardı onu söyledim göbegini aşagı çektirerek baktı içinde göbegi düşünce atması gereken parça kalmış onuda yabancı cisim olarak algıladıgı için akıntı oluyormuş çocuk doktoru kendi odasında yaptı canım kiprik gibi bişe acı yok bugün gittik tamamen erimiş canım cerraha gerek kalmadı iki defa yaktı geçtimelegim can canım sen göbek kısmına gümüş nitrat yaptırmıştın ya hangi bölüm yaptı? Çocuk cerrahisi mi aman benimkinin de göbeği kapanmadı yaktircaz mecbur
Canım çok basit bir işlem acı yok oranın etrafına sürüyor tamam çok mu büyüm resmini at bakim istersenO kadar basit miydi yani neden yapmadı acaba yaşimdi o işlem için tutup başka bi özelden 1600 istediler ona çocuğa bir sürü bez alırdım
Isin sakasi bi yana kaç güne iyileşti ekstradan bakim yaptın mı canım internette işlem 2 kere yapılıyor yaziyo nasıl oldu senin sürecin
Ben de sifonu çekmiyorum uyanacak diyeBenimki varya davul.atsan misali.havaifisek patladi 2 gun once biz sicradik korkudan..bizimki tinlamadi bile![]()
Bel sırt desteği için sanırım kangurunun içine konuyor, belki seninki kendinden desteklidirİçinden yeni doğan aparatı çıkmadı ben denerken o ne oluyor ? Üstünde 0 aylıktan itibaren kullanılır yazıyordu
Aparatı ne oluyor canım ?
evet annemle görüntülü konuştuk kadın kan ter içindeydi sıcaktan
Benimki bel destekli canım sırtını tutuyordu ama henüz almadım piyanolu oyun halısı da alalım dedik ikinci ürün %50 indirimliymiş bu hafta sen de uğrarsan aklında olsun canımBen de sifonu çekmiyorum uyanacak diye
Bel sırt desteği için sanırım kangurunun içine konuyor, belki seninki kendinden desteklidir
Minik bir yastık var canım onun üzerine oturuyor bebek, bacakları da kenardan çıkıyor yan şekildeİçinden yeni doğan aparatı çıkmadı ben denerken o ne oluyor ? Üstünde 0 aylıktan itibaren kullanılır yazıyordu
Aparatı ne oluyor canım ?
evet annemle görüntülü konuştuk kadın kan ter içindeydi sıcaktan
Canım benim başın sagolsun çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah neden oldu erken mi dogdu sakıncası yoksa sordum ama çok üzüldümKızlar ben bebeğimi kaybettimbebeğim küvezde kaldı 4 gün sonra öldü ben o süre içinde süt sağım yaptım şimdi ben sütümü vercek bebeğim de yok sütüm kaç gün sonra kesilir yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Bende konudan alakasiz yazayim, airwrapi düzenli kullaniyorum :)Kızlar konudan bağımsız dyson airwrap kullanan varmı
22 haftalıkken bebeğin eşi rahme inmişti 15 gün hastanede yattım lavabo harici kalkmadim bebeğin eşinin yukarı çıkmasını beklerken bebeğin suyunun kalmadığını öğrendik doktor sezaryen yaptı bebeğim 4 gün küvezde kaldı dün akşam öldüğünü söylediler bize 450 gramdıCanım benim başın sagolsun çok üzüldüm allahım sabır versin inşallah neden oldu erken mi dogdu sakıncası yoksa sordum ama çok üzüldümsütünde sagım yapmazsan zamanla kesilir canım az az gelir belli bir süre. Tekrardan allahım sana dayanma gücü versin
![]()
Benim kadin doğumcu demir ilaclarima devam etmemi söylemişti.@Mavi070707golden-snitch kizlar bugün ayaklardaki kramplar iÇin gittim . MR röntgen çekildi . Ödem toplamiş diye öyle olmuş. Önerisi 48 saat boyunca buz koy dedi ödem değilsin . Ayrica b12 magnezyum d vitamini verdi . B12 kullanan var mi aranizda ? Eczaci b12 doktorlar emzirmelere vermiyorlar dediler
Çok üzüldüm başin sağolsun...Rabbim sabır versin...sağma yapmazsanız zamanla kesilecek sütünüz....Kızlar ben bebeğimi kaybettimbebeğim küvezde kaldı 4 gün sonra öldü ben o süre içinde süt sağım yaptım şimdi ben sütümü vercek bebeğim de yok sütüm kaç gün sonra kesilir yardımcı olursanız sevinirim
![]()
Geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyon kapmistir,tahliller sonucunda belli olur...Kızlar 40. Haftada doğum yaptım 14. Gün bu gün bebem 3 gündür ateşli dün de acile gittik hastanenin ateş ölçeri yanlıştı bence . Bu gecede başka bir hastaneye getirdik evde 38.5 i gördü son getirdiğimiz hastanede de 38.5 ölçüldüçocuğumdan kan alamadılar helak oldu bebem Yenidoğan da başına ateş gelen varmı??
Canım aç kalmıyor degil mi aç kalıncada ateşi yükselir sonuçta daha 14 günlükKızlar 40. Haftada doğum yaptım 14. Gün bu gün bebem 3 gündür ateşli dün de acile gittik hastanenin ateş ölçeri yanlıştı bence . Bu gecede başka bir hastaneye getirdik evde 38.5 i gördü son getirdiğimiz hastanede de 38.5 ölçüldüçocuğumdan kan alamadılar helak oldu bebem Yenidoğan da başına ateş gelen varmı??
Çok küçükmüş daha kuzum benim allahım en kısa zamanda saglıklı hamileilk nasip etsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Sütünü22 haftalıkken bebeğin eşi rahme inmişti 15 gün hastanede yattım lavabo harici kalkmadim bebeğin eşinin yukarı çıkmasını beklerken bebeğin suyunun kalmadığını öğrendik doktor sezaryen yaptı bebeğim 4 gün küvezde kaldı dün akşam öldüğünü söylediler bize 450 gramdıtoparlancagini hep umut ettim ama olmadı dünde süt sagmistim hastanede ikende sagdim ama bebeğim artık yok sütümü sagmasam kesilir dimi çünkü hiçbir bilgim yok her kulaktan ayrı bir ses diyolar etrafimdakiler size sorayım dedim
![]()