Antalya sıcaktır canım bence de ondandır, biz burada üşüyoruzMuhtemelen hastaneden çıkarken oldu o zaman ya. Sırtı da terliyor orada da minik minik vardı da kafasında çok olunca endişelendim. Gaz alırken de vücuduma yaslanınca ikimiz de yaniyoruz
Aynı benTip denilince de benkendinizi kötü hissettikçe bana bakıp şükredin saçlarım keçe oldu artık
Ay cidden hangi doktora uycağımızı şaşırıyoruz ya. Ben bilmiyodum bak doktor kızımda her kontrolünde bıngıldağa bakıyordu kapanmadı diye stres olmuştuk eşimin bebekken bıngıldak baya su gibiymiş şehir şehir doktor gezmişler ondan strese girmiştim galiba.Evet d vitamini daha sonralarıda kullanilsa olur
Hem bunlar yaz bebesi .
D vitaminine öyle cok gerek varmı bilmiyorum.
Biz yazın çok dışarda oluyoruz. Belki de kullanmam hiç.
Başlarındaki bıngıldak kapanmasi için d vitamini önemli demişlerdi.
Baska doktorda bıngildagin gec kapanmasi iyidir beyin gelisimi acısi dan demisti.
Herkes baska seyler diyor bende anlamiyorum :)
Cok garip bu doktorlar.
Sağlıkla kavuşun inşallah canımKızlar benim bugün tam 38 olduu, muayene de ilk kez açıklık bakti doktor 3 cm açıklık varmış. Önceden doğum evinde bakildi 35 haftayken 1 cmdi. 4 5 güne gelir dedii, açıklığa baktıktan sonra eldivene Nişan geldiAyy benim çok az kaldi O ozgeeeee1 @kelebekimsi melegim can @golden-snitch
gulumsebebek
Anaaa kendim resim attım sandım bi anTip denilince de benkendinizi kötü hissettikçe bana bakıp şükredin saçlarım keçe oldu artık
Burdayım be burdayım diyerek giriyorum ortama ahsjsjsHerkes bebişlerinden bahsediyor bu doğurmayanlar nerdeee
Hadi ya işe yaramadı mı buBen yağ kullanarak yapıyorum hep ama benim bebek gazman
Kesildiyse tamamen gusül alıp namaz kılabilirsin Kuran okuyabilirsin canım10.gunluk lohusayim kizlar. Kanamam tamamen kesildi. Sizin kanamalar ne durumda. Ben şimdi abdestimi alip rutin islerime dönebilir miyim
Çok sevindim canım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahKızlar benim bugün tam 38 olduu, muayene de ilk kez açıklık bakti doktor 3 cm açıklık varmış. Önceden doğum evinde bakildi 35 haftayken 1 cmdi. 4 5 güne gelir dedii, açıklığa baktıktan sonra eldivene Nişan geldiAyy benim çok az kaldi O ozgeeeee1 @kelebekimsi melegim can @golden-snitch
gulumsebebek
Kaç kişi kaldık ki zatenBurdayım be burdayım diyerek giriyorum ortama ahsjsjs
Ay lohusalığın bitiyor kız34. Gün bugün. Bitti derken 3-4 gün gelmeyip akıntı şeklinde az bişey geliyor
kaç dakika durabiliyor yeni doğan yüz üstüAay kızlar yüzüstü yatırdım çok komik zart zurt gaz çıkartiyor uyurkenbazen sesine irkiliyor
Çıkmadım ben de tepiği koyacaktım da asil ruhum izin vermediDaha çok baş ucunda pispislama fikri çık aklımdan
Ben duş alınca şükrediyorumPrenseslik mi oda ne ? İnsanlıktan çıktım ben bu evde. Kaşım gözüm birbirine girmiş kıl yumağı olmuşum saçlar lohusa topuzu üstümde gecelik akşama kadar öyle dolaşıyorum. Prenseslik mi kaldı diş fırçalayım suyla yüzümü yıkarsam bakım yapmış sayıyorum kendime
Ben seni 9 ay boyunca korkutmadım işin bu tarafını söylememiştim ama yengem 3 günde bir saçlarını tarıyor biliyor musun
Ağlayamıyorum gücüm yok
Ben böyle olduğunu bilmiyodum gerçekten çok zor
Dizim ağrıyor sırtım ağrıyor boynum ağrıyor
O bebeği uyutmak zor değil uyutana kadar anan ağlıyor zaten burda
Bana lütfen insan gibi bi çay verirmisiniz?
Oda güzelmiş bende makyaj yapmaya fırsat buluyorum ama saçlarımdan gıcık alıyorumBen hala bir tık yaşatmaya çalışıyorum saç baş dağınık üstüm sürekli kusmuk ellerim devamlı çişli ama dudak nemlendiricimden ödün vermiyorum
Bende kamera istiyorum cunku sureklı bebışı kontrol etme manyaklığı oluştu azıcık mutfaga gıtsem on kere bakmaya geliyorumKızlar evde tekken nasıl duş alıyorsunuz? Ben banyo kapısını açık bırakıyorum bebeğin sesi gelirse diye ama yine de suyun sesinden duyamam diye korkuyorumtelsiz alcaktık fırsat olmadı ya
Anakucagı varsa ona yatır banyonun kapısına koy ben ilk çocukta öyle yapıyordum yoksa içim rahat etmiyorduKızlar evde tekken nasıl duş alıyorsunuz? Ben banyo kapısını açık bırakıyorum bebeğin sesi gelirse diye ama yine de suyun sesinden duyamam diye korkuyorumtelsiz alcaktık fırsat olmadı ya
Hiç deme ben bu kadar sona kalacağımı düşünmemiştimKaç kişi kaldık ki zaten
3cm açıklık çok iyi canım gelmesi çok yakın bence hazırda bekle nişanda gelmiş iki güne kalmaz dogurursun benceKızlar benim bugün tam 38 olduu, muayene de ilk kez açıklık bakti doktor 3 cm açıklık varmış. Önceden doğum evinde bakildi 35 haftayken 1 cmdi. 4 5 güne gelir dedii, açıklığa baktıktan sonra eldivene Nişan geldiAyy benim çok az kaldi O ozgeeeee1 @kelebekimsi melegim can @golden-snitch
gulumsebebek
Ben giyersem kocam yanlış anlar kim vurduya giderimBı güzellik yapıp saten pijama takımımi giydim dün
Benimki tamamen delilikTam senlik şarkı gerçekten ben hamileyken size hayrandım ya 3.ye şimdi 2.yi yapana da hayranım nasıl bir irade bu