• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım aç kalmıyor degil mi aç kalıncada ateşi yükselir sonuçta daha 14 günlük
Hayır hep memede hatta bu gün fazladan süt sağdım dolaba koymak için. Yavrum kan alınırken ağlaya ağlaya bayıldı 🥺 baş ateşi yok sadece karından ateşi var. Dün verdiğimiz kanlar temiz çıktı ama bu gece doktor tekrar kan istedi. Antibiyotik baslayacaz sonuç ne olursa olsun ateş enfeksiyon demek dedi. Ama 14 günlük bebeme antibiyotik zarar vermez mi hemde ne olduğu belli olmadan 🥺🥺 Kendimi çok suçlu hissediyorum. Çocuğuma bakamadım ne olur dua edin 😓

Canım kendi çocuk doktoru farketti muayenede akıntı vardı onu söyledim göbegini aşagı çektirerek baktı içinde göbegi düşünce atması gereken parça kalmış onuda yabancı cisim olarak algıladıgı için akıntı oluyormuş çocuk doktoru kendi odasında yaptı canım kiprik gibi bişe acı yok bugün gittik tamamen erimiş canım cerraha gerek kalmadı iki defa yaktı geçti
Gıcık oldum herkesin çocuk doktoru yaparken benimki neden yapmadı ki 😔 seninki devlet mi özel mi canım ona göre devletten randevu alcam da devletse eger

Valla öyle ya tam çözdüm diyorum yok olmuyor uyanmadı daha emzirdim gazını çıkartmadan uyudu uyanır zaten dedim uyumaya devam ediyor çamaşır attım uyanana kadar çamaşır topladım uyanmadı ne dersem tersini yapıyor canım oğlum 😅 şöyle normalde de uyusa o kadar rahat olur ki her işimi yaparım hiç desteğe ihtiyacım bile olmaz 2 saat 3 saat uyusa ben dünyanın en mutlu annesi oluyorum 🥰
Maşallah insallah böyle uyku süreleri uzar 3 saatte 1 uyansa dediğin gibi dünyanın en mutlu annesi oluruz 🥰

Ohaaa şaka mı daha bi de para mı istiyolar onun için 😡 hem muayene parası hem işlem parası yuh.
Geçen çarşamba yapıldı cumartesiye kadar duş aldırma dedi. Kurudu kabuk gibi kaldı perşembe günü de duştan sonra kurularken o kabuk da düştü. Dün doktor baktı bi sorun yok dedi yani 7-8 gün falan sürdü canım hiçbi şey yapmadım duş aldırdım her gün sonra da kuruladım
Muayene parası vercem o işleme değil benim doktorda yapsaydı ne güzel muayene parasıyla kurtarırdim inşallah bizimkininde öyle geçer çok üzgünüm kapanmadigi icin

Ya kızlar benim bebişin açlık süresi epeyi uzadı. Bugün dikkat ettim her 2 saate bir acıktı emzirdim. Yine gaz sıkıntımız oldu. Akşam banyo yaptırdık karnına özellikle su döktüm rahatlasın diye. Sonrasında emzirdim bir süre uyanık kaldı uyudu. Gece artık odamıza gecicez ama uyanmadı henüz diye koltuğa uzandım ben de zaten yarım saate uyanır dedim ama yok 2 saat sonra uyandım bebiş hala uyuyor. Biraz uyanmasını bekledik eşimle sonra uyandı altını değiştirirdik hiç açlık belirtisi yok hala uyumak istiyor gibiydi. Sonrasında kakasını yaptı yine aglamadi aç olduğu için. Altını değiştirdim emzirdim 10-15dk ancak emdi gülücükler saçmaya başladı. Toplam 5 saat falan aç kalmış oldu bu çocuk. Dr uyandırmayin dedi de 5 saat çok fazla değil mi? Doymasa derdi olsa neşeli olmazdı herhalde diyorum. Uyandirsam dert uyandırmasam ayrı dert

2 de uyandı 10 tur emdi mama da içti yok uyumuyor hala aranıyor ben anlamıyorum ya gerçekten çözemiyorum derdini gazını da çıkardık neden bu kadar uyanık kalıyor uyanık kaldıkça huysuz oluyor ağlıyor 😩😩😩 7 ye kadar böyle sürer bu döngü sonra benim ağlamam ve kapanış. Gerçekten çok bunaldım ya

Ya kızlar benim bebişin açlık süresi epeyi uzadı. Bugün dikkat ettim her 2 saate bir acıktı emzirdim. Yine gaz sıkıntımız oldu. Akşam banyo yaptırdık karnına özellikle su döktüm rahatlasın diye. Sonrasında emzirdim bir süre uyanık kaldı uyudu. Gece artık odamıza gecicez ama uyanmadı henüz diye koltuğa uzandım ben de zaten yarım saate uyanır dedim ama yok 2 saat sonra uyandım bebiş hala uyuyor. Biraz uyanmasını bekledik eşimle sonra uyandı altını değiştirirdik hiç açlık belirtisi yok hala uyumak istiyor gibiydi. Sonrasında kakasını yaptı yine aglamadi aç olduğu için. Altını değiştirdim emzirdim 10-15dk ancak emdi gülücükler saçmaya başladı. Toplam 5 saat falan aç kalmış oldu bu çocuk. Dr uyandırmayin dedi de 5 saat çok fazla değil mi? Doymasa derdi olsa neşeli olmazdı herhalde diyorum. Uyandirsam dert uyandırmasam ayrı dert
2 aylık olmuşsunuz bence normal 5 saat, midesi büyüdüğü için daha çok emip daha geç acıkıyordur. Keşke ben de o evreye gelsem artık uykuya hasretim şöyle 3 saat deliksiz uyusam yetecek 🥲

Senin bebis büyük canım 2 aylık ben doktora gittigimde bundan öncekinde 3 saate 1 emzir demişti ki o zaman bebegim kucucuktu.. bence çok normal geldi bana çocuğu bırak uyusun 🤣 dediğin gibi sıkıntı olsa ağlardı gulmezdi

2 aylık olmuşsunuz bence normal 5 saat, midesi büyüdüğü için daha çok emip daha geç acıkıyordur. Keşke ben de o evreye gelsem artık uykuya hasretim şöyle 3 saat deliksiz uyusam yetecek 🥲
İlk 3 aylık dönemde en fazla 3 saat aç kalinmali falan yazıyor ya her yerde o yüzden endişelendim. Bir de 1. Aydan sonra 2 hafta hızlı kilo almıştı sonrasında hep yavaşladı gibi kendimiz tartiyoruz evde daha durağan ilerliyor gibi acaba böyle olunca kilo mu alamadı ki diye de korktum

Senin bebis büyük canım 2 aylık ben doktora gittigimde bundan öncekinde 3 saate 1 emzir demişti ki o zaman bebegim kucucuktu.. bence çok normal geldi bana çocuğu bırak uyusun 🤣 dediğin gibi sıkıntı olsa ağlardı gulmezdi
Ya bir defa uyandırıp emzirdim kusmustu 1 aylık kontrolunden 1 gün önceydi. Dr'a söyleyince uyandırma o istediği zaman uyansın demişti. Evde tartiyoruz kilosu çok yavaş artmaya başladı gibi endislendim o yüzden 🥺

Ya bir defa uyandırıp emzirdim kusmustu 1 aylık kontrolunden 1 gün önceydi. Dr'a söyleyince uyandırma o istediği zaman uyansın demişti. Evde tartiyoruz kilosu çok yavaş artmaya başladı gibi endislendim o yüzden 🥺
Kac kilo şuan.. yok canım endişelenme inan yolunda her sey

Çok küçükmüş daha kuzum benim allahım en kısa zamanda saglıklı hamileilk nasip etsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Sütünü
Sagma canım kesilir zaten
Evet çok küçüktü 6 aya yeni girmiştik ama nasip değilmiş ne yapalım Allah kızımı bizden çok sevdi 😔😔 teşekkür ederim

golden-snitch golden-snitch 3 aylık yazdığına bakma gece uyandırma bence böyle devam ederse hala

Eklentiler

• 1000040668.webp
    1000040668.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 41
İlk 3 aylık dönemde en fazla 3 saat aç kalinmali falan yazıyor ya her yerde o yüzden endişelendim. Bir de 1. Aydan sonra 2 hafta hızlı kilo almıştı sonrasında hep yavaşladı gibi kendimiz tartiyoruz evde daha durağan ilerliyor gibi acaba böyle olunca kilo mu alamadı ki diye de korktum
Kilo alımı gittikçe daha az oluyordu zaten hatırladığım kadarıyla, doktor da uyandırma demiş bence elleme 😀

Back