- 25 Mayıs 2023
- 4.086
- 6.104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim durum cozuldu.cok gazi oldugunda red ediyormus.buyuk ihtimalle kolik.butun gun duman ediyor benimedusaa canım senin bebeğin bi bi ara emmeyi reddediyor du? Az önce doktorun muayene esnasında çektiğim videoyu izledim. Orda şey diyor eğer seni emmeyi reddederse el kundağı yap yani bebeğin ellerini önünde birleştir tut fön makinesi sesi aç bi kaç dakika dursun sonra emzir diyor. İnşallah tekrarlamaz ama yine olursa bi dene istersen
Canım sızdırma şeklindeyse beyaz ve pütürlüyse normal. Oluk oluk kusuyorsa reflüyü düşündürür Emzirdikten sonra bi müddet dikey konumda tut ve doktora kontrolde söyle. Bizde de var sızdırma şeklinde. Geçen bi baya kustu üstüme halbuki dikey konumdaydı da. Fazla geldi sanırım tekrarlarsa o şekilde kusması bende söylücem doktora. Kızımda reflüden çok çektimKızlar her süt içtikten sonra kusuyor bu bebek ya normal mi
Gaz için bişey kullanıyomusunCanim durum cozuldu.cok gazi oldugunda red ediyormus.buyuk ihtimalle kolik.butun gun duman ediyor beni
bende anca 6 kilo vermişim yapıştı kilolar üstümeKızlar ben aşırı ödem oldum sanırım. Doğumdan sonra eve gelince tartıldım sadece 2.5 kilo vermişim, bebek 3.5 zaten matematiğe aykırı bacaklarım fil bacağı gibi oldu ayaklarım şiş şiş. Suyu çok içiyorum, yemek de hamur işi tatlı vs yemiyorum hoşaf içiyorum bol bol. Nasıl geçer bu ödem ya, belki de kilodur tabi ama bu kadar az kilo vermek mantıklı gelmedi
Yok kuzum sıfır sancı şöyle söyliym sancının ne olduğunu bile bilmiyorum henüz..
Reflüyse bir çözümü olur mu?Canım sızdırma şeklindeyse beyaz ve pütürlüyse normal. Oluk oluk kusuyorsa reflüyü düşündürür Emzirdikten sonra bi müddet dikey konumda tut ve doktora kontrolde söyle. Bizde de var sızdırma şeklinde. Geçen bi baya kustu üstüme halbuki dikey konumdaydı da. Fazla geldi sanırım tekrarlarsa o şekilde kusması bende söylücem doktora. Kızımda reflüden çok çektim
Canım en geç 2 yaşına kadar genelde tamamen geçiyor zaten korkulacak bişey yok. Şu dönemde de anti reflü vs var en fazla onlardan kullanırsın. Benim kızda aşırı ağır reflü vardı oluk oluk çıkarırdı sonra zamanla azaldı anti reflü filan kullandık kuvezde de toz gaviscon kullanıyolardı. Sonra strese bağlı reflü kaldı çok ağlayınca kusardı sokakta restoranda filan ağlıcak kusacak rezil olcaz diye kırk takla atardık. Artık oda geçti çok şükür. Korkma yani ondanReflüyse bir çözümü olur mu?
Tamam canım benim çok teşekkür ederimCanım en geç 2 yaşına kadar genelde tamamen geçiyor zaten korkulacak bişey yok. Şu dönemde de anti reflü vs var en fazla onlardan kullanırsın. Benim kızda aşırı ağır reflü vardı oluk oluk çıkarırdı sonra zamanla azaldı anti reflü filan kullandık kuvezde de toz gaviscon kullanıyolardı. Sonra strese bağlı reflü kaldı çok ağlayınca kusardı sokakta restoranda filan ağlıcak kusacak rezil olcaz diye kırk takla atardık. Artık oda geçti çok şükür. Korkma yani ondan
Neeee nasıl bakımErkek bebek anneleri pipiye özel bakım yapılması lazımmış enfeksiyon olurmuş yoksa haberiniz var mii
Neeee nasıl bakım
Ben hiç duymadım canım ama bizim sünnet sonrası yapışmıştı, sünnetten sonra geriye doğru açtırmak gerekiyormuş. Normal zamanda bir şey yapmadık biz
Çok can sıkıcı şeyler canımm dua et ki hep yanında olmucaklar ben ilk çocukta neler yaşadım benim kv üst katta oturuyor görümcem gelirdi sabah 8 de alır çocugu yukarı çıkarırdı zaten sabaha kadar uyumazdı birde böyle yaparlardı saçma sapan şeyler baktım baş edemicem tavrımı koydum lafımı söyledim kimse kusura bakmasın eşimde pasifti bişe diyemezdi ben ipleri ele aldım şimdi herkes pamuk@golden-snitch bebeğim bu sabah 3 kere sesli ağladı maksimum 30 saniye kapıya gelmiş siz dinlenin isterseniz ben çocuğu alayım dedi. Eşimde getiririm dedi. Bende dedim ki eşime ben peki nasıl ogrencem dedim bir oda daha olsaydı evde oraya giderdim zaten sende uyurdun dedim.. kendilerini anneleri saniyorlar canım ben boşa varım zaten.. napiyim çocuğun derdini anlamadım her şeyi denedim sırayla o sırada da ağladı.. sinir olmada ne olma gercekten
Valla stresten süt kalmıyor gerçekten bende söyle düşündümde sizler diyince birini emzirirken digeri akan sütten eser kalmadı kesinlikle stres çok etkiliyor ben sorun yaşamadım ama acaba sorun çıkacak mı diye strese çok girdim annem yanımdaykencesursavasci kız cesur yerli ırk holstein gibiydin kaynana yüzünden eser kalmadı sütten aslında yüzüne yüzüne diyeceksin senin yüzünden süt müt kalmadı cadaloz karı
Herkesin öyle gelmiyormuş . Benden hiç gelmediği için bilmiyorum. Bu sene nedense hep bebişler suları patlattıÇamaşırım ıpıslak oluyo dünden beri su mu sızıyo acaba dedim bugün biraz daha takip edicem ama geldiğinde foş diye bir anda geliyormuş genelde
Güle güle gitsinler yollaarı açık olsunnn ohhh misEşim konuşmuş aksama gidiyorlar
Evet bebekte otizm riskini arttırıyor bu şekilde davranmalar diye okumuştum bir yerde . Bebekte sevilir , ablasıda sevilir büyükler daha beter kıskançlık yaptırıyor . Kaynanam şimdi oğlumun çişine takmış . Gelince ben öğretirim diyo e senden sonra nasıl uğraşcam ben diyorm , alıp bizim oraya götürürüm diyor . Brn doğum yapınca ne olcak diye düşünüyorum , o alıp götürcekmiş oğlumu yani durup yardım etmeyecekseniz , ben çocuklarımdan kurtulmaya çalışmıyorum ki . Onları anladığı şekilde diyorum , babası izin vermez kiiiAynen kıskançlık arttırıyorlar. E kızın yanında oğlanı sevmeyelim kıskanmasın bilmem ne diyolar. Bin defa anlattım doktor ayrım yapmayın büyük çocuk böyle alışamaz şımartmayın nasıl davranıyorsanız öyle davranmaya devam edin dedi diye. Yok yani oğlan anlamaz falan filan sanıyolar anlamaz ama hisseder. Ayırmayın benim çocuklarımı yani daha net nasıl anlatabilirim ki.
Yok bacım nerde kim soracak yemeğin aşın varmı diye. Kokmaz bulaşmaz olmaları işime geliyor ama çocuk diye beynimi yiyip böyle davranmalarına tav oluyorum. Eşim Allahtan götürüp getireyim lafı yapmıyor sadece evde zorlanmama üzülüyor. Bide o seninki gibi yapsa cidden bende oturur ağlarım yani. Bide daha dikişlerin düşmemiş kendi lütfedip gelemiyor yeni doğurmuş kadını ayağına bekliyor ne çocuk sevecek sözüm ona babaanne ya