2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bunu nasıl yapıyoruz

Kızlar ben de doğurdum çok şükür
Boynunda kordon dolanması vardı.
Pazartesi kontrolde eline de kordon dolandigini öğrendik hareketi azalmisti.
Nst de kötüydü hemen sezeryan yapmam lazım dedi doktor
2 gün bekleyelim dedi
Çarşamba tekrar bakti sabah 7 den beri hareket hissetmiyorum dedim.
Hoca da sağ çıksın da küvezde kalsın diyorsun yani dedi evet dedim.Korkuyorum bisey olacak diye dedim
Hemen yatış yaptı zaten hazırlıklı gitmistik bavulumuzla.
Bu sabah da sezeryan oldum.
Kan gaz seviyesi sınırdaymış
Zaten rahim incelmis 4 5 güne dogardı dedi doktorum.
Çocuk doktoru da tam zamanında almissiniz hocam yoksa bebeği kaybedebilirdik demiş.
Çok şükür kurtulduk. Allah yüzümüze bakti diyor doktorum.
Küvezde şimdi bi doğunca gördüm uzaktan daha göremedim.
İlk solunumu sıkıntılıydı
Simdi solunumu iyi olmuş şükür

Evet yalancı kasılmalarmış sanırım anladığım kadarıyla bi anda şiddeti artınca doğum sancıları başlıycakmış
Kasılma gibi değil de sancı gibi daha çok benim yine şiddetlendi adet ağrısı gibi aynı bazen bacağıma felan vuruyor bu böyleyse doğurasım yok bi 9 ay daha taşırım

Selam kızlar bebeğim 18 saat suni sancı sonrasında geldi suyu patlattı doktor çok acılıydı sezeryan olsaymışım dedim keşke ama iyiyim bugün çok minik ve süt vermeyi beceremiyorum herkes tepemde mememi izliyo gelmiyo sütüm stresten mama verin dedi doktor zayıf diye ama mamayı da kabul etmiyo ne yapacağımı bilmiyorum hemşireler yardım ediyordu hastanede bir şekilde ama ben beceremiyorum annem de yıllardır bebek bakmamış o da panik yapıyo yarın üzerine kv gelecek çok gerginim

35. haftadayım tek taraflı belimin sol tarafında ağrı var sizce doktora gitmelimiyim doğum belirtisi olabilir mi kasık ağrım ve açılmam yok

Yollayalım ya buraya yaz geldi
O sırada emerken bebem
Yaaa yerim o ayakları
Canım benimki de 6 günlük bugün gündüz 7-8 saat uyanık kaldı. Sadece emerken uyuyor göğsümde sonra yatırınca uyanıyor. Sürekli emmek istedi emdikçe kustu değişik bir döngüye girdik. En son ben de mama verdim 3 saat uyudu. Doymadı mı acaba diye düşündüm çünkü normalde bu kadar uzun uyanık kalmazdı.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Emzirmeyi bence tek başına yap, ben ilk çocukta o hatayı yaptım herkes tepemde izliyordu tuttu mu süt geldi mi diye soruyorlardı, tutturmak için biri kafasını memeye itiyordu diğeri elini tutuyordu vs oğlum 1 ay ememedi. Bu sefer ben odaya geçiyorum yalnız kalmak istiyorum diyorum. Hala zor tutturuyorum ama kendin olunca daha rahat oluyor.

Kızlar sarılık yükselmesi kaçıncı güne kadar olur ve bebekleriniz kaç saat uyuyor günde
10 günden sonra düşmeye başlar canım sarılıgımı yükseldi eger yüksekse hiç uyanmak istemez sen alıp emzirmeye çalışsan bile tutmaz memeyi

Evet emerken uyuyor bitince altını değiştiriym diyorum uyanıyor ve bitti saatlerce uyumuyor daha. Bebiş küçük olunca bir sorguladım normal mi diye demek seninki de aynı. Şimdi yedirdim mesela tam altını değiştircektim derin uyuduğunu hissettim direk yatağa aldım.
Uyanmasın diye altını açmadım.
En az 2 saat altı pis kalıcak şimdi.
Bu ona zarar veriyor mu acaba

Süt olmadığı için çekemiyor mama da istemiyor doktora götürmek için doğum raporuyla mı gitmem lazım

Kustu şimdi kaç saat önce verebilmiştik mama aç yani belli ki ama çaresizim yarın doktora gidecem belki başka mama önerir

direkt bunu aldır emzirirkende yalnız kalmak istediğini söyle veya cocuguda soy tamamen çıplak bedenleriniz değsin oksitosin salgılar vücudun birde memede masaj yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…