- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Üstesinden gelebilir miyim acabaBnce en iyisi kendi evinde olman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstesinden gelebilir miyim acabaBnce en iyisi kendi evinde olman
Kavruluyoz hiç sorma canım terlemiyorsa sıkıntı olmazAmanın adanaysa haklısın canımbize göre sıcak ama banyo yapıyo hergün uyandığında da terlemiyo ama arada kaldım
Gelirsin sen güveniyorum ben sanaÜstesinden gelebilir miyim acaba
Hamilelikte kullandığım d vitaminine ve multivitamine devam etmemi söyledi dr'um canımOha ben hiçbir vitamin takviyesi kullanmıyorum sadece demir yazıldı
Bende ödem yok artık ya benim durum daha farklı gibiYok cnm geçmemiş . Zaten vücüdumdan belli . Süt olsun diye uğraşmaktan kendime hiç zaman ayiramiyorum .
Ben olsam anneme gitmeyi tercih ederdim canım baban bi şekilde idare edersin annenle kafan rahat olurKızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyoyada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Şimdi memlekete gitsem kendi babam sıkıntı diğer tarafta kvde sıkıntı gerçekten 2 ucu bokluk değnek ne yapacağımı bilmiyorum annemin mahkemesi var önemli onun için gelemiyor şansıma napiyim kızlar ya![]()
melegim can @gulumsebebek @golden rose
Mavi070707
Begonya2 K kelebekimsi C Chen31 O ozgeeeee1 @Nooneathome9 @zaynfuruze ve diğer anneler
Son olaylardan sonra kv seni deli eder 1 ay dayanamazsın ki onlarda. Eşin de gördü 3 gün bile yapamadınız bence annenlere git canımFarklı otobüsle 8 10 saat
Yaşadığın şehirde acil durumda sana yardım edebilecek kişiler var mı canım? Dediğin gibi bebek ateşlense gece mesela arayıp çağıracağın seni doktora götürecek birileri varsa bir nebze ama yoksa bence hiç o topa girme. Yorgunluğu da ayrı zaten çok yorucu olacak senin için çünkü emzir yatır uyusun çocuklarımız yok bizim. Ben tuvalete bile gidemiyorum tek başımayken.Üstesinden gelebilir miyim acaba
Doğru diyorsun sağol canımSon olaylardan sonra kv seni deli eder 1 ay dayanamazsın ki onlarda. Eşin de gördü 3 gün bile yapamadınız bence annenlere git canım
Bizde 13 ünden sonra yalnızız kara kara düşünüyorum bendeKızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyoyada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Şimdi memlekete gitsem kendi babam sıkıntı diğer tarafta kvde sıkıntı gerçekten 2 ucu bokluk değnek ne yapacağımı bilmiyorum annemin mahkemesi var önemli onun için gelemiyor şansıma napiyim kızlar ya![]()
Mavi070707
Begonya2 K kelebekimsi C Chen31 O ozgeeeee1 @Nooneathome9 @zaynfuruze ve diğer anneler
Aynı şeyleri düşünüyorum.. malesef buraya gelin gelip üstüne ev değiştirdik derken 2 arkadaşım uzakta kaldı ki gelemezler öyle durumdaYaşadığın şehirde acil durumda sana yardım edebilecek kişiler var mı canım? Dediğin gibi bebek ateşlense gece mesela arayıp çağıracağın seni doktora götürecek birileri varsa bir nebze ama yoksa bence hiç o topa girme. Yorgunluğu da ayrı zaten çok yorucu olacak senin için çünkü emzir yatır uyusun çocuklarımız yok bizim. Ben tuvalete bile gidemiyorum tek başımayken.
İlk çocukta eşim 2-3 günlük şehir dışına çıkmıştı bebek de 2 aylıktı arkadaşımı çağırmıştım gece bizde kal diye. Bi 6 aylık olsa kendin bakarsın da şimdi çok küçük bence. Yine de senin kararın![]()
Döngüyü kırman lazım bir dahaki sefere arabayla da bi dışarı çıkabilirsin uyuyorSabah 5 ten beri ilk defa derin daldı oğlan kızlar bu hep böyle mi olacak bana felç indi resmen ne meme kaldı be kol bacak gazı var emmek istiyor çıkartıyor ıslak bezi değişiyor bez değiştirirken bir kıyamet sonra tekrar meme gaz bitmiyor duşa girdikte öyle uyudu anca
Aman ne alaka eşin yokken neden onlarda kalasın ki boşver çok görmek isterlerse bi hafta gelip görürler daha sonra, sen kendi rahatını düşün önceAynı şeyleri düşünüyorum.. malesef buraya gelin gelip üstüne ev değiştirdik derken 2 arkadaşım uzakta kaldı ki gelemezler öyle durumdabende öyle wcye bile gidemiyorum.. kardeşimde erkek hiçbir şeyden anlamıyor öğretmem lazım gelmek ister mi orası da ayrı genç çocuk hiçbir arkadaşı burda değil sıkılır o da.. böyle düşününce en iyisi gitmek diyorum ama iste eşim ailende kalırsan bizimkilerde de kalman iyi olur onlarında torunları diyo
![]()
Bizim de öyle oluyor işte gerçekten çok zor, ben kucağımda uyuttum bugün hep, böyle de yatağa bağlı oluyorum ama uyuyor en azından. Ben de hafif kestiriyorum. Her gün farklı bir şey deniyorum böyle böyle 3 ayı bi atlatsak belki rahatlarız birazSabah 5 ten beri ilk defa derin daldı oğlan kızlar bu hep böyle mi olacak bana felç indi resmen ne meme kaldı be kol bacak gazı var emmek istiyor çıkartıyor ıslak bezi değişiyor bez değiştirirken bir kıyamet sonra tekrar meme gaz bitmiyor duşa girdikte öyle uyudu anca
Günde 4 kere 10 damla şeklinde doktor 2 3 ay daha kullan dedi bende dedim ki dozu hep böyle mi devam edecek dedim. Hayır dedi sen bebeğinin ihtiyacının olmadığını düşünüyorsan dozunu azaltabilirsin dedicesursavasci kuzum sen nurse harvey’si kaç damla kullanıyordun?
Alnıma yapistircam bu yorumuAman ne alaka eşin yokken neden onlarda kalasın ki boşver çok görmek isterlerse bi hafta gelip görürler daha sonra, sen kendi rahatını düşün önce
1 ay sonra mı gidecek 1 aya az daha değişir bence huyu felan uyku düzeni oturur biraz daha duş aldırıp her gün uyku düzeni oluştursan aslında şimdiden 1 aya düzen oturur gibi kendine stres yapma hiç ben de kendim bakıyorum sayılır eşime bir şeyi 10 kez söyleyince yaptığı içinKızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyoyada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Mavi070707