- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Valla öyle yaİlk gün benimkide 6 kere kakasını yaptı dün sabah hastaneden çıkarkende yaptı ama dün sabahtan beri tekrar yapmadı. İnternette 7 8 güne kadar yapmaması normal diyo yarında kontrol var sorarım artık. Yapsada rahatlasa kuzumanalık pok görünce bırt duyunca mutlu olmak resmen
Saatte 1 uyanıp duruyorsa 1er saat uyuyabilirsin, benimmki hiiç uyumuyor huy edindi galibaOff saatte bir uyanıp duruyor beni en sonunda halisinasyon gördüm yorgunluktanne varda yat uyu dimi
Valla bende ölüyorum . Gene gündüz uyuyo gece bağırınmaya devamOff saatte bir uyanıp duruyor beni en sonunda halisinasyon gördüm yorgunluktanne varda yat uyu dimi
Ayağa kalktım çamaşırım sırılsıklam oldu sonra çamaşırımı eşofmanımı değiştirdim iki hareket ettim yine ıslandı öyle foşş diye bacaklarımdan akmıyo ama geliyo galibaNaptın su muymuş
Ayy evet suyun geliyor ozgeeeAyağa kalktım çamaşırım sırılsıklam oldu sonra çamaşırımı eşofmanımı değiştirdim iki hareket ettim yine ıslandı öyle foşş diye bacaklarımdan akmıyo ama geliyo galiba
10 dkda bir belime sancı giriyoAyy evet suyun geliyor ozgeee
Geliyor çok şükür10 dkda bir belime sancı giriyo
Aminnn inşallah dua edin banaGeliyor çok şükürçok kolay güzel bir doğumun olur inşaAllah
Kolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallahAminnn inşallah dua edin bana
Naptın gidiyor musun hastaneye bizi habersiz bırakmaAminnn inşallah dua edin bana
İnşallah canım sağolasınKolaylıkla sağlıkla kucağına al inşallah
Ay hadi hasret bitiyorSuyum geliyo galibaaa
Çok güzelNişanım da geldi
Doktoruma yazdım onun uyanmasını bekliyorum sancılar 12-15 dkda bir giriyo. Ben de bulaşık yıkadım evi topladımNaptın gidiyor musun hastaneye bizi habersiz bırakmamüsait oldukça haber et Rabbim yar ve yardımcın olsun
İnşallaahhAy hadi hasret bitiyor