Engel degil canim.benimkide oyle idi ama normal dogurdum.Günaydın kızlar 36 +5 haftalık hamileyim bebeğimin boynunda bir tur kordon dolanmış bu normal doguma engel mi yada bir şey olur mu bebegime içim içimi yiyor
Cok teşekkür ederim canımEngel degil canim.benimkide oyle idi ama normal dogurdum.
Allah yardımcin olsun canım. Çok heyecanlı.Hastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin
Benimkinin de bir tur dolanmıştı. Normal doğurdum canım bi sıkıntı olmadı.Günaydın kızlar 36 +5 haftalık hamileyim bebeğimin boynunda bir tur kordon dolanmış bu normal doguma engel mi yada bir şey olur mu bebegime içim içimi yiyor
Allah yardımcın olsun canım sağsağlım bir avazda kurtulursnz insallahHastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin
Açıklığın çok hızlı ilerlemiş süpeerrHastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin
Çok teşekkür ederim canımBenimkinin de bir tur dolanmıştı. Normal doğurdum canım bi sıkıntı olmadı.
Hemen kullandım canım ben, göbek de bayağı gitti. Hala kullanıyorum çok güzelSezeryan olan anneler, korse kullanmaya başladınız mı.
Kaçıncı günde başladınız.
Benim doktorum kullanmamı istemedi ama her doktor farklı söylüyor biliyorsunuz sizler ne yaptınız.
Ben başladım canım doktorum kullanabilirsin dediSezeryan olan anneler, korse kullanmaya başladınız mı.
Kaçıncı günde başladınız.
Benim doktorum kullanmamı istemedi ama her doktor farklı söylüyor biliyorsunuz sizler ne yaptınız.
Bi avazda kurtul inşallah canım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına alHastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin
Yaa canım çok sevindim sağlıkla al kucağınaHastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin
Rica ederim..Cok teşekkür ederim canım
Hemen kullandım canım ben, göbek de bayağı gitti. Hala kullanıyorum çok güzel
Linki varmı kızlar aldıklarınızın ben doktorum önerir diye hiç araştırmamıştımm.Ben başladım canım doktorum kullanabilirsin dedi
Sarı durmuyorsa sorun yoktur canım ne güzel işte bırak emsin uyusun benimki emzik gibi kullanıyor agzındaBilmiyorum ki canım yükselmiş gibi durmuyor öyle sarı gözükmüyor ama anlayamadım emiyor da acıkınca uyanıyor emip geri uyuyor