• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ele sinir olacağına kendininkine sinir olmak daha mantıklı bence, yer yarılır kol içinde kalır derler ne olursa olsun o senin baban canım babanın tırnağına zarar gelse dünyayı ayağa kaldırırsın sen, ama kayınvalide öyle değil o maalesef seni evladı gibi göremez ❤️
Bel destekli mi bu 🙄 şimdiden kullanılıyor mu acaba ben de ebebekten almıştım ama bel desteksiz olanı aldım 2 aylıkken başlanıyor diye duymuştum

Biz hala evde de uzun kolluyuz yanlış mı yapıyorum acaba 1. Ayını bi geçsin dedim ama ondan sonra kısa kolluya geçiyim diyorum🥺
Havalar nasıl orda geçen 3 gün felan çok sıcaktı ilk gün ben de uzun kollu giydirdim baktım boynunun altı felan kırmızı kırmızı olmuş hem de zor uyuyordu sonra kısa kolluya geçtim çıtçıtlıyla duruyordu sadece bugün serindi uzun kollu giydirdim bence havaya göre giydir yazık sıcaklarda bize bile fenalık geliyor 🥲

Bendimm☝️ efsane faydali..ve asiri kolay..kan ter icinde kaliyorsun.ben asiri zevk aliyorum yaparken 3. gunumdeyim diyetle destekledim.1kg gitti suan❤️
Kaç mil olsnı yapıyosun ben de başlamayı düşünüyorum ya yarın başlayayım ya da kutsal pazartesi🤣

1 ay sonra mı gidecek 1 aya az daha değişir bence huyu felan uyku düzeni oturur biraz daha duş aldırıp her gün uyku düzeni oluştursan aslında şimdiden 1 aya düzen oturur gibi kendine stres yapma hiç ben de kendim bakıyorum sayılır eşime bir şeyi 10 kez söyleyince yaptığı için 🙄 gece de ayrı odada kalıyor işe gidiyor diye uyandırmıyorum gündüz de zaten çalışıyor biraz daha uyku düzeni oturunca sen de rahat edersin gelebilecek kardeş kuzen vs var mıydı
Erkek kardeşim var o da gelir mi bilmiyorum zor bir bölüm okuyor kafa dağıtmak ister diye düşünüyorum arkadaslariyla.. birde hiçbir şey bilmiyor 🤣 Allah sanada sabir güç kuvvet versin canım ben eşim gelince ona veriyorum direkt akşama kadar bunalıyorum biraz.. ama dediğin gibi belki biraz daha aklı ererse bir şeyler degisebilir

Hadi zayiflama konusunda da motive olalim kizlarr🤣 Ben cook kg alanlardanim.56 basladim 75 dogurdum 68 im suan..56 lara cok yolum var🤣🤣🤣 hergun leslie yapiyorum bide yediklerime dikkat ediyorum.
Oof ben başta dikkat ediyodum saldım gibi 😅 63.4le başladım sanırım 75.5 falandim doğuma gittiğimde. Şimdi 65-66 arasında gidip geliyorum oradan sonra veremedim 🤣🤣

Kizlar bebeğinizle uyku emzirme dişinda herhangi bi aktivite yapiyor musunuz ? Ben bişey bulamiyorum . Bazi anneler saatlerce bebekleriyle konuşuyor okadar yorgunumki sürekli kafam dolu sadece temel ihtiyaclarini gidermekle kalabiliyorum . Öneriniz var mi ?

Hadi zayiflama konusunda da motive olalim kizlarr🤣 Ben cook kg alanlardanim.56 basladim 75 dogurdum 68 im suan..56 lara cok yolum var🤣🤣🤣 hergun leslie yapiyorum bide yediklerime dikkat ediyorum.
Ay olalım valla ben de dikkat ediyorum ama kaçıyor her gün bir parça tatlı yiyorum dayanamıyorum 61 ke başladım 83 le doğum yaptım şimdi 73üm 55 olmam lazım benim de hatta 57de olabilir 55te çok çirkin oluyorum 😅 16 kilo vermem lazım

Erkek kardeşim var o da gelir mi bilmiyorum zor bir bölüm okuyor kafa dağıtmak ister diye düşünüyorum arkadaslariyla.. birde hiçbir şey bilmiyor 🤣 Allah sanada sabir güç kuvvet versin canım ben eşim gelince ona veriyorum direkt akşama kadar bunalıyorum biraz.. ama dediğin gibi belki biraz daha aklı ererse bir şeyler degisebilir
Zor bir bebekse dediğin gibi benimki biraz uykuya düşkün şükür🧿 o konuda biraz rahatım çok zorluğu yok uyanıkken sadece sürekli kucakta olmak istiyor kendiminkinden pay biçerek söylüyorum benim eşim gidecek olsa ben evde kalırdım biliyorsun doğum yaptığım zaman memleketimdeydim ama hiç rahat değildim 9 günlük sezaryenli halimle yola çıktım eve gidicem diye o kadar rahat ettim ki kendi düzeni başka oluyor insanın

Kizlar bebeğinizle uyku emzirme dişinda herhangi bi aktivite yapiyor musunuz ? Ben bişey bulamiyorum . Bazi anneler saatlerce bebekleriyle konuşuyor okadar yorgunumki sürekli kafam dolu sadece temel ihtiyaclarini gidermekle kalabiliyorum . Öneriniz var mi ?
Ben internetten masal açıp okuyorum ekstra bir şey yapmıyorum vallahi konuşmak da işte canım kızım güzel kızım Allah seni nasıl bu kadar bal yaratmış kızım 🤣🤣🤣

Zor bir bebekse dediğin gibi benimki biraz uykuya düşkün şükür🧿 o konuda biraz rahatım çok zorluğu yok uyanıkken sadece sürekli kucakta olmak istiyor kendiminkinden pay biçerek söylüyorum benim eşim gidecek olsa ben evde kalırdım biliyorsun doğum yaptığım zaman memleketimdeydim ama hiç rahat değildim 9 günlük sezaryenli halimle yola çıktım eve gidicem diye o kadar rahat ettim ki kendi düzeni başka oluyor insanın
Ayyy evet insanın evi gibi yok gerçekten.. aman dilini ısır maşallah maşallah bizimki de abarttı uyurkende kucak istiyor artık birde en ufak sese uyanıyor böyle olunca az korkutuyor beni.. sanada helal olsun 9 günlukken ben o kadar oturamazdim yolda

Back