- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.903
- 218
Tamam o zaman ellemiyorum. Bir de kızlar uyandirirsan ileride de öyle alışır uyanır dediler ya korktum biKilo alımı gittikçe daha az oluyordu zaten hatırladığım kadarıyla, doktor da uyandırma demiş bence elleme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman ellemiyorum. Bir de kızlar uyandirirsan ileride de öyle alışır uyanır dediler ya korktum biKilo alımı gittikçe daha az oluyordu zaten hatırladığım kadarıyla, doktor da uyandırma demiş bence elleme![]()
Doğru sinirli bi insan oluyormuş Allah korusunTamam o zaman ellemiyorum. Bir de kızlar uyandirirsan ileride de öyle alışır uyanır dediler ya korktum bi![]()
1 aylık olacaz ben şimdiden ellemiyorum geceleri uyusun. Ama gündüz müdahale ediyorum çünkü gündüz çok uyuyunca gece uyumuyor. Bu gün uyumadı mesela gece 3 ten beri mahvetti beniTamam o zaman ellemiyorum. Bir de kızlar uyandirirsan ileride de öyle alışır uyanır dediler ya korktum bi![]()
Bugün üşenmezsem başlayayım başlayamazsam yarın kesin başlarım ben deEger kendini hazir hissedersen sende basla..ben seni burda hergun motive ederim![]()
Bebegini en iyi sen tanırsın valla ne desem boş. Cok durmayan bir bebekse zor olabilirÜstesinden gelebilir miyim acaba
Ne zaman bu gece kaldırma olayı bitiyor biz suan 15 günlüğüz 3 saate bir kendi kalkıyor geceleri bende 3 saate bir alarm kuruyorum ne olur ne olmaz diye ama alarm calmadan kendi kalkıyor genelde1 aylık olacaz ben şimdiden ellemiyorum geceleri uyusun. Ama gündüz müdahale ediyorum çünkü gündüz çok uyuyunca gece uyumuyor. Bu gün uyumadı mesela gece 3 ten beri mahvetti beni
Aay bizimki zaten hep sinirli patron bebek'e benzetiyorum tipiniDoğru sinirli bi insan oluyormuş Allah korusun
Evet bizimki de gündüz uyuyunca gece uyumuyor. Dün 21:30 civarı karnını doyurdum 22:00-22:30 civarı uyudu 2:15 falandı kalktiginda. Gece uyumaz demiştim ama uyudu şükür. Bizimki karanlık seviyor doğduğundan beri öyle. Eve ilk geldiği zamanlar eliyle gözünü kapatıyordu1 aylık olacaz ben şimdiden ellemiyorum geceleri uyusun. Ama gündüz müdahale ediyorum çünkü gündüz çok uyuyunca gece uyumuyor. Bu gün uyumadı mesela gece 3 ten beri mahvetti beni
Ellemiyorum dediğime bakma benimki de alarm gibi 2.5 3 saate en geç kalkıyo sadece 1 kere 4 saate yakın uyuduNe zaman bu gece kaldırma olayı bitiyor biz suan 15 günlüğüz 3 saate bir kendi kalkıyor geceleri bende 3 saate bir alarm kuruyorum ne olur ne olmaz diye ama alarm calmadan kendi kalkıyor genelde![]()
Allah seni napmasjnAay bizimki zaten hep sinirli patron bebek'e benzetiyorum tipini![]()
Bazen bebekler gece uykusuna 8 9 gibi yatıyor ama sabah erken güne başlıyorEvet bizimki de gündüz uyuyunca gece uyumuyor. Dün 21:30 civarı karnını doyurdum 22:00-22:30 civarı uyudu 2:15 falandı kalktiginda. Gece uyumaz demiştim ama uyudu şükür. Bizimki karanlık seviyor doğduğundan beri öyle. Eve ilk geldiği zamanlar eliyle gözünü kapatıyorduo yüzden gündüz uykumuz zor oluyor gece daha kolay
Benim bebegimde saat basi kalkiyor surekli emmek istiyodu doymuyo saniyodum ama kilosu da iyi cikinca doktorumuz dönguyu kirman lazim yoksa cok zorlanirsin dedi. Emme islemi bittikten sonra saate bak uzerinden iki saat gecmeden de emzirme dedi. Yavas yavas basladik basta agliyor ama emzikle kucakta falan bekletiyoruz. Bir de oda sicakligi cok onemliymis bizim klima ile 26 ydi 23 e dusurun dedi doktorumuz dun gece ilk defa 3 saat araliksiz uyudu. Simdilik tecrubelerimiz bunlar. Belki sicaklik ve dongu kirmak isinize yarar2 de uyandı 10 tur emdi mama da içti yok uyumuyor hala aranıyor ben anlamıyorum ya gerçekten çözemiyorum derdini gazını da çıkardık neden bu kadar uyanık kalıyor uyanık kaldıkça huysuz oluyor ağlıyor7 ye kadar böyle sürer bu döngü sonra benim ağlamam ve kapanış. Gerçekten çok bunaldım ya
Evet sabah hava aydinlandiysa mesela uyuması daha zor oluyor eve siyah perde alcam en son artıkBazen bebekler gece uykusuna 8 9 gibi yatıyor ama sabah erken güne başlıyorsaat 6 da uyanıyor benmki genelde
Dr 38 derece üstüne sıkıntı demiştiKızlar bebeğim huzursuz uyumadı ama ateşine baktım 37.3 panik oldum sizlerin kaç çıkıyor
Sıcaktan olma ihtimali var miKızlar bebeğim huzursuz uyumadı ama ateşine baktım 37.3 panik oldum sizlerin kaç çıkıyor
Canım senin aşı 2 gün sonra miEvet sabah hava aydinlandiysa mesela uyuması daha zor oluyor eve siyah perde alcam en son artık![]()
Oda 29 derece şuan. Kısa kollu zıbın var sadece üzerinde. Anneme göre ateşi yok ama ben niye bilmiyorum ateşi var diye uyandım sabah sabah 37 üstü görünce de panik yaptım.Sıcaktan olma ihtimali var mi
29 derece olduğu için olma ihtimali var canım maksimum 26 derece olması gerekiyorOda 29 derece şuan. Kısa kollu zıbın var sadece üzerinde. Anneme göre ateşi yok ama ben niye bilmiyorum ateşi var diye uyandım sabah sabah 37 üstü görünce de panik yaptım.
İyi bir ateş ölçer almalıyım herkes braun önermişti.
Evet canımCanım senin aşı 2 gün sonra mi