Canım karnını doyur bişeler ye enerji olsun inşaAllah. Hurma da ye . Gitmeden hareket et bol bol çömel kalk. Altına depend varsa ondan giy büyük ihtimalle gelmeye devam eder suyunDoktoruma yazdım onun uyanmasını bekliyorum sancılar 12-15 dkda bir giriyo. Ben de bulaşık yıkadım evi topladım
Depend çok iyi fikirmiş ayyy ben de nasıl çamaşır yetiştiricem ıslanıp duruyo diye dertleniyorum Allah razı olsun canımCanım karnını doyur bişeler ye enerji olsun inşaAllah. Hurma da ye . Gitmeden hareket et bol bol çömel kalk. Altına depend varsa ondan giy büyük ihtimalle gelmeye devam eder suyun
Gece 4 te birileri ayaktaymışNaptın su muymuş
duamız seninle canımAminnn inşallah dua edin bana
Doğurdun muuAyağa kalktım çamaşırım sırılsıklam oldu sonra çamaşırımı eşofmanımı değiştirdim iki hareket ettim yine ıslandı öyle foşş diye bacaklarımdan akmıyo ama geliyo galiba
Sağolasın canım benimGece 4 te birileri ayaktaymış
duamız seninle canım
Yine mikemmel kötü geçen bi geceden çıktımGece 4 te birileri ayaktaymış
duamız seninle canım
Kadınlar kulübü bile seni doğurttu bugün imzana bakKız yokk yemek yiyom evdeyim
Hahahah oğluşum çok dakik olacak galibaKadınlar kulübü bile seni doğurttu bugün imzana bakhele bide kadındaki rahatlığa bak bulaşık yıka evi topla filan
Doğurdunn muuHahahah oğluşum çok dakik olacak galibadün 10 kişi sordu doğurmadın mı diye söyleye söyleye doğurtuyonuz beni
Fön çektim saçımaDoğurdunn muu
Hala evde bişiler mi yapıyonnn
Ay Allahım fönünü de çekti vallahiFön çektim saçımaçıkıyorum şimdi ayy doktorum doğumhaneye geç demiş
Hiç sızlatma vicdanını oluyor öyleeAyy üff 3 saat uyumuşuz vicdanım sızlıyoralarmda kurmuştum ama uyumuşum geri yaa nasıl uyurum
Aminnn canım benim çok sağolAy Allahım fönünü de çekti vallahi
Haydiii bir avazda kurtul inşallah
Çok güzel kolaylıkla geçsinnn doğumun
Naptın canım sağlıcakla al kucağına inşallahAminnn inşallah dua edin bana
Yaaa süpersinFön çektim saçımaçıkıyorum şimdi ayy doktorum doğumhaneye geç demiş