Aay evet Kv uyutmaya çalıştı olmadı mizir mizir susmuyor çocuk. emzireyim ben onu dedim. Al bakalım annesi dedi. Kucağıma geldi yüzümü inceliyor dikkatli dikkatli ben konuşuyorum dinliyor Allah'ım içim eridi. Sonra KV bebekler annelerini tanirmis biliyo musun Allah'ım sizi ayırmasın dedi bir yandan ya haksızlık mı ettim dedimama bu bilgiyi bilmesi güzel yavrum benim kucağımda sustu direkt
Doktorumuz probiyotik verdi canım onun mu etkisi oldu bilmiyorum, bende acaba yaramıyor mu sütüm dedimKız sevinmen lazım maşallah ne güzel zorlanmadan gazını kendisi çıkartıyor. Biz oğlanın ıkınma seslerine uyanıyoruz bir saat masajlar zor çıkıyor kıpkırmızı oluyor oğlan
Noldu canım konuştun mu kiAl işte evden kovmusum gibi olmuş eşim zaten yüzüme bile bakmıyor yani her şey daha beter oldu kızlar ben artık gerçekten kafayı yemek üzereyim!!!!!
Şok oldum. Sen alttan alıp özür dileyince en azından surat yapsa da tamam fln der geçer sandım o laf ne demek öyle. Kayınbabanın önünde bebek emzirecek rahatlıkta olsaydın mı bebek yapmaya hazır olacaktın. Densizlik etmiş hiç canını sıkma eşine karşı da üstüne düşeni yapmış oldun kendisi ettiği lafla haksız olduGittim özür diledim yanlış anlaşılma oldugu için her şeyi anlattım kadınsın sen senden çekinmem vs ama işte vs vs işte kızlar bana en sonunda dedi ki sen bebek yapmaya hazır değilmişsin kapıyı çekip çıktım odadan bundan sonrada işim olmaz eşimin ailesiyle ben elimden geleni yaptım annem sana teklif sunmuş dedim gel beraber gidelim diye sen kocamla gitcem demişsin dedim benim seni istememek senlik bi alakam yok ki dedim şaka gibi ya gerçekten şaka gibi ben bebek yapmaya hazır değilmişim öyle söyledi
Doğru diyosun keşke hassas düşünse herkesBence hic cekinmeden soyle...kapidan girene diyeceksin ki, banyomuz su tarafta.yikadiktan sonra salona bekliyoruz vs..kirici olmadan yonlendir direk...
Aynen canım ben haklıyken haksız konuma düştüm ama özür dileyerek kendimi haklı çıkarttım açıklama yaptım bak göğsümden süt akıyor dedim kıyafetinin yarısı yaştı.. gerçekten surat yaptı ilk sonra o golü attı benim içinde bitti 12 günlük anneyim anneligimden vuruldum şaka gibi birde salak gibi açıklama yaptım psikolojim normal değil o babamla ilgili problemleri de biliyordu buraya yazdıklarımı onuda dedim zaten babamdan dolayı da iyi değildi diye gerçekten şaka gibiŞok oldum. Sen alttan alıp özür dileyince en azından surat yapsa da tamam fln der geçer sandım o laf ne demek öyle. Kayınbabanın önünde bebek emzirecek rahatlıkta olsaydın mı bebek yapmaya hazır olacaktın. Densizlik etmiş hiç canını sıkma eşine karşı da üstüne düşeni yapmış oldun kendisi ettiği lafla haksız oldu
Eşim konuştu sonra ben evden kovmuşum gibi oldu o yüzden eşim çok üzüldü tüm gün eşime dedim özür dilicem ben sen yeter ki üzülme geri kalanı da buraya anlattım bu sayfada canımNoldu canım konuştun mu ki
Canım aktardan gitsin bi tanıdığın lohusa şerbeti alsın 1 çay bardağı şerbete 9 çay bardağı suyu karıştırıyorsun ve üzerine de hurma ve incirli cevizi yıyiyorsun sonra bana dua etEe bende içeyim
Sütüm daha tam gelmedi az az mama takviyesi veriyorum kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık riski 2 kat daha fazlaymış sütüm gelene kadar az az vercem çabucak gelir inşaAllah
Bu günde gelmezse yarın aldırayım kuzum çok sağolCanım aktardan gitsin bi tanıdığın lohusa şerbeti alsın 1 çay bardağı şerbete 9 çay bardağı suyu karıştırıyorsun ve üzerine de hurma ve incirli cevizi yıyiyorsun sonra bana dua etbu halimle bile çok şükür sütüm çok az kalsa bile bu karisimlarla günlük 600 ml süt geliyordu
Tamam canım ev yapımı da annem lohusa şerbeti yapmıştı o kadar getirmiyor o aktardaki şuan inan çıkasım yok diğer odaya ondan alsın gelsin sütlerBu günde gelmezse yarın aldırayım kuzum çok sağol
Ben gece doğum yaptım, annem aile grubumuza sabah mesaj attı (teyze, dayı vs) öğlen ziyarete geldiler geçmiş olsun dilediler çorba, komposto getirip ayrıldılar. Ekstra misafir vs cagirmadim kısa bir görüşme oldu. Eğer gelmelerini istemiyorsan söyleme canımKızlar ben size bir soru soracağım doğum yapmış olanlara özellikle, hastaneye misafir kabul ettiniz mi? Bir uzmandan dinledim kendinizi gerecek şeyler yapmayın doğumu söylemeyin mesela her şey bitsin o zaman söyleyin diyordu ben kimse gelsin gitsin istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce
Yardım ettiği yok huzur verdiği yok bi de lohusa kadının anneliğe hazır olup olmamasına laf ediyor utanmadan. Çok sinirlendim ya defolsun gitsinler sen artık haksız konumundan çıktın neyse ki eşine karşıAynen canım ben haklıyken haksız konuma düştüm ama özür dileyerek kendimi haklı çıkarttım açıklama yaptım bak göğsümden süt akıyor dedim kıyafetinin yarısı yaştı.. gerçekten surat yaptı ilk sonra o golü attı benim içinde bitti 12 günlük anneyim anneligimden vuruldum şaka gibi birde salak gibi açıklama yaptım psikolojim normal değil o babamla ilgili problemleri de biliyordu buraya yazdıklarımı onuda dedim zaten babamdan dolayı da iyi değildi diye gerçekten şaka gibi
Hamileliğim boyunca görüşmediğim insanlar bak doğuma giderken mutlaka söyle tamam mı diyolar gelip başımı beklicekler heralde ahsjsjsBen gece doğum yaptım, annem aile grubumuza sabah mesaj attı (teyze, dayı vs) öğlen ziyarete geldiler geçmiş olsun dilediler çorba, komposto getirip ayrıldılar. Ekstra misafir vs cagirmadim kısa bir görüşme oldu. Eğer gelmelerini istemiyorsan söyleme canım
Aay ne oldu size birden böyle yaGittim özür diledim yanlış anlaşılma oldugu için her şeyi anlattım kadınsın sen senden çekinmem vs ama işte vs vs işte kızlar bana en sonunda dedi ki sen bebek yapmaya hazır değilmişsin kapıyı çekip çıktım odadan bundan sonrada işim olmaz eşimin ailesiyle ben elimden geleni yaptım annem sana teklif sunmuş dedim gel beraber gidelim diye sen kocamla gitcem demişsin dedim benim seni istememek senlik bi alakam yok ki dedim şaka gibi ya gerçekten şaka gibi ben bebek yapmaya hazır değilmişim öyle söyledi
Ahahah bir de gorusmemissin yaniHamileliğim boyunca görüşmediğim insanlar bak doğuma giderken mutlaka söyle tamam mı diyolar gelip başımı beklicekler heralde ahsjsjs