- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Sağol canım inşallah bakalimŞöyle kendinle biraz kal, bebeğin sana gülmeye başlasın, agu bagu desin bak nasıl canavar gibi oluyorsun..
Geçici bir süreç bu hep bu duyguyla kalmayacaksın salma kendini. Kötüyüm halsizim dedikçe kötü hissedersin
İyi hissettiren şeyler yap.
Ayy çookk sevindim canım yaaEşim annemin anneler gününü kutlamak için aradı, annem hiç bir şey yokmuş gibi davrandı o kadar kıyameti dedem çıkardı sankineyse bu bir zeytin dalı değil zeytin tarlası benim için barış kazandı
Bütün umutlarıni yok ettinYok değil taşımakta zorlandığımız için oluyor
Ben nişanımı orda yapacaktım eşim oranın alkollü olduğunu duyunca vazgeçtien son sevgililer gununde gitmistik 4 sene once
Oleey beeeEşim annemin anneler gününü kutlamak için aradı, annem hiç bir şey yokmuş gibi davrandı o kadar kıyameti dedem çıkardı sankineyse bu bir zeytin dalı değil zeytin tarlası benim için barış kazandı
Kız noldu biliyor musunKv bebise ilahi soyluyor rahatlıyor susuyor çocukdün akşam en son sordum sarı çiçeğe söylüyorduk esimle bı onu biliyoruz ninniden çok ilahi ogrenmemiz gerek sanırım
Bütün umutlarıni yok ettinartık herşeyi doğuma yorar olduk ben bugün 2. Beş çocuklu biriyle konuştum , onunda 5.tam 40 ını doldurduğunda doğmuş haftaya pazar doğururum inşallah
Ben de çok sevindim vallahicok sevindim canim senin adina
ay inşallah ya, hiç bozuntuya vermedi oğlum bile dedi çocuğaAyy çookk sevindim canım yaainşallah böyle böyle annenin siniri geçer .
ben şokOleey beee
Anlamıştır abarttığını. Eşin de arayıp gününü kutlayınca onun da bi şey bilmediğini anlayıp utanmıştır belkiBen de çok sevindim vallahi
ay inşallah ya, hiç bozuntuya vermedi oğlum bile dedi çocuğa
ben şokkadın bir nüfus dairesinden engellemediği kalmıştı demek hepsi dilindeymiş
Lohusalıkta kimse olmaması en güzeli o konuda haklısım görüp hemen gitmeliler.Off ya yine aklıma geldi beni Doğum değil de ailelerin gelip kalması inanılmaz geriyor.
Evde biri olunca böyle sinir tepeme çıkıyor niye böyleyim bilmiyorum.
.. Bir de sanki mikrop oluyormuş gibi hissediyorum.
Bugün kuzenimin kızı var küçük 2 yaşında benim kızımın odasına girdi oyuncaklara dokundu diye sonrasında bütün çarşaf yatak oyuncak herşeyi yıkadım sinir oldum. Bir şey de olduğu yok ama bebeğimin eşyası diye istemedim ellemesini.
Gariplik bende demi?
Mamanın kaçması normal canım genzine bazen sütten daha çok geliyor akıcı oluyor ondan kaçabilir ama yinede takip et eger için rahat etmezse doktora götür söyle bakim ne dicekKızlar bebeğim 16 günlük ilk günden beri mama ve anne sütü ile besleniyor ve bazen günde 4 5 defa genzine kaçıyor öksürüyor tıkanıyor bunu yaşayan var mı aranızda
Bence de canım ben de öyle düşünüyorumAnlamıştır abarttığını. Eşin de arayıp gününü kutlayınca onun da bi şey bilmediğini anlayıp utanmıştır belki
Evet ya eşim de kızdı kimse dokunamayacak mı diye. Saçma sapan bir ruh hali yaşıyorum bazen. İlk o oynasın diye Ağladığımı da yazmadım bileLohusalıkta kimse olmaması en güzeli o konuda haklısım görüp hemen gitmeliler.
Ama 2 yaşındaki yavrucak dokundu diye niye öyle huylandın küçücük yavru yazık nolacak
Elbette korma içgüdüsü oluyor ama çokta abartmamak lazım senin içinde iyi olmaz psikolojin bozulur
Allah hayrını versin. Desene hamilelik devreleri yaktıEvet ya eşim de kızdı kimse dokunamayacak mı diye. Saçma sapan bir ruh hali yaşıyorum bazen. İlk o oynasın diye Ağladığımı da yazmadım bile
Bu kaka sorunu sadece bizde var saniyordum. Kaka yapiyor ama zorlanıyor gibi geliyor. Gaz çıkartıyor arka arkaya ama ikinmaya devam ediyor. Bugün çok ıkındı sonra bir kaka yaptı bezi çok doldu tüm derdi oymuş anladim sonrasında rahatladı çünküDünden beri hiç kaka yapmadı çok ıkınıyor kızarıyor kızlar ya offff
Ahahaha ay sesli güldümKız noldu biliyor musunben Serdar ortaç açmıştım bebekle birlikte mutfakta oturuyorduk, kv müziğin giriş kısmını ilahi sanmış salondan, gelinim bebeğe ne güzel şeyler dinletiyor diye geldi yanıma , ana Serdar ortaç mıydı kız bu diyor Kuran dinletiyorum sanmış hHAHSHDHDH
Aynen yaaEninde sonunda doğacaklar sabır