- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.502
Canım günde üç kez demişti begonyaBunu gunde kac kez ne kadar içiyoruz kizlar
Hahahah aynen öyleBenimki de öyle. Kir pas bok içinde yaşaması gerekiyor babası kılıklı öküz ayıboğanlar
ikizler burcu olacakken boğayı seçmiş bir bebegulumsebebek Sizinkiler yine bir nebze benimki hem altının açılmasını hiç sevmez, temizlenmesi içinde ağlar ndjdjsienddjdndjd
Bunu nasıl yapıyoruzmemem bomboştu stresten süt üretmiyordum.. şu şekerden yapılan lahusa şerbeti pek etkili olmadı mememi doldurmuyordu şu süreçte çok iyi gözlemledim.. Her neyse bunu yaptım yarim saatte göğsüm süt doldumutlaka bu markayı bunu bulursanız alın
Eki Görüntüle 3428354
1 çay bardagina 9 çay bardağı suyu karistir canımDirekt içiyor musun yoksa kıvamlı mı canım suyla mı karışıyor bu
Kasılma gibi değil de sancı gibi daha çok benim yine şiddetlendi adet ağrısı gibi aynı bazen bacağıma felan vuruyor bu böyleyse doğurasım yok bi 9 ay daha taşırımEvet yalancı kasılmalarmış sanırım anladığım kadarıyla bi anda şiddeti artınca doğum sancıları başlıycakmış
Yaaa yerim o ayaklarıYollayalım ya buraya yaz geldi
O sırada emerken bebem
Canım benimki de 6 günlük bugün gündüz 7-8 saat uyanık kaldı. Sadece emerken uyuyor göğsümde sonra yatırınca uyanıyor. Sürekli emmek istedi emdikçe kustu değişik bir döngüye girdik. En son ben de mama verdim 3 saat uyudu. Doymadı mı acaba diye düşündüm çünkü normalde bu kadar uzun uyanık kalmazdı.Kızlar bebem daha 8 günlük.
Akşam 6da uyandı 10 oldu şimdi daha yeni yattı. Karnı tok altı temiz gazı da boku da yok yani ama uykuya dalamadı bir türlü. En son mama verdim bende yoruldum çünkü şimdi uyudu. Normal mi bu. Bu kadar saat nasıl durur küçücük bebek anlamadım. Hala uykusu derin değil uyandı uyanacak diye kapatamıyorum bende gözümü
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar bebeğim 18 saat suni sancı sonrasında geldi suyu patlattı doktor çok acılıydı sezeryan olsaymışım dedim keşke ama iyiyim bugün çok minik ve süt vermeyi beceremiyorum herkes tepemde mememi izliyo gelmiyo sütüm stresten mama verin dedi doktor zayıf diye ama mamayı da kabul etmiyo ne yapacağımı bilmiyorum hemşireler yardım ediyordu hastanede bir şekilde ama ben beceremiyorum annem de yıllardır bebek bakmamış o da panik yapıyo yarın üzerine kv gelecek çok gerginim
10 günden sonra düşmeye başlar canım sarılıgımı yükseldi eger yüksekse hiç uyanmak istemez sen alıp emzirmeye çalışsan bile tutmaz memeyiKızlar sarılık yükselmesi kaçıncı güne kadar olur ve bebekleriniz kaç saat uyuyor günde
Evet emerken uyuyor bitince altını değiştiriym diyorum uyanıyor ve bitti saatlerce uyumuyor daha. Bebiş küçük olunca bir sorguladım normal mi diye demek seninki de aynı. Şimdi yedirdim mesela tam altını değiştircektim derin uyuduğunu hissettim direk yatağa aldım.Canım benimki de 6 günlük bugün gündüz 7-8 saat uyanık kaldı. Sadece emerken uyuyor göğsümde sonra yatırınca uyanıyor. Sürekli emmek istedi emdikçe kustu değişik bir döngüye girdik. En son ben de mama verdim 3 saat uyudu. Doymadı mı acaba diye düşündüm çünkü normalde bu kadar uzun uyanık kalmazdı.
Süt olmadığı için çekemiyor mama da istemiyor doktora götürmek için doğum raporuyla mı gitmem lazımGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Emzirmeyi bence tek başına yap, ben ilk çocukta o hatayı yaptım herkes tepemde izliyordu tuttu mu süt geldi mi diye soruyorlardı, tutturmak için biri kafasını memeye itiyordu diğeri elini tutuyordu vs oğlum 1 ay ememedi. Bu sefer ben odaya geçiyorum yalnız kalmak istiyorum diyorum. Hala zor tutturuyorum ama kendin olunca daha rahat oluyor.
göğsünüzü pompayla sağıyor msnz sağmıyorsanz deneyin sütünüz daha cabuk gelecektr yada emzirirken ağzının kenarından şırıngayla mama da vereblrsnzSüt olmadığı için çekemiyor mama da istemiyor doktora götürmek için doğum raporuyla mı gitmem lazım
Bilmiyorum ki canım yükselmiş gibi durmuyor öyle sarı gözükmüyor ama anlayamadım emiyor da acıkınca uyanıyor emip geri uyuyor10 günden sonra düşmeye başlar canım sarılıgımı yükseldi eger yüksekse hiç uyanmak istemez sen alıp emzirmeye çalışsan bile tutmaz memeyi
Deniyorum da bir iki damla tek geliyogöğsünüzü pompayla sağıyor msnz sağmıyorsanz deneyin sütünüz daha cabuk gelecektr yada emzirirken ağzının kenarından şırıngayla mama da vereblrsnz
2 saate bir sürekli sağ canım ilk zamanlar damla damla gelir zaten zamanla coğalacaktrDeniyorum da bir iki damla tek geliyo
Selam kızlar bebeğim 18 saat suni sancı sonrasında geldi suyu patlattı doktor çok acılıydı sezeryan olsaymışım dedim keşke ama iyiyim bugün çok minik ve süt vermeyi beceremiyorum herkes tepemde mememi izliyo gelmiyo sütüm stresten mama verin dedi doktor zayıf diye ama mamayı da kabul etmiyo ne yapacağımı bilmiyorum hemşireler yardım ediyordu hastanede bir şekilde ama ben beceremiyorum annem de yıllardır bebek bakmamış o da panik yapıyo yarın üzerine kv gelecek çok gerginim