2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Hanımlar normal doğum için perine masajı ilişkiye girmeden rahat doğum yapan varmı aranızda . İlişki beni çok yoruyor ya karnım iyice büyüdüğü için

Kızlar biz taburcu olduk çok şükür ateşi düştü kızımın. Emzirip sonrasında 30 cc mama veriyorum ama 10-20 ancak içiyor. Rengi sarardı biraz yarın rutin kontrolü var tekrar bakalım inşallah sarılık değeri yüksek çıkmaz.

Doğuran oldu mu benden sonra takip edemedim. Begonya2 Begonya2 O ozgeeeee1
Olmadı canım beklemede onlar da🤣 sen nasıl oldun

Kızlar biz taburcu olduk çok şükür ateşi düştü kızımın. Emzirip sonrasında 30 cc mama veriyorum ama 10-20 ancak içiyor. Rengi sarardı biraz yarın rutin kontrolü var tekrar bakalım inşallah sarılık değeri yüksek çıkmaz.

Olmadı kuzum doğuramıyoz 😂 çok şükür canım çok sevindim inşallah sarılık da çıkmaz sen nasılsın ağrın var mı çok

Sevindim canım sarılığıda yüksek çıkmaz inşaAllah 🤲🏻

Daha bekliyoruz biz gelen giden yok 🥲 özge bi ihtimal doğurabilir uyarmış dr. Benimde yarın kontrolüm var doktora uyar lütfen demeyi düşünüyorum 😂😂

Bagirsaklarin gelistigi doneme giriyor.4. Haftadayim ben.benim bebisten inanilmaz gaz sesleri geliyor.cok huysuz bu hafta😭
Canımm doktorun izniyle probiyotiğe başlayabilir misin acaba? Bi arkadaşımın bebesi de 1.5 aylık önce gaz damlası kullanmışlar işe yaramamış ama sonra probiyotiğe başlamışlar çok iyi gelmiş

Eşim annemin anneler gününü kutlamak için aradı, annem hiç bir şey yokmuş gibi davrandı o kadar kıyameti dedem çıkardı sanki 🤣🤣🤣 neyse bu bir zeytin dalı değil zeytin tarlası benim için 🤣🤣🤣 barış kazandı 🫶🏻🫶🏻
cok sevindim canim senin adina 💗💗💗

Gozun aydin canim cok sevindim sarilikta normal oda duser insallah

X