Gelecek ile endişelenip bugününü neden mafediyorsun canım ya ?Off ya yine aklıma geldi beni Doğum değil de ailelerin gelip kalması inanılmaz geriyor.
Evde biri olunca böyle sinir tepeme çıkıyor niye böyleyim bilmiyorum.
.. Bir de sanki mikrop oluyormuş gibi hissediyorum.
Bugün kuzenimin kızı var küçük 2 yaşında benim kızımın odasına girdi oyuncaklara dokundu diye sonrasında bütün çarşaf yatak oyuncak herşeyi yıkadım sinir oldum. Bir şey de olduğu yok ama bebeğimin eşyası diye istemedim ellemesini.
Gariplik bende demi?
Güzel geçer inşallah , sağlıcakla beneğine kavuşup hemen toparlanırsın inşallahKızlar yarın sezaryenle doğum olucak, dualarınıza talibim
Bazen diyorum acelen ne son günler zaten. Bezende hemen doğsun istiyorumAynen yaaşimdi düşündüm de uyuyabiliyorken biraz daha kalsınlar ayaklarım yanmaya başladı sadece , yoksa çoktan uyurdum öyle yada böyle doğacaklar sende birde garklı cinsiyet heyecanı vardır
Aay valla bugün tam 1 ay oldu
Çok geçmiş olsun canım. Sariliktan mi yogunbakimdaydi ben görmedim mesajiniKizlar Merhabaoğlum yoğum bakimdan cikti çok şükür . Sariliği var şuan . Onuniçin üç saate bir emziriyorum . Doktor mama verme dedi ama mama da veriyorum . Yeni doğan bi bebek için kac cc mama yada süt gerekli ? Birde emzik tuttu ama biberon aventi tutmadi . Diğerlerinde içincede acayip gaz oluyor . Öneriniz nedir ?
Evet ya bende aynı işte , doğacak işteBazen diyorum acelen ne son günler zaten. Bezende hemen doğsun istiyorum
Aynen 2 kızdan sonra bakalım 1 oğluşum olacakRabbim hayırlı evlat eylesin hepsini
Yarın kontrol var bakalım ne dicek merak ediyorum
Ben günde 40 cc 4 defa veriyorum canım dr browns tuttu meme reddi de olmadı Ondan içince hiç gazı olmuyorKizlar Merhabaoğlum yoğum bakimdan cikti çok şükür . Sariliği var şuan . Onuniçin üç saate bir emziriyorum . Doktor mama verme dedi ama mama da veriyorum . Yeni doğan bi bebek için kac cc mama yada süt gerekli ? Birde emzik tuttu ama biberon aventi tutmadi . Diğerlerinde içincede acayip gaz oluyor . Öneriniz nedir ?
Kızlar hala ara ara bacağıma doğru vuran sancılar ve bel ağrılarım var başına böyle bişey gelen yok mu
Kızlar bugün pek dinlenemedim bayağıda yürüdüm ondan motor bilmiyorum ama bel kasık ve bacak ağrılarım arttı evin içinde bile yürüyemiyorum iki adım bileKızlar demin belimden bacağıma üç defa ard arda sancı girdi yürüyemedim dikelemedim sanki elektrik verdiler bana. Şimdi uzandım biraz daha iyiyim ama arada bacağıma vuruyor agrı neden olabilir
Canım bu cc olayını doktoruna sorsaydın keşke. Çünkü bebeğin kilosuna göre söylüyor sanırım. Benim bebeğimin de durumu yukarda yazdığım gibi.Kizlar Merhabaoğlum yoğum bakimdan cikti çok şükür . Sariliği var şuan . Onuniçin üç saate bir emziriyorum . Doktor mama verme dedi ama mama da veriyorum . Yeni doğan bi bebek için kac cc mama yada süt gerekli ? Birde emzik tuttu ama biberon aventi tutmadi . Diğerlerinde içincede acayip gaz oluyor . Öneriniz nedir ?
Amin canım 11.20 de randevuEvet ya bende aynı işte , doğacak işte
Benim 3 kızdan sonra oğlum oldu. İki cinsiyetide görmek çok güzel gerçekten . Rabbim eksikliklerini göstermesin .
Yarın kontrol güzel geçer inşallah , saat kaçta ? Benimki perşembe günü
Amin canım, doğum kişiye özeldir kimisi 38de kimisi 39 kimisi 40 ta doğuruyor. O yüzden birisi hemen oldu dese senin olmayabilir. Birisi 1 hafta sonra dese senin 2 hafta sonra olabilir belli olmaz yaniMerhaba, öncelikle Allah herkese sağlıkla doğum yapmayı ve kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bence 37+3 haftadayim. İlk doğum ve normal bekliyoruz. Bebeğin aşağı indiğini fark ettim. İndikten ne kadar sonra doğum gerçekleşir? Deneyimli olan anneler var mı?
Hahahaha ay mükemmel kötü geçen geceden sonra sabah sabah iyi güldümBenim cahillik seviyesi peki, 3 ün biri ne ki diyorum yeni bir takı türü mü ben mi bilmiyorum diye Google ya yazdım, görsellerde nah işareti gördümkız hani sana tamtur alıyordu herifin kabul etme 3 ün birini tamturdan aşağı yaklaştırma etrafına
Şırıngayı bıraktım canım evet çocuk memeyi de yalayarak emmeye başladı şırıngadan sonra hem de eziyet gibi saatler sürüyordu biberona geçtim şimdilik meme reddi yapmadı inşallah da yapmazCanım sen hemşireler görmeden 30luk ver bakma onlara ben birberonla veriyorum hemde emiyor bırakmıyor memeyi aç kalırsa ateşi düşmez benim ilk gün sütüm gelmedi çocuk aç kaldı sabaha kadar bagırdı yinede mama vermediler istedim şimdiki aklım olsa eşime aldırırdım gelir gelir dediler vermediler sen doyur mama ile hemde emzir bak nasıl düşüyor ateşi
Daha iyiyim şükür eve gelince daha rahat hissettimOlmadı canım beklemede onlar dasen nasıl oldun
Neyse son günleriniz artık, bekliyoruz sizi de aramızaOlmadı kuzum doğuramıyozçok şükür canım çok sevindim inşallah sarılık da çıkmaz sen nasılsın ağrın var mı çok
Amin canımSevindim canım sarılığıda yüksek çıkmaz inşaAllah
Daha bekliyoruz biz gelen giden yoközge bi ihtimal doğurabilir uyarmış dr. Benimde yarın kontrolüm var doktora uyar lütfen demeyi düşünüyorum
Çok sevindim canım yoğun bakımdan çıkmasınaKizlar Merhabaoğlum yoğum bakimdan cikti çok şükür . Sariliği var şuan . Onuniçin üç saate bir emziriyorum . Doktor mama verme dedi ama mama da veriyorum . Yeni doğan bi bebek için kac cc mama yada süt gerekli ? Birde emzik tuttu ama biberon aventi tutmadi . Diğerlerinde içincede acayip gaz oluyor . Öneriniz nedir ?
Aynı şeyleri yaşamışız canım ben de yazmıştım sırf o yüzden bebekten toplam 4 tüp kan aldılar ve ateşi açlıktan çıkmış meğer, ateş düşürücü ile zar zor düştü.Kızlar iyi geceler, Cuma günü bebeğimi doktora götürmüştük sarılık çok yüksek değil ama 3 günlük bebek için yüksek demişti doktorumuz. Tartıda çok kilo kaybetmişti doğum kilosuna göre normalin üstünde kilo kaybı vardı. Daha sonra kan tahlilleri istedi ve bebeğin şekeri 40larda çıktı. Hiç besleyememişim 3 gün boyunca resmen
Hastanede doğumdan sonra oradaki hemşireler bebeğim memeyi tutunca mama verme demişlerdi sütümün olmadığını söylediğimde bile sana göre yoktur ama olmasa bebeğin memende böyle kalmaz ve ağlar falan demişlerdi bende hiç mama vermedim. Ama sütümün çok olmadığının farkındaydım.
Neyse sonuç olarak 2 saatte 1 60cclik yemeli dedi doktorumuz. Sütümün olmadığını söyledim doktora da oda sütünü sağ ne kadar çıkıyorsa üstünü 60ccye tamamlayacak şekilde mama ver dedi. Pazartesi günü tekrar bakacağız değerlerine yoksa hastanede misafir edeceğiz dedi
Dua edin yarın sonuçlarımız güzel çıksın bebeğimle evimize geri gelelim
İlk anneler günümde çiçek gelince bende ağlamıştım busefer ağlamalarım geldi tuttumAyy beni merak etmenizi yerim yagulumsebebek eşim sabah gitmiş anneme ve bana çiçek yaptırmış geldi uyandırdı bi posta ağladım sonra kalktım ben de bir ananın evladıyım diyerek kahvaltı hazırladım annemi çağırdım geri dışarı çıktık lohusa tacı aldım o bile tamam ama benim oğlan gelmiyor ağrı adet olacak gibi evet
Hahahah bide öyle yapıyolar dimi al sana bi büyük hediye bidaha da isteme bişey diyeBenim kocişim telefon aldı ama 2024 bitene kadar bütün hediyen bu dedi toplu senelik aldı
Seninki zaten gitmicekmiydi hala neyi bekliyor gitsin artıkBenimde piş piş demekten dilim şişti bugünde kpcamın ayagına koydum uyut diye kaynanam alıştırma işte diyor sanki keyfimden koydum oda sallasın diye degil tıpışlasın diye maydonoz olmaya başladılar
Yemeğe iki gündür bende gidiyorum annemi de gönderince baştan zorlamayım iki çocukla bide yemek diye düşündü galiba iki gün yemeğe çıkardı bugün yine 9-10 dan aşağı gelmez benim prenseslik iki gün sürdüYemeğe götürdü bilmiyorum kendi canı çektiği için de olabilirhediyen sonra dedi ama illa neden almadı diye takılmadım zaten herşeyde en büyük destekçim normal zamanda da alıyor. Benim derdim doğurmak kafam dolu