• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben internetten masal açıp okuyorum ekstra bir şey yapmıyorum vallahi konuşmak da işte canım kızım güzel kızım Allah seni nasıl bu kadar bal yaratmış kızım 🤣🤣🤣
Erkek versiyonu benden gelsin yakışıklı oldum cok sukur seni bana verene maşallah sana boncuk gözlüm canım oglummm annemmm bitanemm benimm 🤣🤣 aguuuu diyorum birde aaaa yapiyo az kaldı agulatcam

Bizimkine yapmadı bugün ya :KK43: aslında basit bir işlem dedi çocuk cerrahisi yapsın dedi

Canım sen devlete mi gidiyorsun özele mi
Özele gidiyorum canım. Neden başka yere yönlendirmiş ki çok saçma bizim doktorun odasında vardı nitrat. Uzun ince kibrite benzer bi çubuğu ona batırıp göbeğine sürdü sanki pansuman gibi 1 dk falan sürdü

Özele gidiyorum canım. Neden başka yere yönlendirmiş ki çok saçma bizim doktorun odasında vardı nitrat. Uzun ince kibrite benzer bi çubuğu ona batırıp göbeğine sürdü sanki pansuman gibi 1 dk falan sürdü
O kadar basit miydi yani neden yapmadı acaba ya :( şimdi o işlem için tutup başka bi özelden 1600 istediler ona çocuğa bir sürü bez alırdım 😅🤣
Isin sakasi bi yana kaç güne iyileşti ekstradan bakim yaptın mı canım internette işlem 2 kere yapılıyor yaziyo nasıl oldu senin sürecin

Çıkardık eve geldik 10 dk ya uyandı şimdi deliksiz 3 saat uyudu uyandı emzirdim uyuyakaldı bakalım ne kadar sürecek
Ay inşallah yine bi 3 saat uyur seni dinlendirir dertleri ne bilmeyince gerçekten zor oluyo her şeyi deniyoruz bizde evin içinde pusette uyutuyoruz kimi zaman 😅 kimi zaman bi bakmışız kendi uyumuş çok tuhaflar

Biz hala evde de uzun kolluyuz yanlış mı yapıyorum acaba 1. Ayını bi geçsin dedim ama ondan sonra kısa kolluya geçiyim diyorum🥺
Bende daha kısa kolluya gecemedim,burası 40 derece sıcaklıkta,evimizde çok sıcak...klimalı odaya gecemiyorum hasta olur diye,evde hala uzun kollu tulum ve bere ile gezdiriyorum.. bizim daha 15 günümüz yeni doldu bide benim çocuk 2 kilo doğduğu için prematüre olarak değerlendirilebilir ve geçen bir doktoru dinledim , prematüre bebekler sizden iki kat daha kalin giyinsin diyordu... inşallah yanlış yapmıyoruz dur...

O kadar basit miydi yani neden yapmadı acaba ya :KK43: şimdi o işlem için tutup başka bi özelden 1600 istediler ona çocuğa bir sürü bez alırdım 😅🤣
Isin sakasi bi yana kaç güne iyileşti ekstradan bakim yaptın mı canım internette işlem 2 kere yapılıyor yaziyo nasıl oldu senin sürecin
Ohaaa şaka mı daha bi de para mı istiyolar onun için 😡 hem muayene parası hem işlem parası yuh.
Geçen çarşamba yapıldı cumartesiye kadar duş aldırma dedi. Kurudu kabuk gibi kaldı perşembe günü de duştan sonra kurularken o kabuk da düştü. Dün doktor baktı bi sorun yok dedi yani 7-8 gün falan sürdü canım hiçbi şey yapmadım duş aldırdım her gün sonra da kuruladım

Kizlar bebeğinizle uyku emzirme dişinda herhangi bi aktivite yapiyor musunuz ? Ben bişey bulamiyorum . Bazi anneler saatlerce bebekleriyle konuşuyor okadar yorgunumki sürekli kafam dolu sadece temel ihtiyaclarini gidermekle kalabiliyorum . Öneriniz var mi ?
Ben siyah beyaz kitaplardan gösteriyorum. Anakucagina yatırıyorum uyumuyor mesela aktif olduğunu görünce. Kitap hikaye gibi aslında ama ben ona gösterince okuyamıyorum o yüzden aaa burada balina mi varmış, minik bir köpek mi varmış küçük bir kedi miyav mi demiş falan diye uyduruyorum. Eşim de yüzüstü yatırıp kitapları önüne açıyor bu etkinliğe de tamitaytap diyor 🤣 bir de herkes gibi konuşuyorum işte benim yakışıklı oğlum iyi ki doğurdum seni minnoşum benim yerim seni diye seviyorum 🤣🤣

En iyisi 3 mil olan mı ben de onu yapayım bari linki var mı yaptığının
Asagidakini yap cani..en kisa sureli ve etkili olan bu..30 dk fazlasi ile yeterli🥳 eger vaktim cok dersen tempona gore arttirisin her hafta..cunku mil arttirdikca sure uzuyor..suan sen 2 minikle oyle 50 dk falan zaman zor bulursun diye tahmin ediyorum..kisa boot olanda tempo yuksek ayni etkiyi aliyorsun❤️

Ay olalım valla ben de dikkat ediyorum ama kaçıyor her gün bir parça tatlı yiyorum dayanamıyorum 61 ke başladım 83 le doğum yaptım şimdi 73üm 55 olmam lazım benim de hatta 57de olabilir 55te çok çirkin oluyorum 😅 16 kilo vermem lazım
Eger kendini hazir hissedersen sende basla..ben seni burda hergun motive ederim🥳🥰

Ayyy evet insanın evi gibi yok gerçekten.. aman dilini ısır maşallah maşallah bizimki de abarttı uyurkende kucak istiyor artık birde en ufak sese uyanıyor böyle olunca az korkutuyor beni.. sanada helal olsun 9 günlukken ben o kadar oturamazdim yolda
Benimki varya davul.atsan misali.havaifisek patladi 2 gun once biz sicradik korkudan..bizimki tinlamadi bile🤣

Ay inşallah yine bi 3 saat uyur seni dinlendirir dertleri ne bilmeyince gerçekten zor oluyo her şeyi deniyoruz bizde evin içinde pusette uyutuyoruz kimi zaman 😅 kimi zaman bi bakmışız kendi uyumuş çok tuhaflar
Valla öyle ya tam çözdüm diyorum yok olmuyor uyanmadı daha emzirdim gazını çıkartmadan uyudu uyanır zaten dedim uyumaya devam ediyor çamaşır attım uyanana kadar çamaşır topladım uyanmadı ne dersem tersini yapıyor canım oğlum 😅 şöyle normalde de uyusa o kadar rahat olur ki her işimi yaparım hiç desteğe ihtiyacım bile olmaz 2 saat 3 saat uyusa ben dünyanın en mutlu annesi oluyorum 🥰

Tek başına çok zor bence gece gündüz hem de 1 ay, ben olsam annemlerin yanına giderdim babanla çok muhatap olmazsın en azından yemek temizlik derdin olmaz bebekle ilgilenirsin sadece

Bacaklar uygun olmuş canım 👍🏻 yenidoğan aparatı da var mı?

Sorma valla uykusuz bebek o kadar zor ki oğlum 7 yaşına girecek hala uyku sorunu var inşallah bu kez o kadar uzun sürmez

Yaa sen de baya zorlanmışsın ama unutuluyor ki bir daha yapılıyor dimi benim için de öyle hepsini unutmuşum şimdi aynı şeyleri yaşamaya başlayınca hatırlıyorum 🥲 gündüz yine daha normal oluyor akşam başlıyor doymamaya artık mama ile destekleyeceğim napalım çözüm olsun da
İçinden yeni doğan aparatı çıkmadı ben denerken o ne oluyor ? Üstünde 0 aylıktan itibaren kullanılır yazıyordu
Canım 900 küsur liraya düşmüştü. Ben de bu fiyattan aldım. Dr kullanabilirsiniz yenidoğan aparatiyla dedi ama benim bebiş kayboldu icinde
Aparatı ne oluyor canım ?
Ayy ne güzel biz yanıyoruz dışarı çıkarken çıtçıtlı zıbınla çıkıyoruz altına şort çok sıcak
evet annemle görüntülü konuştuk kadın kan ter içindeydi sıcaktan

Havalar nasıl orda geçen 3 gün felan çok sıcaktı ilk gün ben de uzun kollu giydirdim baktım boynunun altı felan kırmızı kırmızı olmuş hem de zor uyuyordu sonra kısa kolluya geçtim çıtçıtlıyla duruyordu sadece bugün serindi uzun kollu giydirdim bence havaya göre giydir yazık sıcaklarda bize bile fenalık geliyor 🥲
Bencede yazık bunalıyo gibi geliyo ama her kafadan bi ses cıkıyo napcagımı sasırdım🥺

Bende daha kısa kolluya gecemedim,burası 40 derece sıcaklıkta,evimizde çok sıcak...klimalı odaya gecemiyorum hasta olur diye,evde hala uzun kollu tulum ve bere ile gezdiriyorum.. bizim daha 15 günümüz yeni doldu bide benim çocuk 2 kilo doğduğu için prematüre olarak değerlendirilebilir ve geçen bir doktoru dinledim , prematüre bebekler sizden iki kat daha kalin giyinsin diyordu... inşallah yanlış yapmıyoruz dur...
İnşallah ya soğuk değil ter hasta eder diyolar ama bi türlü kısa kollu giyemedim üstünü örtmeden duramıyorum

Back