2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Gittim özür diledim yanlış anlaşılma oldugu için her şeyi anlattım kadınsın sen senden çekinmem vs ama işte vs vs işte kızlar bana en sonunda dedi ki sen bebek yapmaya hazır değilmişsin kapıyı çekip çıktım odadan bundan sonrada işim olmaz eşimin ailesiyle ben elimden geleni yaptım annem sana teklif sunmuş dedim gel beraber gidelim diye sen kocamla gitcem demişsin dedim benim seni istememek senlik bi alakam yok ki dedim şaka gibi ya gerçekten şaka gibi ben bebek yapmaya hazır değilmişim öyle söyledi

Kız sevinmen lazım maşallah ne güzel zorlanmadan gazını kendisi çıkartıyor. Biz oğlanın ıkınma seslerine uyanıyoruz bir saat masajlar zor çıkıyor kıpkırmızı oluyor oğlan
Doktorumuz probiyotik verdi canım onun mu etkisi oldu bilmiyorum, bende acaba yaramıyor mu sütüm dedim

Şok oldum. Sen alttan alıp özür dileyince en azından surat yapsa da tamam fln der geçer sandım o laf ne demek öyle. Kayınbabanın önünde bebek emzirecek rahatlıkta olsaydın mı bebek yapmaya hazır olacaktın. Densizlik etmiş hiç canını sıkma eşine karşı da üstüne düşeni yapmış oldun kendisi ettiği lafla haksız oldu

Bence hic cekinmeden soyle...kapidan girene diyeceksin ki, banyomuz su tarafta.yikadiktan sonra salona bekliyoruz vs..kirici olmadan yonlendir direk...
Doğru diyosun keşke hassas düşünse herkes

Aynen canım ben haklıyken haksız konuma düştüm ama özür dileyerek kendimi haklı çıkarttım açıklama yaptım bak göğsümden süt akıyor dedim kıyafetinin yarısı yaştı.. gerçekten surat yaptı ilk sonra o golü attı benim içinde bitti 12 günlük anneyim anneligimden vuruldum şaka gibi birde salak gibi açıklama yaptım psikolojim normal değil o babamla ilgili problemleri de biliyordu buraya yazdıklarımı onuda dedim zaten babamdan dolayı da iyi değildi diye gerçekten şaka gibi

Kızlar ben size bir soru soracağım doğum yapmış olanlara özellikle, hastaneye misafir kabul ettiniz mi? Bir uzmandan dinledim kendinizi gerecek şeyler yapmayın doğumu söylemeyin mesela her şey bitsin o zaman söyleyin diyordu ben kimse gelsin gitsin istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce

Ee bende içeyim
Sütüm daha tam gelmedi az az mama takviyesi veriyorum kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık riski 2 kat daha fazlaymış sütüm gelene kadar az az vercem çabucak gelir inşaAllah
Canım aktardan gitsin bi tanıdığın lohusa şerbeti alsın 1 çay bardağı şerbete 9 çay bardağı suyu karıştırıyorsun ve üzerine de hurma ve incirli cevizi yıyiyorsun sonra bana dua et bu halimle bile çok şükür sütüm çok az kalsa bile bu karisimlarla günlük 600 ml süt geliyordu

Bu günde gelmezse yarın aldırayım kuzum çok sağol

Ben gece doğum yaptım, annem aile grubumuza sabah mesaj attı (teyze, dayı vs) öğlen ziyarete geldiler geçmiş olsun dilediler çorba, komposto getirip ayrıldılar. Ekstra misafir vs cagirmadim kısa bir görüşme oldu. Eğer gelmelerini istemiyorsan söyleme canım

Yardım ettiği yok huzur verdiği yok bi de lohusa kadının anneliğe hazır olup olmamasına laf ediyor utanmadan. Çok sinirlendim ya defolsun gitsinler sen artık haksız konumundan çıktın neyse ki eşine karşı

Canım bu arada benim silikon uçlardan birisinin ucu iyice açılmış ben de ebebekten bakıyordum yorumlari da inceledim. Göğüs ucu yarası olan anneler silikon uç kullanarak rahatlamislar. Bebeğin hala meme reddi yapıyorsa silikon ucu dene istersen. Keşke direkt memeyi tutsa diyorum ama benimki alıştı silikon uca. Ucum eskisine oranla daha çıkık olmasına rağmen çok açsa tutmuyor. Biraz doyunca tutturabiliyorum bir kaç dk. Sen de yorumlara bakıp dene istersen. En azından meme reddi yaşıyorsan hem memeyi tutar hem de senin yaraların iyileşir medusaa

Hamileliğim boyunca görüşmediğim insanlar bak doğuma giderken mutlaka söyle tamam mı diyolar gelip başımı beklicekler heralde ahsjsjs

Aay ne oldu size birden böyle ya şimdi gidecek mi kalacak mı? Bebek yapmaya hazır değilmişsin ne demekmis ya onu nereden çıkartmış? Saçma sapan konuşmuş canım hiç aldırma. Lohusa birine söylenir mi böyle bir şey. Bebeğine en iyi bakabilecek kişi sensin zaten

Hamileliğim boyunca görüşmediğim insanlar bak doğuma giderken mutlaka söyle tamam mı diyolar gelip başımı beklicekler heralde ahsjsjs
Ahahah bir de gorusmemissin yani ne gerek var ya doğuma giderken makyaj malzemelerimi unutmiyim diyordum ya aldım da yanıma. Orada hiç surmedim bile. Canının derdinde oluyor insan. Annem hep komik bulduğu fotolarımi çekmiş. Yürürken bacağımda varis çorabı var onun da kenarları kıvrık eski Fransız kıyafetleri gibi o kadar eğlendi ki hep böyle komik komik fotolar o an canımın derdindeyken hiç bir şey umrumda değilken bir de misafir agirlayamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…