2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok azaldı çocuğa zor yetiyo nazar olmasın diye yazmamıştım günlük 3 süt paketi sağım yapıyordum bol bol geliyordu.. kaynana var evde istediğimi yapamıyorum en basiti eşimle kahve yapalım dedik eşim tatlıları koyuyordu gelmiş yanımıza saçma sapan bi konu vır vır konusuyo.. tahammülümüz kalmadı gerçekten.. çocuğun içine düşecek orası ayrı bi konu birde güya yardıma geliyo bi çocuğun kirlisi var mı makineye atalım vs diye bir şey bile demedi annem ben demeden yapıyordu çünkü yardıma geldi adı üstünde 2 gündür ağlıyorum bugün en sonunda ölmek istiyorum dedim eşime..
Yatak odasında tıkılıp kaldım ev 2+1 zaten kayinbaba var salonda emziremiyorum bi yatak odası kaliyo zaten banada.. mutfağa gitsem 5 dknsonra kv grliyo noldu diye saçma sapan bir şeyler anlatıyor canım sıkılıyor bunaliyorum.. geçen bebek biraz ağladı derdini anlamadım gelmiş susmuyorsa ben aliyim diyo ne diyim ki
Yaa üzüldüm kuzum ne zaman gidecekmiş ne kadar zamandır sizdeler? Eşin ve bebekle başbaşa dışarı çıksanız hava almaya hastaneye vs o bile iyi gelir sana, insan sevmediği insanlarda evde bunalıyor çok doğru.
Ben de emzirirken kimse yanımda olmasın istiyorum çok acı çekiyorum zaten, annem anlayışlı sağolsun çıkıyor da kv gelince napcaz bakalım

Yaa üzüldüm kuzum ne zaman gidecekmiş ne kadar zamandır sizdeler? Eşin ve bebekle başbaşa dışarı çıksanız hava almaya hastaneye vs o bile iyi gelir sana, insan sevmediği insanlarda evde bunalıyor çok doğru.
Ben de emzirirken kimse yanımda olmasın istiyorum çok acı çekiyorum zaten, annem anlayışlı sağolsun çıkıyor da kv gelince napcaz bakalım
Benim kv bi denicek oldu işte başka sebepten gelecekti odaya kızdım ondan sonra denemeye çalışmadı bile..
3.gun oldu ama bana 3 yıl
Sınırını çizmeye çalış yoksa sacmaliyorlar

Benim kv bi denicek oldu işte başka sebepten gelecekti odaya kızdım ondan sonra denemeye çalışmadı bile..
3.gun oldu ama bana 3 yıl
Sınırını çizmeye çalış yoksa sacmaliyorlar
Daha az olmuş ama bir hafta durup gider inşallah aslında en güzeli çekirdek aile ile olmak insan fiziksel olarak yıpransa da psikolojik olarak kesinlikle daha iyi hissediyor.

Aay çok geçmiş olsun. Çamaşır suyu zarar verir gibi geldi bebişin leke çıkarıcısi falan varsa o daha masum gibi. Allah beterinden korusun dediğin gibi düdüklü büyük sıkıntı 🙏🏻
Sağol canım perdeyi karbonatlu limon suyuyla sürttük çıktı gibi ama beyaz stor sarımtırak oldu doğum beklerken uğraştığım şeylere bak sinirden ağlamak geliyor 😢

Yaaaa çookk sevindim🥰 Rabbim analı babalı huzur içinde büyümeyi nasip etsin inşallah ❤️ hiç beklemiyordum bu msjı. Nasıl suyun geldi ? Diğerlerinde de gelmiş miydi ?
Nası gol attı bize gördün mü bırakıp gitti bizi 😂😂 ben de merak ediyorum detayları sancısı geldi mi suni mi aldı vs vs iyi hissedince yazar heralde😍

Aşı oldu bugün yavrum, kv ben tutanak gibi dedi. Ben de eşime döndüm ben de üzülürüm tutamam diye, eşim geldi tuttu. Hemşire bu durumlara alismamiz gerek ama üzülüyorsunuz evet ama anne babaya ihtiyaci oluyor falan dedi. Düşününce evet alismaliyim dedim kendi kendime. Zaten öncesinde de çok ağlıyordu emzirme odasına gidip emzircektim sonra hemşire kucağınıza alın bir sakinlessin dedi. Ağladı asi olunca. Kv hemen atıldı aldı çocuğu. Ya nasıl sinir oldum. Ben mi abartiyorum çocuk benim çocuğum annesi benim. Hastaneye giderken de arkaya ben otursaydim sen gel öne dedi. Ne alaka yani ben artık arkada oturcam. Lohusalıkla ben mi abartiyorum anlamadım ya çok sinir oldum bebeğimi sakinlestirmek için aldığında. Kalça ultrasonu çekilecek sadece annesi gelsin deyince biz de gelse mıydık üstünü çıkartmaya vs dedi sanki ben beceremem ne alaka yani. Bugün söyledim en son kilo alımı iyi dedi Dr. Anne küçük diyorsun beklentin ne 10 kilo mu olsun istiyorsun dedim. Nazar değmesin diye öyle diyorum yavrum kimin gözünün olacağı belli olmaz diyor. Oğluna niye elbise çekmiştir diyosun o zaman salak yerine koyuyor bir de
Gerçekten zehir etmek için varlar başka bir b.ka yaradıkları yok...

Kesinlikle psikolojik yorgunum ve cokuyorsun.. inşallah öyle olur canım
Çekirdek aile olarak kalmak en iyisi çünkü ben eşime de kinleniyorum üçüncü kişi varken bir tuhaflaşıyor sürekli onu demek istemedi bunu demek istemedi diye açıklamaya savunmaya çalışıyo deliriyorum o zaman

X