• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Otobuslede gidemem 1 hafta olmazsa eğer o süreçte sıkıntı gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı ama memleketede hiç gitmek istemiyorum stresten ötürü yoksa yemek derdim vs olmayacak o yönden iyi bir tek 🥲
Bir hafta dene bakalım canım inşallah bebişin akıllı durur zorlanmazsın hiç olmadı dışardan yersin biraz yapamadıgın günler bi şekilde halledersin canım

Biz hala evde de uzun kolluyuz yanlış mı yapıyorum acaba 1. Ayını bi geçsin dedim ama ondan sonra kısa kolluya geçiyim diyorum🥺
Canım bulundugun yere baglı ben adanadayım uzun kollu giydirsem çocuk çatlar klima çalıştıgı halde sogutmuyor klimada atletle yatıyor üstüne çarşaf örtüyorum gecede aynı senin bebiş terlemiyorsa demekki sıcak degildir

Canım bulundugun yere baglı ben adanadayım uzun kollu giydirsem çocuk çatlar klima çalıştıgı halde sogutmuyor klimada atletle yatıyor üstüne çarşaf örtüyorum gecede aynı senin bebiş terlemiyorsa demekki sıcak degildir
Amanın adanaysa haklısın canım🥲 bize göre sıcak ama banyo yapıyo hergün uyandığında da terlemiyo ama arada kaldım

Mavi070707 Mavi070707 golden-snitch golden-snitch kizlar bugün ayaklardaki kramplar iÇin gittim . MR röntgen çekildi . Ödem toplamiş diye öyle olmuş. Önerisi 48 saat boyunca buz koy dedi ödem değilsin . Ayrica b12 magnezyum d vitamini verdi . B12 kullanan var mi aranizda ? Eczaci b12 doktorlar emzirmelere vermiyorlar dediler
Yok benim kadin dogum doktorum bana verdi b12.bende de sinir sikismasi var onun icin yazdi.emzirmeye mani degil.

Mavi070707 Mavi070707 golden-snitch golden-snitch kizlar bugün ayaklardaki kramplar iÇin gittim . MR röntgen çekildi . Ödem toplamiş diye öyle olmuş. Önerisi 48 saat boyunca buz koy dedi ödem değilsin . Ayrica b12 magnezyum d vitamini verdi . B12 kullanan var mi aranizda ? Eczaci b12 doktorlar emzirmelere vermiyorlar dediler
Bana doğumdan sonra uyuşukluk var diye takmislardi. Ödem bu kadar zamanda geçmemiş mi ya 🙄 benim 2 ay oluyo doğum yapalı. Ben su an d vitamini,omega3-multivitamin harici bişey kullanmiyorum

Bence daha sakin geçer ailerle olsan sinirini bozan şeyler oluyor yani benim için hep öyle oldu canım.
Bizimki de öyle artık göğsüme yapışık geziyoruz evde ama gayet de çok rahat bakarsın hiç şüphe etme bile.

Yalnız olacağın için herşey daha pratik geçer temizlik vs onlara çok odaklanma uyuduğunda yemek yap yeter.

Sıkılırsan da eğer oturduğun yerde komşuların varsa gelsin gitsinler sen git yada arkadaşları çağır kahveye arada.
Ben 4.gün yalnız kaldım 1 hafta öyle baktım hiç zor olmadı
Cesaret verdin aslında ama şu aşı işi beni korkutuyo ateslenirse ne yaparım diye

Bana doğumdan sonra uyuşukluk var diye takmislardi. Ödem bu kadar zamanda geçmemiş mi ya 🙄 benim 2 ay oluyo doğum yapalı. Ben su an d vitamini,omega3-multivitamin harici bişey kullanmiyorum
Yok cnm geçmemiş . Zaten vücüdumdan belli . Süt olsun diye uğraşmaktan kendime hiç zaman ayiramiyorum .

Kızlar psikolojik olarak çok kötü hissediyorum ya akşamları sürekli ağlıyor bebek, akşam üzeri 5-6 gibi başlıyor gece 3-4 e kadar sürekli emmek istiyor emiyor kusuyor süt yetmiyor diye mama veriyorum onu içiyor yine uyumuyor yine kusuyor derken artık biz bu çocuğun derdini anlamıyoruz bakamıyoruz diye saatlerce ağladım dün gözlerim davul oldu. Eşim de diyor ben böyle olacağını biliyordum ondan istememiştim ikinci çocuğu. Sus diyorum deme öyle.
Oğlum da zor bir bebekti hiç uyumazdı ama detayları unutmuştum şimdi aynı şeyleri yaşıyorum. Çok şükür sağlıklı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum her gecem böyle mi geçecek diye. Ağladıkça elim ayağıma dolanıyor. Uykusuzluk bir yandan yıpratıyor. İnsanlıktan çıkmışım gibi geliyor. Ki annemler yanımdaydı hiçbi iş yapmadım bebek bakımı dışında. Bugün onlar da gidiyor artık. Çok zor çok 😢
Canım benim oğlumda ağustosta 7 yaşına girecek .o kadar zor bir cocuktu ki hep ağlıyordu hiç uyumuyordu.Sonra sut alerjisi olduğunu öğrendim ama doğru düzgün diyet yapmadım öyle böyle derken büyüdü ama biz bir daha cocuk istememiştik çok zorlandigimiz için. Şimdi bir kızım oldu onunda galiba sut alerjisi var mukuslu kakasi var.Ama oglum büyüdüyse bütün çocuklar büyür bir şekilde diyorum.Birde çok kıskanıyor kardeşini keşke olmasaydı falan diyor.Bilerek bağırıyor o uyuyunca.kolunu bacağını çekiştiriyor. Yapacak birsey yok yani kabullenecegiz artık. Sen gündüzde bir kere mama versene canım belki gerçekten doymuyordur. Sende dinlenemedigin için sütün azalir haliyle
Bendimm☝️ efsane faydali..ve asiri kolay..kan ter icinde kaliyorsun.ben asiri zevk aliyorum yaparken 3. gunumdeyim diyetle destekledim.1kg gitti suan❤️
4 tane kurabiye yiyip bu mesajı okumam dışında sorun yok.😀

cesursavasci cesursavasci cnm hiç tek kalma ben tek kaldiğim günler kafayi yiyorum. Tuvalete gidecek zaman olmuyor . Hangi yer sana el atip işini hafifletiliyorsa oraya git . Dinlen. Çünkü bu uzun bi süreç . Bizim ilk çocuklar olduğu iÇin daha çok zorlaniyoruz
Benimde aklımda inan öyle bi soru işareti var gün boyu çocuğa bakınca eşim eve gelince baya mutlu oluyorum rahatlıyorum.. birde çocuk 5 6 aylık olsa neyse dicem şimdi derdini anlatamıyor daha çok yoruyor.. tamam diğer iki evde stresli geçecek ama en azından işim hafifler diyorum.. kvgile hiç gidesim yok ama eşim onlarında torunu onlar da görmek ister bi tarafa gidip diğer tarafa gitmemek olmaz diyo öyle yani :,(

Benimde aklımda inan öyle bi soru işareti var gün boyu çocuğa bakınca eşim eve gelince baya mutlu oluyorum rahatlıyorum.. birde çocuk 5 6 aylık olsa neyse dicem şimdi derdini anlatamıyor daha çok yoruyor.. tamam diğer iki evde stresli geçecek ama en azından işim hafifler diyorum.. kvgile hiç gidesim yok ama eşim onlarında torunu onlar da görmek ister bi tarafa gidip diğer tarafa gitmemek olmaz diyo öyle yani :,(
Aynı şehirdeler mi?

Kızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyo🥲yada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Şimdi memlekete gitsem kendi babam sıkıntı diğer tarafta kvde sıkıntı gerçekten 2 ucu bokluk değnek ne yapacağımı bilmiyorum annemin mahkemesi var önemli onun için gelemiyor şansıma napiyim kızlar ya😭 melegim can melegim can @gulumsebebek @golden rose Mavi070707 Mavi070707 @Begonya2 @kelebekimsi C Chen31 O ozgeeeee1 @Nooneathome9 Z zaynfuruze ve diğer anneler
Bnce en iyisi kendi evinde olman

Kızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyo🥲yada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Şimdi memlekete gitsem kendi babam sıkıntı diğer tarafta kvde sıkıntı gerçekten 2 ucu bokluk değnek ne yapacağımı bilmiyorum annemin mahkemesi var önemli onun için gelemiyor şansıma napiyim kızlar ya😭 melegim can melegim can @gulumsebebek @golden rose Mavi070707 Mavi070707 @Begonya2 @kelebekimsi C Chen31 O ozgeeeee1 @Nooneathome9 Z zaynfuruze ve diğer anneler
Tek başına çok zor bence gece gündüz hem de 1 ay, ben olsam annemlerin yanına giderdim babanla çok muhatap olmazsın en azından yemek temizlik derdin olmaz bebekle ilgilenirsin sadece
Bunda da varmış ergonomik baksana bir bacaklar nasıl sence
Bacaklar uygun olmuş canım 👍🏻 yenidoğan aparatı da var mı?
Benimkilerde de uyku sorunu hep vardı canım belki bu akıllı olur dedim ama yok ön tekerlek nereye giderse arkada oraya gidiyor bir akıllı çocuk büyütemedim
Sorma valla uykusuz bebek o kadar zor ki oğlum 7 yaşına girecek hala uyku sorunu var inşallah bu kez o kadar uzun sürmez
Canım benim oğlumda ağustosta 7 yaşına girecek .o kadar zor bir cocuktu ki hep ağlıyordu hiç uyumuyordu.Sonra sut alerjisi olduğunu öğrendim ama doğru düzgün diyet yapmadım öyle böyle derken büyüdü ama biz bir daha cocuk istememiştik çok zorlandigimiz için. Şimdi bir kızım oldu onunda galiba sut alerjisi var mukuslu kakasi var.Ama oglum büyüdüyse bütün çocuklar büyür bir şekilde diyorum.Birde çok kıskanıyor kardeşini keşke olmasaydı falan diyor.Bilerek bağırıyor o uyuyunca.kolunu bacağını çekiştiriyor. Yapacak birsey yok yani kabullenecegiz artık. Sen gündüzde bir kere mama versene canım belki gerçekten doymuyordur. Sende dinlenemedigin için sütün azalir haliyle

4 tane kurabiye yiyip bu mesajı okumam dışında sorun yok.😀
Yaa sen de baya zorlanmışsın ama unutuluyor ki bir daha yapılıyor dimi benim için de öyle hepsini unutmuşum şimdi aynı şeyleri yaşamaya başlayınca hatırlıyorum 🥲 gündüz yine daha normal oluyor akşam başlıyor doymamaya artık mama ile destekleyeceğim napalım çözüm olsun da

Back