2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eşinle konuştun mu ? Anneliğine laf ettiğini söyleyebildin mi ? Valla eşinle iyi ol gerisi çokta tınn . İçindeki pisliğini göstermiş . Ben hayatımda böyle bir laf duymadım , yeni anne olmuş birine bu söylenmezdi .

Eşim yanımdaydı onu söylerken eşimin yanında özür diledim..

Demekki ona geliyorlar canım artık biri geleceği zaman sacma sekılde korse takıyorum makyaj yapıyorum psıkolojım bu konuda hiç iyi değil pazar gunu kv gelırse eğer evime geçicem ani doğum olunca evı oyle bırakıp çıkmıştım annemde kv gıtsın sorumluluk alsın dedı 4 gun duracak bakalım ne kadar bakacak popoma uf

Ben sadece eşimle gittim doğumdan sonra ailelere haber verdik

Hiç üzülme böyle şeylere hiç gelemiyorum kendilerinin düşünmesi gereken bişeyi güzel dille söylesen bile sen suçlusun… böylesi hayırlı olmuş daha rahat edeceksin bu süreçte ve vicdanın da rahat stres yapma sütün bebeğin etkilenmesin

Kızlar sezaryen dikişleri altında morluk varmış benim, ben bakmaya korktum da annem üzerimi değiştirirken gördü o söyledi. Kan sulandırıcı iğnenin morluğu gibi diyor. Acaba oradan iğne mi yapıldı sizin de var mı? Dikiş kaynaklı mı diye korktum

Ne güzel olmuş tatlı tatlı anı kalmış tahmin edebiliyorum valla o anda insan kimseyle uğraşmak istemez daha bi de canımın derdiyle haber vericem hey yavrum hey

Canım bu yapısal ve kan sulandırıcı kullananlarda daha ok oluyor benım vajınamla dıkıs arasında kalan bolgede vardı ve çok ağrımıştı sanki biri bastırmış gibiydi anlamadım ordan ne istediler

Ay maşallah canım benim suni sancıyla 3 saatte doğurmak baya baya iyi bir şey şu an suniden de korkmamam gerektiğine çok güzel örnek oldun hastaneye vardığında açılman var mıydı peki? Sıfır açılmayla bu kadar kısa sürede doğurmak şov çünkü

Ben bu anlayışsız hadsiz insanlardan nefret ediyorum ya. 1 haftada eski haline dönmen nasıl mümkün olabilir acaba. Ki mümkünse ve dönmemişsen de bu yine seni ilgilendirir sen bi insan getirdin dünyaya kiloymuş fizikmiş önemli olan o değil hiç üzülme hiç canını sıkma kilo verilir de insanlık sonradan kazanılmıyor. Benim teyzem de daha şimdiden ben doğumdan çıktığım anda karnım inmişti eskiye dönmüştüm diyor daha doğurmadan zorbalıyor ben de o kilodan bahsettikçe inadına kilo alınır da verilir de çok şükür istediğimde zayıflayabiliyorum oğlum sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter diyorum susuyor

Kayınbabanla beraber aynı odada lohusalık geçirmek istemediğin için mi o bebeğe hazır değilsin ? Kadın deli midir ya? Adam oradayken nasıl rahat etmeni bekliyor? Benim babam hayırlı olsuna bile gelmedi ben rahatsız olmayayım diye, telefonla aradı annem 2 hafta kaldı gitti. Kayınbabam da aynı şekilde hastaneye geldi hayırlı olsuna o kadar. Kayınbabanın küçücük evde lohusa geliniyle kaldığını ilk defa senden duyuyorum canım. Sen boşver sıkma canını , tuhaflık onlarda

İlk kızımda suyum gelmişti canım ikinci kızımda nışanım gelmişti. Gece saat 2 de yattım bi 40 dk sonra uyandım akıntı geldi normal akıntı sandım wv gidim dedim giderken akıntı arttı wc girdim akmaya başladı ben şok.
Erkek evet 2 kızdan sonra tuhaf geliyor

2 cmdi canım gittiğimde.
Diğer iki kızımıda suniyle doğurdum korkma suniden. İlkinde 1 cm açıklık varken almıştım suni yine sabah 9 gibi almıtşım oda 14.00 da doğmuştu

Ben de hamileliğin başından beri sivilcelendim hiç geçmedi artarak devam etti yüzüm ergenliğe girmiş gibi her yeri sivilce dolu. Bikaç kişi beni her gördüğünde bu hamilelik cildini mahvetti yaaa inşallah doğumla geçer diyip duruyo. Sen söylemesen ben bilmiyorum çünkü aynaya bakınca görmüyorum bravo sinsi seni diyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…