kayınpederinin yanında rahat hareket edemeyecek emziremeyecek olmanla bebek yapmaya hazır olmamak ne alaka tam olarak saçmalamış resmen, önemli olan eşinle aranda sorun olmasın o yeter boşverGittim özür diledim yanlış anlaşılma oldugu için her şeyi anlattım kadınsın sen senden çekinmem vs ama işte vs vs işte kızlar bana en sonunda dedi ki sen bebek yapmaya hazır değilmişsin kapıyı çekip çıktım odadan bundan sonrada işim olmaz eşimin ailesiyle ben elimden geleni yaptım annem sana teklif sunmuş dedim gel beraber gidelim diye sen kocamla gitcem demişsin dedim benim seni istememek senlik bi alakam yok ki dedim şaka gibi ya gerçekten şaka gibi ben bebek yapmaya hazır değilmişim öyle söyledi
Ne güzel bi kiloda doğmuş çok zorlamamıştır seniO ozgeeeee1 sen benden önce doğurursun diyodum benimki şaşırttı
Hiç beklemediğim anda suyum geldi kızlar ama 2 gün önce akıntım artmıştı baya o belirtim vardı.
Hastaneye gittiğimde sancım hiç yok denecek kadar azdısabah 4tte gittik 9 a kadar sancımı bekledik ama gelmedi. Mecbur suni verildi 09.30 da verildi 12.57 de 3260 49 cm doğdu oğlum
Çok şükür gerçekten Allah yukarda yardım ediyor.. annesinin yüzünü bir kere daha gördü bende saf gibi sabahtan beri üzülüp ağlıyorum eşim de üzülüyor falan diyeYardım ettiği yok huzur verdiği yok bi de lohusa kadının anneliğe hazır olup olmamasına laf ediyor utanmadan. Çok sinirlendim ya defolsun gitsinler sen artık haksız konumundan çıktın neyse ki eşine karşı
Gidecekler bir daha da görüşmicem anneligime laf etti . Özgenin dediği gibi kp yanında meme açıp emzirmedigim için sanırım anne olamamışım.. dengesiz işte düşüncesiz bencil kadın ben size yaziyom ağustosta beri bugünde son noktayı koyduAay ne oldu size birden böyle yaşimdi gidecek mi kalacak mı? Bebek yapmaya hazır değilmişsin ne demekmis ya onu nereden çıkartmış? Saçma sapan konuşmuş canım hiç aldırma. Lohusa birine söylenir mi böyle bir şey. Bebeğine en iyi bakabilecek kişi sensin zaten
Neyi beğenememiş bilmiyorum anneligimde tek şey kp evde olması rahat hareket edememem sorun paylaştık alındılar gittim özür diledim daha beter laf söyledi... evet sutyen takmak bile işkence oluyo..Ben atlet sutyensiz geziyordum çok rahattım sezaryenden çıkanı düşünen kim herkes kendi bencilliginde işte en azından gönlüm rahat ben ozrumu diledim dilemesem uyuyamazdim uzuntudenkayınpederinin yanında rahat hareket edemeyecek emziremeyecek olmanla bebek yapmaya hazır olmamak ne alaka tam olarak saçmalamış resmen, önemli olan eşinle aranda sorun olmasın o yeter boşverbüyüklük yapıp özür de dilemişsin üstelik. İnsan evinde rahat rahat dolaşmak istiyor zaten zorlu bi süreç kıyafetler süt oluyor veya emzirmeye uygun kıyafet giyemeyebiliyoruz emzirme sütyeniyle geziyorum ben mesela şu sıra, kimse bunları düşünmüyor
Sen ne durumdasın canım ?Bir saattir bebek dışarı çıkacakmış gibi yapıyor karnımı sanki yırtacak ve aşağıya baskı yapıyor vajinaya sanki kafa atıyor her göbeğim sivrileştiğinde. Aşağı baskı biraz can acıtıyor tabi
O bızde de oluyor canım ben çözümü biraz bekletip gazını almakla buldumYok fışkırır gibi değil süt içtikten sonra hafif kusuyor ağzından çıkıyor süt ağız kenarından dökülüyor
Kızımda cok ıkınıyor ya aglamıyor ama kıpkırmızı oluyor cok uzuluyorum cocugumaKız sevinmen lazım maşallah ne güzel zorlanmadan gazını kendisi çıkartıyor. Biz oğlanın ıkınma seslerine uyanıyoruz bir saat masajlar zor çıkıyor kıpkırmızı oluyor oğlan
İyi yapmışın canım bosver ınsanlık sende kalsın eşinde bu duruma alısacak bak benım eşim gördü ebesininkini ne olurkı anneme baksan dedı erken doğum yaptım sımdı oturup annesıyle babasını benımle eleştiriyor illaki olumsuz bir durumla mı karşılaşmaları gerekiyordu bak senin sütün kesildi daha ne olabilir sen lohusasın ve gercekten lohusalık depresyonuna girmiş olabilirsin bi kerede biz idare edilsek ne olur kiNeyi beğenememiş bilmiyorum anneligimde tek şey kp evde olması rahat hareket edememem sorun paylaştık alındılar gittim özür diledim daha beter laf söyledi... evet sutyen takmak bile işkence oluyo..Ben atlet sutyensiz geziyordum çok rahattım sezaryenden çıkanı düşünen kim herkes kendi bencilliginde işte en azından gönlüm rahat ben ozrumu diledim dilemesem uyuyamazdim uzuntuden
Kendılerı hıc lohusa olmamış sankı yıllardır konuşulan bir konu bu benim bi arkadaşım lohusayken bebeğini kabullenemedı hastalandı sende bunalmış olamaz mısın Allah Allah hemen ne ara konu anneliğine geldi 30 yaşındayım hayatımda hiç yaşamadığım duygu durumunu su 8 ayda yasadım ne bu ınsanların bızı ıdare edememesi bir kere de bizi idare etseler çok muGittim özür diledim yanlış anlaşılma oldugu için her şeyi anlattım kadınsın sen senden çekinmem vs ama işte vs vs işte kızlar bana en sonunda dedi ki sen bebek yapmaya hazır değilmişsin kapıyı çekip çıktım odadan bundan sonrada işim olmaz eşimin ailesiyle ben elimden geleni yaptım annem sana teklif sunmuş dedim gel beraber gidelim diye sen kocamla gitcem demişsin dedim benim seni istememek senlik bi alakam yok ki dedim şaka gibi ya gerçekten şaka gibi ben bebek yapmaya hazır değilmişim öyle söyledi
Canım benım kv dahıl herkes kıloma takılıyor esımın halası 1 hafts sonra gelıp daha gobegın duruyor deişti kayınvalıdrmde sureklı popoma falan bakıyor benımde iştahım yerınde cok üzülüyorumHamileliğim boyunca görüşmediğim insanlar bak doğuma giderken mutlaka söyle tamam mı diyolar gelip başımı beklicekler heralde ahsjsjs
Benimde pazara doğar nasipse o zaman_Ravzaa_ kızlarımda 39+1 de belirtim geldi buda şaka gibi 39+1 de suyum geldi ümitlen sende diğerleri gibi gelebilir
Canım lohusa şerbeti dediğin kalıp kırmızı birşey satılıyor o mu ? Yoksa şişelerde çıkmış şimdi ondan mı ?Tamam canım ev yapımı da annem lohusa şerbeti yapmıştı o kadar getirmiyor o aktardaki şuan inan çıkasım yok diğer odaya ondan alsın gelsin sütler
Seviyorlar işte akılları sıra benimkide durmazdı emiyor sonuçta geri getirirlerdiEşimde işte üzülüp duruyo bende onu öyle görünce mahvoluyorum daha çok üzüldüm keşke ben eşime demeden konussaydim en azından kendisini kötü hissetmezdi..
Sabah 8de alıp çocuğu naparlardi benimki 2saate bir beni istiyo
Çok geçmiş olsun canım ya hiçKizlar onca sey yetmezmis gibi birde kaynar su ile kendimi yaktim.karpal tunel yuzunden ellerim tutmuyor.. kaydi elimden kavrayamadimoturdum hem acidan hem sinirden agladim..ustelik elimi de yakmisim bacagim haric.hissetmedim elimi yaktigimi..acilarima bir yenisi eklendi elim icin fizik tedavi vs suan gidemem
..kisacasi kotu bir gun geciriyorum
Evet canım o kadar haklısın ki.. bazen gerçekleri görmek için iste acı çekmek gerekiyor sanırım.. zaten depresyona girdim 9 paket sütüm bozuldu 2 gün elektrik yoktu evde dogumumun 5.gunuydu birde o sütleri düşüne düşüne girdim.. gerçekten öyle en azından eşim gördü çok şükür bir dahada görmesine gerek kalmaz inşallahİyi yapmışın canım bosver ınsanlık sende kalsın eşinde bu duruma alısacak bak benım eşim gördü ebesininkini ne olurkı anneme baksan dedı erken doğum yaptım sımdı oturup annesıyle babasını benımle eleştiriyor illaki olumsuz bir durumla mı karşılaşmaları gerekiyordu bak senin sütün kesildi daha ne olabilir sen lohusasın ve gercekten lohusalık depresyonuna girmiş olabilirsin bi kerede biz idare edilsek ne olur ki
Şişe canım o kalıp olanları annem yaptı şişe kadar etki etmedi boşa zahmet.etme şişeyi alCanım lohusa şerbeti dediğin kalıp kırmızı birşey satılıyor o mu ? Yoksa şişelerde çıkmış şimdi ondan mı ?
Aynen canım birde hiçbir şey yapmadım bu kadının bana karşı düşmanlığı var ama son noktayı koydu kendisi iftirasını kabullendim affettim ama annelige gelmeyecekti konuKendılerı hıc lohusa olmamış sankı yıllardır konuşulan bir konu bu benim bi arkadaşım lohusayken bebeğini kabullenemedı hastalandı sende bunalmış olamaz mısın Allah Allah hemen ne ara konu anneliğine geldi 30 yaşındayım hayatımda hiç yaşamadığım duygu durumunu su 8 ayda yasadım ne bu ınsanların bızı ıdare edememesi bir kere de bizi idare etseler çok mu
Ya yeni doğum yapanın kilosu konu olur mu ? Bu millet gittikçe bilinçlenmesi gerekmiyor mu hayret birşeyCanım benım kv dahıl herkes kıloma takılıyor esımın halası 1 hafts sonra gelıp daha gobegın duruyor deişti kayınvalıdrmde sureklı popoma falan bakıyor benımde iştahım yerınde cok üzülüyorum
İyi ya burda satılıyormuş şişe olan çok sevindim. Şimdi sipariş vereyim bari . Çok sağolŞişe canım o kalıp olanları annem yaptı şişe kadar etki etmedi boşa zahmet.etme şişeyi al
Ne güzel etli butlusun ben yine çöp gibi kaldım şahsen etli butlu olmak mükemmel çok kadınsı duruyoCanım benım kv dahıl herkes kıloma takılıyor esımın halası 1 hafts sonra gelıp daha gobegın duruyor deişti kayınvalıdrmde sureklı popoma falan bakıyor benımde iştahım yerınde cok üzülüyorum