2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ayy çookk sevindim canım yaa inşallah böyle böyle annenin siniri geçer .

Kv bebise ilahi soyluyor rahatlıyor susuyor çocuk dün akşam en son sordum sarı çiçeğe söylüyorduk esimle bı onu biliyoruz ninniden çok ilahi ogrenmemiz gerek sanırım
Kız noldu biliyor musun ben Serdar ortaç açmıştım bebekle birlikte mutfakta oturuyorduk, kv müziğin giriş kısmını ilahi sanmış salondan, gelinim bebeğe ne güzel şeyler dinletiyor diye geldi yanıma , ana Serdar ortaç mıydı kız bu diyor Kuran dinletiyorum sanmış hHAHSHDHDH

Ben de çok sevindim vallahi

ay inşallah ya, hiç bozuntuya vermedi oğlum bile dedi çocuğa

ben şok kadın bir nüfus dairesinden engellemediği kalmıştı demek hepsi dilindeymiş
Anlamıştır abarttığını. Eşin de arayıp gününü kutlayınca onun da bi şey bilmediğini anlayıp utanmıştır belki

Off ya yine aklıma geldi beni Doğum değil de ailelerin gelip kalması inanılmaz geriyor.
Evde biri olunca böyle sinir tepeme çıkıyor niye böyleyim bilmiyorum.
.. Bir de sanki mikrop oluyormuş gibi hissediyorum.
Bugün kuzenimin kızı var küçük 2 yaşında benim kızımın odasına girdi oyuncaklara dokundu diye sonrasında bütün çarşaf yatak oyuncak herşeyi yıkadım sinir oldum. Bir şey de olduğu yok ama bebeğimin eşyası diye istemedim ellemesini.
Gariplik bende demi?

Lohusalıkta kimse olmaması en güzeli o konuda haklısım görüp hemen gitmeliler.
Ama 2 yaşındaki yavrucak dokundu diye niye öyle huylandın küçücük yavru yazık nolacak
Elbette korma içgüdüsü oluyor ama çokta abartmamak lazım senin içinde iyi olmaz psikolojin bozulur

Kızlar bebeğim 16 günlük ilk günden beri mama ve anne sütü ile besleniyor ve bazen günde 4 5 defa genzine kaçıyor öksürüyor tıkanıyor bunu yaşayan var mı aranızda

Kızlar bebeğim 16 günlük ilk günden beri mama ve anne sütü ile besleniyor ve bazen günde 4 5 defa genzine kaçıyor öksürüyor tıkanıyor bunu yaşayan var mı aranızda
Mamanın kaçması normal canım genzine bazen sütten daha çok geliyor akıcı oluyor ondan kaçabilir ama yinede takip et eger için rahat etmezse doktora götür söyle bakim ne dicek

Evet ya eşim de kızdı kimse dokunamayacak mı diye. Saçma sapan bir ruh hali yaşıyorum bazen. İlk o oynasın diye Ağladığımı da yazmadım bile

Dünden beri hiç kaka yapmadı çok ıkınıyor kızarıyor kızlar ya offff
Bu kaka sorunu sadece bizde var saniyordum. Kaka yapiyor ama zorlanıyor gibi geliyor. Gaz çıkartıyor arka arkaya ama ikinmaya devam ediyor. Bugün çok ıkındı sonra bir kaka yaptı bezi çok doldu tüm derdi oymuş anladim sonrasında rahatladı çünkü

Ahahaha ay sesli güldüm
Eşim müziklerin yapay şeyler olduğu için bebeklere dinletilmemesi yönünde bir video atmıştı o günden sonra vicdan yapmaya başladım karga sesimle kendim şarkı söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…