- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Ek olarak hurma ve incir ceviz yemeyi ihmal etmeİyi ya burda satılıyormuş şişe olan çok sevindim. Şimdi sipariş vereyim bari . Çok sağol
Eşinle konuştun mu ? Anneliğine laf ettiğini söyleyebildin mi ? Valla eşinle iyi ol gerisi çokta tınn . İçindeki pisliğini göstermiş . Ben hayatımda böyle bir laf duymadım , yeni anne olmuş birine bu söylenmezdi .Evet canım o kadar haklısın ki.. bazen gerçekleri görmek için iste acı çekmek gerekiyor sanırım.. zaten depresyona girdim 9 paket sütüm bozuldu 2 gün elektrik yoktu evde dogumumun 5.gunuydu birde o sütleri düşüne düşüne girdim.. gerçekten öyle en azından eşim gördü çok şükür bir dahada görmesine gerek kalmaz inşallah
Şişe canım o kalıp olanları annem yaptı şişe kadar etki etmedi boşa zahmet.etme şişeyi al
Aynen canım birde hiçbir şey yapmadım bu kadının bana karşı düşmanlığı var ama son noktayı koydu kendisi iftirasını kabullendim affettim ama annelige gelmeyecekti konu
Aaa tmm canım , üstünde hazırlanışı yazıyor mu ?Ek olarak hurma ve incir ceviz yemeyi ihmal etme
Eşim yanımdaydı onu söylerken eşimin yanında özür diledim..Eşinle konuştun mu ? Anneliğine laf ettiğini söyleyebildin mi ? Valla eşinle iyi ol gerisi çokta tınn . İçindeki pisliğini göstermiş . Ben hayatımda böyle bir laf duymadım , yeni anne olmuş birine bu söylenmezdi .
Benimkinde yazıyor 1 bardak şerbete 9 bardak suyu karıştırmak gerekiyorAaa tmm canım , üstünde hazırlanışı yazıyor mu ?
Demekki ona geliyorlar canım artık biri geleceği zaman sacma sekılde korse takıyorum makyaj yapıyorum psıkolojım bu konuda hiç iyi değil pazar gunu kv gelırse eğer evime geçicem ani doğum olunca evı oyle bırakıp çıkmıştım annemde kv gıtsın sorumluluk alsın dedı 4 gun duracak bakalım ne kadar bakacak popoma ufYa yeni doğum yapanın kilosu konu olur mu ? Bu millet gittikçe bilinçlenmesi gerekmiyor mu hayret birşeybenim kv de de geçen gün yüzün bayağı kötü , demekki çok çocuk yapanların yüzleri o yüzden lekeli dedi . Ne diyeyim ben zaten kilomu ve lekelerimi takıyorum , siz de söyleyince daha mı aydınlancam anlamıyorum . Benim eltim de doğum yaptığında biri bebek görmeye gelmiş güya , aaa bir bebek daha mı vardı acaba karnında bu ne hal demişlerdi . Terbiyesizlikten başka birşey değil
Ben sadece eşimle gittim doğumdan sonra ailelere haber verdikKızlar ben size bir soru soracağım doğum yapmış olanlara özellikle, hastaneye misafir kabul ettiniz mi? Bir uzmandan dinledim kendinizi gerecek şeyler yapmayın doğumu söylemeyin mesela her şey bitsin o zaman söyleyin diyordu ben kimse gelsin gitsin istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce
Adı ne acaba? Bizimki de 3 gündür yapamıyor kakasını cok acı cekiyorDoktorumuz probiyotik verdi canım onun mu etkisi oldu bilmiyorum, bende acaba yaramıyor mu sütüm dedim
Nasıl guzel olmuş nasıl ıyıkı dılemişin iyiki eşin varmış ne kadar vicdansız insanlar varEşim yanımdaydı onu söylerken eşimin yanında özür diledim..
Hiç üzülme böyle şeylere hiç gelemiyorum kendilerinin düşünmesi gereken bişeyi güzel dille söylesen bile sen suçlusun… böylesi hayırlı olmuş daha rahat edeceksin bu süreçte ve vicdanın da rahat stres yapma sütün bebeğin etkilenmesinNeyi beğenememiş bilmiyorum anneligimde tek şey kp evde olması rahat hareket edememem sorun paylaştık alındılar gittim özür diledim daha beter laf söyledi... evet sutyen takmak bile işkence oluyo..Ben atlet sutyensiz geziyordum çok rahattım sezaryenden çıkanı düşünen kim herkes kendi bencilliginde işte en azından gönlüm rahat ben ozrumu diledim dilemesem uyuyamazdim uzuntuden
Ne güzel olmuş tatlı tatlı anı kalmışAhahah bir de gorusmemissin yanine gerek var ya doğuma giderken makyaj malzemelerimi unutmiyim diyordum ya aldım da yanıma. Orada hiç surmedim bile. Canının derdinde oluyor insan. Annem hep komik bulduğu fotolarımi çekmiş. Yürürken bacağımda varis çorabı var onun da kenarları kıvrık eski Fransız kıyafetleri gibi o kadar eğlendi ki hep böyle komik komik fotolar o an canımın derdindeyken hiç bir şey umrumda değilken bir de misafir agirlayamazdim
Canım bu yapısal ve kan sulandırıcı kullananlarda daha ok oluyor benım vajınamla dıkıs arasında kalan bolgede vardı ve çok ağrımıştı sanki biri bastırmış gibiydi anlamadım ordan ne istedilerKızlar sezaryen dikişleri altında morluk varmış benim, ben bakmaya korktum da annem üzerimi değiştirirken gördü o söyledi. Kan sulandırıcı iğnenin morluğu gibi diyor. Acaba oradan iğne mi yapıldı sizin de var mı? Dikiş kaynaklı mı diye korktum
Ay maşallah canım benim suni sancıyla 3 saatte doğurmak baya baya iyi bir şey şu an suniden de korkmamam gerektiğine çok güzel örnek oldunO ozgeeeee1 sen benden önce doğurursun diyodum benimki şaşırttı
Hiç beklemediğim anda suyum geldi kızlar ama 2 gün önce akıntım artmıştı baya o belirtim vardı.
Hastaneye gittiğimde sancım hiç yok denecek kadar azdısabah 4tte gittik 9 a kadar sancımı bekledik ama gelmedi. Mecbur suni verildi 09.30 da verildi 12.57 de 3260 49 cm doğdu oğlum
Ben bu anlayışsız hadsiz insanlardan nefret ediyorum ya. 1 haftada eski haline dönmen nasıl mümkün olabilir acaba. Ki mümkünse ve dönmemişsen de bu yine seni ilgilendirir sen bi insan getirdin dünyaya kiloymuş fizikmiş önemli olan o değil hiç üzülme hiç canını sıkma kilo verilir de insanlık sonradan kazanılmıyor. Benim teyzem de daha şimdiden ben doğumdan çıktığım anda karnım inmişti eskiye dönmüştüm diyor daha doğurmadan zorbalıyor ben de o kilodan bahsettikçe inadına kilo alınır da verilir de çok şükür istediğimde zayıflayabiliyorum oğlum sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter diyorum susuyorCanım benım kv dahıl herkes kıloma takılıyor esımın halası 1 hafts sonra gelıp daha gobegın duruyor deişti kayınvalıdrmde sureklı popoma falan bakıyor benımde iştahım yerınde cok üzülüyorum
Kayınbabanla beraber aynı odada lohusalık geçirmek istemediğin için mi o bebeğe hazır değilsin ? Kadın deli midir ya? Adam oradayken nasıl rahat etmeni bekliyor? Benim babam hayırlı olsuna bile gelmedi ben rahatsız olmayayım diye, telefonla aradı annem 2 hafta kaldı gitti. Kayınbabam da aynı şekilde hastaneye geldi hayırlı olsuna o kadar. Kayınbabanın küçücük evde lohusa geliniyle kaldığını ilk defa senden duyuyorum canım. Sen boşver sıkma canını , tuhaflık onlardaGittim özür diledim yanlış anlaşılma oldugu için her şeyi anlattım kadınsın sen senden çekinmem vs ama işte vs vs işte kızlar bana en sonunda dedi ki sen bebek yapmaya hazır değilmişsin kapıyı çekip çıktım odadan bundan sonrada işim olmaz eşimin ailesiyle ben elimden geleni yaptım annem sana teklif sunmuş dedim gel beraber gidelim diye sen kocamla gitcem demişsin dedim benim seni istememek senlik bi alakam yok ki dedim şaka gibi ya gerçekten şaka gibi ben bebek yapmaya hazır değilmişim öyle söyledi
İlk kızımda suyum gelmişti canım ikinci kızımda nışanım gelmişti. Gece saat 2 de yattım bi 40 dk sonra uyandım akıntı geldi normal akıntı sandım wv gidim dedim giderken akıntı arttı wc girdim akmaya başladıBenimde pazara doğar nasipse o zamansenin daha önce suyun gelmiş miydi ? İlk defa mı yaşadın? Nasıl geldi suyun , baştan bir yaz vakit bulunca çatladım burda erkek annesi olmak nasıl ? Bana çok tuhaf gelmişti altını değiştirmek
2 cmdi canım gittiğimde.Ay maşallah canım benim suni sancıyla 3 saatte doğurmak baya baya iyi bir şey şu an suniden de korkmamam gerektiğine çok güzel örnek oldunhastaneye vardığında açılman var mıydı peki? Sıfır açılmayla bu kadar kısa sürede doğurmak şov çünkü
Aramiza hosgeldin:)Ee bende içeyim
Sütüm daha tam gelmedi az az mama takviyesi veriyorum kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık riski 2 kat daha fazlaymış sütüm gelene kadar az az vercem çabucak gelir inşaAllah
Ben de hamileliğin başından beri sivilcelendim hiç geçmedi artarak devam etti yüzüm ergenliğe girmiş gibi her yeri sivilce dolu. Bikaç kişi beni her gördüğünde bu hamilelik cildini mahvetti yaaa inşallah doğumla geçer diyip duruyo. Sen söylemesen ben bilmiyorum çünkü aynaya bakınca görmüyorum bravo sinsi seni diyorum içimdenYa yeni doğum yapanın kilosu konu olur mu ? Bu millet gittikçe bilinçlenmesi gerekmiyor mu hayret birşeybenim kv de de geçen gün yüzün bayağı kötü , demekki çok çocuk yapanların yüzleri o yüzden lekeli dedi . Ne diyeyim ben zaten kilomu ve lekelerimi takıyorum , siz de söyleyince daha mı aydınlancam anlamıyorum . Benim eltim de doğum yaptığında biri bebek görmeye gelmiş güya , aaa bir bebek daha mı vardı acaba karnında bu ne hal demişlerdi . Terbiyesizlikten başka birşey değil