Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman benim tsh cok yuksek cikmis size sakin olun derken kendim panikledim ya 🥺
Allahim sen koru 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tsh 5.16
Ferritin yuksek
Crp yuksek
Fosfor yuksek
Kan degerlerimden 2'si WBC ve NE# yuksek

Allahim sen koru 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tsh 5.16
Ferritin yuksek
Crp yuksek
Fosfor yuksek
Benimde tsh 2,98 civarı çıkmıştı. 2,50 altında olmasını istiyoruz dedi doktor. Dahiliyeye gönderdi ordan da ilaç başlattılar. Şuan kullanıyorum hatt bugün tekrar bakılacak düştü mü diye. Stres yapmayın çözümü var :)

İlk hamilelik ve istenen beklenen gebelik olunca biraz fazla düşüyorlar üstümüze ben şikayetçiyim 😅 normalde hiperaktif yerimde duramayan gezmeyi hızlı hareket etmeyi seven biriyim 6 hafta oldu hastane dışında evden çıkarmadı eşim yataktan çıkmama da izin vermiyor temizlik yemek hicbiseye karıştırmıyor hep yatmaktan sırtım uyuştu artık bugün firar edip anneme kaçtım o da damadından kalan fırçaları atıp yatağa soktu beni 🤦😂😂
O sırada 9-6 yoğun bir işte çalışıo eve gelip yemekle falan uğraşan ben🤣🤣 ne bilim doktor günlük hayatında değiştirmen gereken bi şey hok dedi yanlıl mı yapıyorum. Bizimde ilk ve 10. Ayda kavuştuk. Fazla mı rahat davrankyorum dedim sizin yorumu okuyunca🤣

O sırada 9-6 yoğun bir işte çalışıo eve gelip yemekle falan uğraşan ben🤣🤣 ne bilim doktor günlük hayatında değiştirmen gereken bi şey hok dedi yanlıl mı yapıyorum. Bizimde ilk ve 10. Ayda kavuştuk. Fazla mı rahat davrankyorum dedim sizin yorumu okuyunca🤣
Bende fazla sıkıyoruz diyorum ama doktorum sağolsun tedavi ile oluşan hamileliklerin diğer hamileliklere göre düşük riski daha fazla dediği için böyle bı bogulmacada kaldım 😂 bence nasibi olan alacak nefesi olan geliyor rabbim bağışlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ağır kaldırıp fazla yorulmadiktan sonra Allah'ın izniyle bişey olmaz 🥰🤗🤗

Allahim sen koru 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tsh 5.16
Ferritin yuksek
Crp yuksek
Fosfor yuksek
Canım ben hipotroidi olduğum için hiç 10u bile görmedim hep 35lerde tshim şimdi 7.85 çıkınca gittim hamileliğe biraz yüksek çıkmış dedim biraz mi diye karşıladı doktor 😅 merak etme ilaç verip 3 haftada bı takip istiyor dahiliye hamilelik boyunca ilaç dozunu ayarlayıp kullandırıyor ben 75 kullanıyordum 100 e çıkardı dozumu daha da yükseltecek inşallah rabbim miniklerimizi koruyup bize nasip edecek gönlünü ferah tut en yakın zamanda dahiliyeye git ilaç başlatılsın

günaydın kızlar. sanırım düşük yapıyorum kanamam var. regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. yarın doktor randevum var diye doktora gitmedim. dayanamazsam giderim.hayırlısı

Canım ben hipotroidi olduğum için hiç 10u bile görmedim hep 35lerde tshim şimdi 7.85 çıkınca gittim hamileliğe biraz yüksek çıkmış dedim biraz mi diye karşıladı doktor 😅 merak etme ilaç verip 3 haftada bı takip istiyor dahiliye hamilelik boyunca ilaç dozunu ayarlayıp kullandırıyor ben 75 kullanıyordum 100 e çıkardı dozumu daha da yükseltecek inşallah rabbim miniklerimizi koruyup bize nasip edecek gönlünü ferah tut en yakın zamanda dahiliyeye git ilaç başlatılsın
Ay icime su serptin ya, ilacla hallederiz di mi 🥰🥰 oh sukur, basaricaz ya ben inaniyorum her level'i atlicaz 😂

Benimde tsh 2,98 civarı çıkmıştı. 2,50 altında olmasını istiyoruz dedi doktor. Dahiliyeye gönderdi ordan da ilaç başlattılar. Şuan kullanıyorum hatt bugün tekrar bakılacak düştü mü diye. Stres yapmayın çözümü var :)
Cok tesekkur ederim 🌸 sizden de duyunca sorun yok ya hallederiz diye bi rahatlik kapliyo icimi. Yoldayim bakalim tam da doktora gidiyodum zaten, insallah hemen dahiliyeye yonlendirir devlete gidiyorum cunku.

günaydın kızlar. sanırım düşük yapıyorum kanamam var. regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. yarın doktor randevum var diye doktora gitmedim. dayanamazsam giderim.hayırlısı
Cicegim bi acile falan mi gitseydin acaba 🥺 haberdar et bizi, insallah alakasiz bi yerde kanama alani vardir da onu atiyosundur vucudundan, insallah bebegin saglikla buyuyodur icerde 🤲🏻

X